תרגיש טוב! :0
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יום רביעי
אחרי שבוע פלוס בלי אימונים חזרתי היום.
זה לא סתם היה שבוע, היו בו עליות וירידות. התחלנו עם חג השבועות שאכלנו כראוי ונישארתי ער כל הלילה ולמדתי תורה.
שבת מנוחה, ואחר כך הצינון שהקפיץ לי ולקורבים אלי את הלב, שמה חשפתי את משפחתי לווירוס הקורונה.
נמנעתי מלבקר את המשפחה שלי מאז פורים, וסוף סוף כשביקרתי התחיל צינון קל.
דיברתי עם הרופא שאמר שזה כנראה כלום, והביא לי הפניה לבדיקה כדי לוודאות. בקיצור, הבדיקות לא נעשו וכנראה שלא יעשו כי זה המצב בארץ, וגם אם היו נעשים, קשה לדעת מתי היו מגיעים התוצאות.
הרופא אמר שאחרי יומיים שאני מרגיש טוב אין טעם לחכות יותר, אז עם הקוצים בישבן, יצאתי סוף סוף מהבית היום והלכתי להתאמן, רציתי להמשיך את העצימות, אבל זה די נדפק לי.
אז אתחיל בעז"ה סמולוב מחר או שבוע הבא. היום עשיתי סקוואט 200 ובנץ' 160 בשביל החימום לקראת סמולוב.
יום חמישי
מתחילים סמולוב
אז התחלתי סקוואט 70% מRM1 לא אמיתי, דהיינו 95% בערך מהRM1 האמיצתי שלי. מכמה סיבות. אחד כי הRM1 האמיתי שלי כשל בתחרות, וגם כי אני מעדיף לעבוד בטוח, וגם כי אני רוצה לעשות סמולוב לבנץ' באותו הזדמנות, אז חישבתי 70% מ210 ק"ג.
לבנץ' חישבתי 70% מRM1 אמיתי למרות שאני מאמין שיש לי יותר. עשיתי 70% מ170 ק"ג.
אז היום עשיתי:
סקוואט - 147.5 ק"ג 4 סטים 9 חזרות.
בנץ' - 120 ק"ג 4 סטים 9 חזרות.
היה אימון קל, כמצופה. ובעז"ה אסריט את האימונים הבאים.
שאלה:
מעניין אותי מה אנשים חושבים. האם נראה לכם שהגיע הזמן לפתוח לוג חדש בגלל שכבר יש לי הרבה עמודים בלי עין הרע, וגם כי אני עושה תוכנית חדשה? או שמא נראה לכם שפשוט כדאי להישאר בלוג הקיים?
יום שני
אז לא עידכנתי לאחרונה. אז מוצ"ש באתי לעשות אימון, אבל לא יכולתי לזוז כי לא התאוששתי עדיין אז עשיתי רק בנץ' בקלות, ולמחרת גם לא התאוששתי אז עשיתי סקוואט בסבל.
בנץ' - 127.5 ק"ג 7 חזרות 5 סטים.
סקוואט - 157.5 ק"ג 7 חזרות 5 סטים.
יום שלישי
סקוואט היה על הפנים, עוד לא התאוששתי משבוע שעבר כי אני פשוט ממשיך לעשות סקוואט.
סקוואט - 167.5 ק"ג 5 חזרות 3 סטים. לא יכולתי להמשיך.
בנץ' - 135 ק"ג 5 חזרות 7 סטים.
הסקוואט הוא לא משקל שאני בדרך כלל מתקשה איתו וגם האימון ביום חמישי האחרון היה די קל, אבל בגלל שניכנסתי לזה אחרי שבועיים בלי סקוואט וגם לפני כן זה היה סקוואט עצים ולא מרובה חזרות, השרירים שלי בדומס של החיים ועוד לא התאוששתי, ניסיתי לסחוב ולהמשיך להתאמן למרות שקשה לי לעלות מדרגות, אבל זה פשוט לא ילך.
"כשם שקיבלתי שכר על הדרישה, כך אקבל שכר על הפרישה". אני אקח הפסקה מהסקוואט עד שבוע הבא, וכנראה שאמשיך איתו סמולוב הלאה.
הבנץ' הלך די בקלות ואני מאוד אופטימי לגביו.
סמולוב הוא עם נפח מעט יותר גבוה מקורטה, אבל קורטה זה גם דדליפט, אז אפשר לומר שקורטה הוא עם יותר נפח.משלב סמולוב לבנץ ולסקוואט ביחד? לא עמוס מידי?
יום רביעי
בנץ' - 145 ק"ג, 3 חזרות, 10 סטים.
מתח - 50 ק"ג 3 חזרות, 3 סטים.
מתחיל להיות אימון קשוח. אימון היפוטרופיה ועצימות וכל מה שבאמצע כל שבוע 4 פעמים בשבוע זה דבר שממש לא הורגלתי אליו, וזה דורש התאוששות לא נורמלית, אני מתחיל להבין מדוע אנשים עולים במשקל גוף בתוכנית הזאת, ולמה עושים רק שריר אחד בפעם.
בעז"ה אני מקווה להחזיר בקרוב את הסקוואט, ולשרוד את התוכנית הקשוחה הזאת.
יום שישי
בנץ' - 125 ק"ג 4 סטים 9 חזרות.
סקוואט - 167.5 ק"ג 4 סטים 5 חזרות.
הבנץ' עדיין קל והסקוואט עדיין קשה למצב בלתי אפשרי. אני לא לגמרי מבין מדוע זה ככה. המשקלים של גם הבנץ' וגם הסקוואט יחסית קלים, ולא ציפיתי לקושי בכלל בשבוע הראשון של סמולוב. אבל נראה שמשום מה הסקוואט לא שורד, ואצטרך להשפיל את האגו העצום שלי ולהשלים עם כך שאני בן אדם נורמלי אחרי הכל.
אני הולך להמשיך סמולוב לבנץ' בלבד. אני מרגיש קצת עומס על הכתפיים אולי בגלל הסקוואט ביחד עם הבנץ'.
אנסה לבנות תוכנית לסקוואט ודדליפט שלא יפריע לבנץ', כדי לשמור עליהם קצת, אבל אני חושב שאעבור לHB סקוואט רק בגלל שזה פחות עומס על הכתפיים, למרות שזה מעמיס יותר על מפרק היד. נראה איך יזרום.
ולמה אין סרטון? כי שכחתי את המכנסיים בבית והתאמנתי בבוקסר.
תודה, תבוא גם סתם ככה 😁נו מה,לבוא לשמור עלייך?
תנוח טוב בשאבס ויהיה טוב
אתה יודע הכי טוב (והצדיק כמובן)התוכנית או התזמון פשוט לא מתאימים
יום ראשון
בנץ' - 132.5 ק"ג 5 סטים 7 חזרות.
HB סקוואט - 150 ק"ג 3 סטים 9 חזרות.
מתח - 2 סטים 20 חזרות.
אימון פצצה, היה די קל.
בטעות עשיתי 8 חזרות בנץ' בסט אחד.
ואני לא לגמרי מבין איך, אבל שקלתי במכון 90 ק"ג, נראה לי שאצטרך לשקול חיטוב עוד מעט.
הנה סרטונים