הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על התוסף z.m.a

ZakenKun

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
0
56
0
אני עוד כחודשיים מתחיל חיטוב וברצוני לבקש חוות דעת על המוצר : z.m.a .
אני צורך כרגע רק חלבון ואמינו (פעם hmb פעם xtand) מגוון כל פעם וחשבתי בחיטוב להוסיף גם z.m.a.
תודה .

אבץ - חשוב מהסיבות שאבץ חשוב, מגנזיום - כנ"ל, ויטמין B - כנ"ל. יש מצב שאפשר להשיג ביותר זול בלי הכותרת ZMA.
במקורי היה (אולי עדיין יש) תמצית של צמח שגדל בארץ, נורא נפוץ, נורא לא בולט (זוחל על הקרקע, פרחים קטנטנים צהובים) שפורח כל אביב/קיץ ונקרא קוטב מצוי (טריבולוס). ייחסו לו כל מיני תכונות כמו-סטרואידיות. לאור זאת הייתי קוטף וחולט. חייב לומר שזה בהחלט עזר לי בתחום הזוגי: אשתי הוציאה אותי מהמטבח לבערך חצי שנה. אני נהנה מזה עד היום במידה מסויימת.

ZMA זה אבץ, מגנזיום, ו-B6, שלושה דברים שבהחלט לא מזיק לקחת אתה יכול לנסות ולראות אם זה עוזר לך בהתאוששות, אבל זה לא תרופת פלא, ואין לזה שום משמעות אם זה בחיטוב או לא. כדאי שתמצא אחד עם שילוב נכון של הכמויות של האבץ והמגנזיום, אתה רוצה בערך 30 מ"ג אבץ ו-400 מ"ג מגנזיום בערך פר מנה, ועדיף שהמגנזיום לא יהיה אוקסיד.
לגבי התוספים שאתה לוקח, יש סיבה מסויימת שאתה לוקח אבקת חלבון?
אמינו זה בזבוז כסף מוחלט, ועוד במיוחד HMB, אין לך מה לקחת אותם

• פותח/ת השרשור
ZMA זה אבץ, מגנזיום, ו-B6, שלושה דברים שבהחלט לא מזיק לקחת אתה יכול לנסות ולראות אם זה עוזר לך בהתאוששות, אבל זה לא תרופת פלא, ואין לזה שום משמעות אם זה בחיטוב או לא. כדאי שתמצא אחד עם שילוב נכון של הכמויות של האבץ והמגנזיום, אתה רוצה בערך 30 מ"ג אבץ ו-400 מ"ג מגנזיום בערך פר מנה, ועדיף שהמגנזיום לא יהיה אוקסיד.
לגבי התוספים שאתה לוקח, יש סיבה מסויימת שאתה לוקח אבקת חלבון?
אמינו זה בזבוז כסף מוחלט, ועוד במיוחד HMB, אין לך מה לקחת אותם
אבקת חלבון אני לוקח כדי להשלים חלבון יומי , המשקל שלי די גדול לכן הגוף שלי צריך יותר חלבון, במיוחד שאני בצבא ואני בקושי מוצא מקורות חלבון לכמות שאני צריך לספק ביום .
לגבי אמינו אני צורך בשביל התאוששות שרירים, אני עושה אירובי ואני מפחד לאבד שריר .
עכשיו השאלה האם כדי לי לקחת אבץ ומגנזיום בנפרד או כן לקחת את ה z.m.a ?

לגבי אמינו אני צורך בשביל התאוששות שרירים, אני עושה אירובי ואני מפחד לאבד שריר
זה לא עוזר בהתאוששות, זה חרטא גדול, ואתה לא תאבד שריר מאירובי

עכשיו השאלה האם כדי לי לקחת אבץ ומגנזיום בנפרד או כן לקחת את ה z.m.a ?
אם אתה לא מוצא את השילוב הנכון של הכמויות אז קח בנפרד, אם לא אין שום בעיה לקחת אותם ביחד בצורת ZMA

• פותח/ת השרשור
זה לא עוזר בהתאוששות, זה חרטא גדול, ואתה לא תאבד שריר מאירובי

אם אתה לא מוצא את השילוב הנכון של הכמויות אז קח בנפרד, אם לא אין שום בעיה לקחת אותם ביחד בצורת ZMA
אוקיי .
וזה משנה איזה zma ? של איזה חברה כאילו?
ראיתי של nutrid ראיתי בסופר פארם וראיתי של אופטימום . השאלה אם יש הבדל ביניהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית