המסלול האישי שלי

המסלול האישי שלי

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/1/23
elchonon עדכן/ה את הלוג ״המסלול האישי שלי״:

עדכון לוג: 12/01/21

יום שלישי

פין סקוואט - 172.5 ק"ג 5×5.
HB סקוואט - 155 ק"ג 5×5.
דדליפט - 220 ק"ג 5×5.
בנץ' עם באפלו באר - 65 ק"ג 5×3.

מצאתי קיו חדש לדדליפט שמיישר לי את הגב.
אני חושב שהגב שלי מתעגל כי האמסטרינג חלשות ביחס לקוואדס, והגוף מנסה לקרב את המותן למוט כדי לעבוד יותר עם הקוואדס, וזה,בא על חשבון גב ישר.
שמתי לב שהשוק מתרחק מהמוט כשהמותן נכנס, וכך הגב מתעגל, הקיו החדש זה להדביק את השוק למוט בכל מהלך התרגיל, בגלל שאין לי חולשה בגב אלא רק בהמסטרינג, זה מסדר את זה.

החבר החדש במכון.
צפה בקובץ המצורף 62226

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/01/21

יום חמישי

פין סקוואט - 172.5 ק"ג 5×5.
HB סקוואט - 155 ק"ג 5×5.
דדליפט - 220 ק"ג 5×5.
בנץ' תחרותי - 165 ק"ג 3 סטים חזרה אחת.
פין בנץ' - 157.5 ק"ג 3 סטים חזרה אחת.
בנץ' - 85 ק"ג 30 חזרות.
רוורס האמסטרינג - 100 ק"ג 3×10.

נכנסתי לתחרות מול חבר מי עושה יותר חזרות עם בנץ' במשקל גוף. נכנסתי מיד אחרי הבנץ' הכבד שלי. הוא עשה 25 חזרות עם 65 ק"ג, אני עשיתי בקלות 30 עם 85. מרגיש שהיה לי לפחות 40, אולי 50 חזרות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 17/01/21

יום ראשון

פין סקוואט - 180 ק"ג 5×5.
HB סקוואט - 162.5 ק"ג 5×5.
בנץ' תחרותי - 165 ק"ג 3 חזרות.
פין בנץ' - 157.5 ק"ג 3 חזרות.
דדליפט - 230 ק"ג 5×5.

ישנתי רק 4 שעות, הייתי גמור. כאב לי הראש, ולא חשבתי שאסיים אימון. שרדתי את ה10 סטים של הסקוואט, אמרתי לעצמי שרק 2 סטים של בנץ' זה לא סוף העולם, זה היה קשוח.
רציתי לברוח משם, אבל המצפון שלי לא נתן לי להשאיר את מוט הדדליפט בלי מגנזיום. אז הרכבתי 230 ק"ג (בלי חימום, כי הייתי עייף מידי לחימום) ונתתי סט אחד. ואז אמרתי לעצמי שלהרכיב ולפרק 230 ק"ג זה סיוט, וזה לא שווה רק בשביל סט אחד, אז סחבתי עוד 4 סטים.

הרגשתי נפלא אחרי, הגשם, הברד והקור פשוט היו סוג של חלום כשיצאתי לאוויר הפתוח. בקושי יכולתי ללכת, הייתי מהופנט מהגשם מכה בשלוליות.
גמור מעייפות, אם שרדתי שרדתי את זה, אין הרבה דברים שאני לא יכול לשרוד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני כל כך אוהב את זה שאתה מפגין אנושיות בעדכוני בלוג מדי פעם.
גם לאלחנן הבריא והחזק יש ימים שהוא קצת פחות. ובכל זאת, נותן בראש.
תהיה בריא.
אלחונון, השיא שלך זה בקטגורייה של טבעיים?

אני כל כך אוהב את זה שאתה מפגין אנושיות בעדכוני בלוג מדי פעם.
גם לאלחנן הבריא והחזק יש ימים שהוא קצת פחות. ובכל זאת, נותן בראש.
תהיה בריא.
אלחונון, השיא שלך זה בקטגורייה של טבעיים?
כן, הייתי בתחרות עם בדיקות, אבל אני סבור שאני יכול לגרד כמה שיאים גם בתחרות ללא בדיקות, אבל למיטב ידיעתי אין תחרות על רמה כזאת בארץ.

יש תחרות ספציפי?
אני מתכנן להרים תחרות, בתקווה בקיץ אבל צריך בשביל זה שחדרי כושר יפתחו ואשכרה לתת לאנשים זמן להתאמן לזה. מה שכן אני יכול להבטיח לך שזאת תהיה תחרות ברמה שעוד לא נראתה בארץ מבחינת ארגון וציוד. למשל, זאת תהיה התחרות הראשונה בארץ שמתחממים עם מוטות טקסס לדדליפט ולא על איזה מוט סטיף גנרי ואז על הבמה אתה מקבל פתאום מוט גמיש שונה לגמרי.

אני מתכנן להרים תחרות, בתקווה בקיץ אבל צריך בשביל זה שחדרי כושר יפתחו ואשכרה לתת לאנשים זמן להתאמן לזה. מה שכן אני יכול להבטיח לך שזאת תהיה תחרות ברמה שעוד לא נראתה בארץ מבחינת ארגון וציוד. למשל, זאת תהיה התחרות הראשונה בארץ שמתחממים עם מוטות טקסס לדדליפט ולא על איזה מוט סטיף גנרי ואז על הבמה אתה מקבל פתאום מוט גמיש שונה לגמרי.
אבל לא הזכרת את ה'בר כנאפה' הראשון בארץ

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית