הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסלול האישי שלי

המסלול האישי שלי

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/1/23
מעדיף שני איתך.
אולי תעודד לפחות.

אני לא זוכר בדיוק את שם האולם, אבל זה בירושלים שוב.

אל תשחק אותה עסוק בחנוכה, שנינו יודעים שתהיה משועמם טילים בבית.

elchonon עדכן/ה את הלוג ״המסלול האישי שלי״:

עדכון לוג: 28/09/19

יום מוצ"ש

סקוואט
197.5 ק"ג 3 חזרות 3 סטים.
בוקס סקוואט גבוה 220 ק"ג 3 חזרות 3 סטים.
דדליפט עם עצירה 245 ק"ג 3 חזרות 1 סט. בסט השני כשל.
ספוטו בנצ' 150 ק"ג 3 חזרות 3 סטים.
בנצ' 150 ק"ג 2 חזרות סט אחד, לא רציתי לנסות יותר בלי ספוטר.

אנסה ללמוד מהנשים בפורום ולפרט מעט יותר על האימון שלי. אני חושב שיהיה יותר מעניין בשבילי בעתיד לקרוא את זה שוב.

הייתי גמור מאימון של יום חמישי, זוקפי הגב שלי לא התאוששו לגמרי, אבל זה נורמלי לקראת סוף העצימות שלי.
מאוד עזר לי אמבטיה עם מלח מגנזיום, ישנתי המון בשבת, מיד אחרי הסעודה (9:30) עד 8 בבוקר לתפילה. ואז עוד איזה שעתיים בצהרים.

בדרך כלל בשבת אני לא אוכל הרבה, ובמיוחד לא הרבה חלבון, אבל הפעם שתיתי שייק אחד בנוסף לעוד שני ארוחות. קיבלתי בערך 90 גרם חלבון בשבת, ועוד 90 גרם ביום שישי.
זה חצי ממה שאני בדרך כלל צורך.

אבל הגעתי לאימון מוצ"ש מוכן. לא דיברתי עם המאמן שלי עדיין מה לעשות באימון הזה, אז פשוט המשכתי להתקדם במשקלים למרות שהוא בטח היה מוריד לי מעט עומס מהאימון הזה.
מה לעשות, אני אוהב עומס.

סיממתי את הסקוואט בהצלחה, כמעט הצלחתי את הדדליפט והבנצ' גם כן. אם זה היה ביום ראשון, בדוק הייתי מצליח.

זה מטורף, בתחרות נתתי סקוואט בודד ל 200 ק"ג. היום נתתי 197.5 3X3. אני מקווה להעיף את הסקוואט שלי. אני מתחיל יותר לדייק בטכניקה על פי מארק ריפטו, הוא נראה לי יותר מתאים למתאמנים ללא רצועות ברכיים, לעומת בוריס שייקו שיותר מתאים לפאוורליפטרים מצוידים.

אני שם לב שאני לא נועל מספיק את הבטן בסקוואט, דבר שאני צריך לשים לב אליו יותר.

הנה סרטון של הסט השלישי, אני לא בטוח שזה שבירת מקביל בשלישי, אבל אולי זה רק הזווית.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם זה מעניין מישהו, הנה סרטון שעזר לי מאוד כדי להבין את הסקוואט קצת יותר טוב.

עדכון לוג: 03/10/19

יום חמישי

סקוואט
200 ק"ג 2 חזרות 2 סטים. 190 ק"ג 2 חזרות לסט נוסף.
בוקס סקוואט גבוה 222.5 ק"ג 3 חזרות 3 סטים.
דדליפט עם עצירה 250 ק"ג 2 חזרות 1 סט.
ספוטו בנצ' 150 ק"ג 3 חזרות 3 סטים.
בנצ' 150 ק"ג 3 חזרות 3 סטים.
מתח המון.

הסקוואט לא הלך כמו שרציתי, ניסיתי לשפר טכניקה, ולהשאיר את הראש למטה הפעם, הסקוואט היה יותר קל, והיה שיפור בכוח שלי, והברכיים נשארו פתוחות ולא קרסו. אבל חסר לי שיווי משקל.
אני חושב ששיפור טכניקה צריכה לבוא אך ורק במשקלים קלים.
פשוט לא הצלחתי להישאר עם המשקל על מרכז כף הרגל, ונתקעתי למטה שניה, הצלחתי לצאת מזה ולעלות, אבל לא יכולתי לעשות 3 חזרות עם הטכניקה החדשה.

הופתעתי לטובה עם הבנצ'. בגלל הצום חשבתי שיהיה יותר קשה, אבל הצלחתי לבצע את מה שנכשלתי בו במוצ"ש.

הדדליפט לא הלך כמו שרציתי, אבל נתתי לפחות 2 חזרת עם ה250 ק"ג.

מתח היה תענוג, קשה לי עם השקל גוף החדש שלי. נתתי 35 מתח כששקלתי 80 ק"ג לפני שנה.
הבוקר הייתי 88 ק"ג אני. אבל כשאני צובט בבטן יש לי אותו כמות שומן היום שהיה לי אז.
אני מאוד מרוצה מהמשקל גוף שלי ורמת השומן שלי.
אבל חייב לחזק את המתח, אני רוצה לשמור על מתח מעל 30 חזרות מינימום. ובעצם רוצה להגיע למתח עם משקל של לפחות משקל גוף שלי.

הגמישות שלי משתפרת, עבדתי בחודש האחרון על הגמישות של הכתף כדי לעזור בסקוואט, וממש התקדמתי, לא האמנתי שזה כזה קל.
כואב, אבל קל והתקדמתי מהר ברוך ה'.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נראה שכפות הרגליים שלך ממש לא יציבות, ואפילו נראה שהעקב מתרומם.
אבל משקל מטורף, כל הכבוד.
יש לי פלאטפוס מהחמורים ביותר, זה לא מפריע לי או גורם לי כאב.
אבל זה הסיבה שהברכיים שלי לפעמים קורסות, וגורמות לעקב להתרומם, וזה נראה יותר גרוע ממה שזה באמת כי הרגליים שלי שטוחות.
אבל אני מנסה לעבוד על זה.

אני מכיר הרבה חבר'ה עם פלטפוס, אני יודע כמה זה יכול לפגוע בגמישות קרסול.
הייתי מציע בכל מקרה לנסות קצת תרגילי גמישות ולנסות נעל אולימפית/פלטות קטנות מתחת לעקב.

תודה, אבל אני לא חושב שחסר לי גמישות בקרסול.
לדעתי זה מהברכיים שקורסות, דבר שאני צריך לעבוד על זה.

עדכון לוג: 10/10/19

יום חמישי

סקוואט
197.5 ק"ג 3 חזרות סט אחד.
בוקס סקוואט גבוה 227.5 ק"ג 3 חזרות 3 סטים.
דדליפט עם עצירה 247.5 ק"ג 3 חזרות 1 סט.
ספוטו בנצ' 155ק"ג 3 חזרות סט אחד.
בנצ' 155 ק"ג 3 חזרות סט אחד.

אימון קשה אחרי הצום, עשיתי את המינימום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 22/10/19

יום שלישי

חזרתי להתאמן אחרי החגים.
אני שונה מרוב האוכלוסיה בחגים, אני אוכל פחות מיום רגיל שלי. אני אוכל בערך 60 גרם חלבון בשבת וחג.

אז עכשיו אני חוזר לעצמי, לקחתי מנוחה שבוע וחצי מאימונים, דילואד קטן בסך הכל.
חזרתי להתאמן היום, לא אכלתי ולא שתיתי מספיק לפני, אבל זה אימון קצת קל, אז זה זרם למרות הכל.

סקוואט - 150 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.
בנצ' עם עצירה - 120 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.
פרונט סקוואט - 80 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.
חזה עליון - 80 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.
דדליפט - 190 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.
מתח - עם 25 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.

זה תוכנית שרשמתי לעצמי, אני חושב שאתחיל להתאמן לבד קצת, ואשחק טיפה עם האימונים שלי, ואנסה דברים שונים.
זה ממש מלחיץ אותי לאמן את עצמי, כי היה הרבה יותר קל לי פשוט לבצע בדיוק מה שהמאמן שלי נתן לי לעשות, והייתי מבצע בדיוק מה שאמר לי גם אם חשבתי שזה לא מספיק קשה או מידי קשה.
ואני כרגע מנסה לקחת את מה שלמדתי ממנו וליישם את זה בצורה עצמאית.
אני ממש לחוץ מזה, אבל זה חלק מלהתבגר, עם בגרות מגיע אחריות, וכך לומדים.

אני עדיין ממליץ על המאמן שלי לכולם, כי הוא פצצה, ואני כלום בלעדיו.
אבל עם כל זה, אני רוצה לנסות לקחת את הידע שלי של הגוף שלי, עם מה שלמדתי ממנו, וביחד לבנות תוכנית אימונים טובה לא פחות. ועל הדרך להשקיע בתרגילים שלא קשורים רק לפאוורליפטינג.

תאחלו לי בהצלחה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית