זה כבר התחום שלך חביבי, אני לא מתחייב על הדברים שאני לא יכול לספק:sarcastic:אבל לא הזכרת את ה'בר כנאפה' הראשון בארץ
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה כבר התחום שלך חביבי, אני לא מתחייב על הדברים שאני לא יכול לספק:sarcastic:אבל לא הזכרת את ה'בר כנאפה' הראשון בארץ
קלטת את העניין..חביבי
מגניב לגמרי.אני מתכנן להרים תחרות, בתקווה בקיץ אבל צריך בשביל זה שחדרי כושר יפתחו ואשכרה לתת לאנשים זמן להתאמן לזה. מה שכן אני יכול להבטיח לך שזאת תהיה תחרות ברמה שעוד לא נראתה בארץ מבחינת ארגון וציוד. למשל, זאת תהיה התחרות הראשונה בארץ שמתחממים עם מוטות טקסס לדדליפט ולא על איזה מוט סטיף גנרי ואז על הבמה אתה מקבל פתאום מוט גמיש שונה לגמרי.
אולי יהיה חלק מפדרציה כלשהי. למען האמת אני רואה אפס חשיבות לזה, אבל יודע שיהיו מתחרים שזה חשוב להם אז כנראה אשיג איזה פדרציה לעשות את התחרות תחתיה.מגניב לגמרי.
זה יהיה חלק מפדרציה מסוימת? או משהו לא פורמלי?
זה יהיה עם או בלי בדיקות?
עם רצועות וחליפות? או רק שרוולים? או אולי רק ברכיים חשופות?
יהיה בנץ' או דדליפט בלבד? או רק כל השלוש יחד?
כמה קטגוריות? כמה תהיה העלות למתחרה? מה הפרסים אם יש?
מי השופטים? איפה תהיה התחרות?
מת לשמוע פרטים. מתגעגע לתחרות, מאוד מקווה שאוכל להשתתף.
אם אתה צריך עזרה, רק תבקש, יכול להיות שאני יכול להשיג ציוד, שופטים (או בעצמי:79nb: ) או כל מיני דברים.
אתה מתכנן לבד? או עם עוד אנשים?
אני זוכר שלמתחרים של שי גולטמן, פדרציה היה חשוב, לכן שאלתי.אולי יהיה חלק מפדרציה כלשהי. למען האמת אני רואה אפס חשיבות לזה, אבל יודע שיהיו מתחרים שזה חשוב להם אז כנראה אשיג איזה פדרציה לעשות את התחרות תחתיה.
בלי בדיקות, אני חושב שזה מיותר לחלוטין, במיוחד בישראל ואני אומר את זה בתור מתחרה טבעי. יש מספיק הפרדות לקטגוריות פה בארץ, ואני בכל מקרה אידיאולוגית חושב שאין משהו פסול בסטרואידים ולא איכפת לי שמי שרוצה להשתמש בהם שישתמש בהם. אגב, לא מעט יצא לי להתחרות נגד אנשים שהשתמשו בחומרים ועדיין ניצחתי אותם כי זה לא שמי שמזריק אוטומטית מרוויח 300 קילו לטוטאל.
ברכיים חשופות זה גם מיותר לדעתי. אין הבדל כמעט בין ברכיים חשופות לברכיות וזה שוב מונע מאנשים שלא רגילים לעשות בלעדיהן להתחרות. ואני אומר את זה בתור אדם שמעולם לא השתמש בברכיות. כנראה שזה יהיה תחרות בברכיות כי אני שונא רצועות, ואולי נאפשר גם רצועות בהתאם לביקוש שיהיה מהקהל. בכל מקרה אנחנו נהיה פתוחים להצעות מהמתחרים ולעשות מה שיבקשו. המטרה היא בסוף שכולם יוכלו להתחרות כמו שהם מעוניינים.
יהיה בנץ' ודדליפט לבד למי שירצה, הם פשוט יעשו את זה במקביל לקרב 3 של שאר המתחרים. לא רואה סיבה לא לאפשר את זה למי שרוצה.
קטגוריות תלוי יהיה באיזה פרסים נוכל להרשות לעצמנו לחלק אם בכלל וזה תלוי בכמות ההרשמה שתהיה וספונסרים פוטנציאלים וכו', ככה שאין עדיין דעה חד משמעית לגבי זה. זה עוד דבר שיהיה אפשר לשאול את קהל המתחרים מה הוא היה מעדיף ולנהוג בהתאם לזה.
העלות תהיה זולה יותר מהתחרויות של 300-350 שקל ואני מתכוון לדאוג שיהיו כל מני הטבות למי שיביא איתו מתחרים נוספים. הכיוון שחשבתי עליו כרגע הוא 250 לקרב 3, ואם חבר נוסף נרשם דרכך אז 200. המטרה היא לעודד ככה אנשים להביא את החברים שלהם להתחרות ולחזור לימים הטובים שהיו לנו תחרויות גדולות ולא תחרות של 40 איש.
שופטים אני עוד לא יודע, כדי להביא אנשים צריך תאריך מדוייק וכו', אבל אני מתכוון באופן אישי לדאוג שכולם מוכשרים כמו שצריך ויודעים מה לעשות עם מבחנים מעשיים לפני תחילת השיפוט כדי לוודא שהם עושים את הכל כמו שצריך והשיפוט יהיה ברמה הנדרשת. כנ"ל לגבי ספוטרים. יש לי מספר חברים שיודעים לשפוט ברמה גבוהה שכנראה יוכלו להיות השופטים ובהנחה שאני לא אתחרה בעצמי אני אשפוט בחלק גדול מהזמן.
התחרות ככל הנראה תהיה בפתח תקווה כי ג'ניה המאמן שלי שיארגן את זה איתי מכיר שם אולם שנוכל להשכיר במחיר שפוי לטובת התחרות. אני חושב שפתח תקווה היא מיקום לא רע לתחרות בהתחשב בזה שזה על כביש 6 וככה מי שלא גר במרכז יוכל להגיע בקלות יותר, אבל נבחן אפשרויות נוספות כי הרבה בני נוער מגיעים בתחב"צ ואני זוכר טוב מאד כמה זה לא היה כל כך נוח. אופציה נוספת תהיה לנסות לארגן מערך הסעות, בין אם ע"י מיניבוסים לתחרות או לדאוג שאנשים יאספו אחד את השני וככה להקל בהגעה של אנשים לתחרות.
תמיד אשמח לעזרה אם תרצה להיות שופט/ספוטר זה יכול להיות מעולה. לגבי ציוד ככל הנראה נהיה מסודרים, אבל במידת הצורך אדבר איתך על זה.
התכנון הוא להרים את התחרות עם ג'ניה.
מסכים איתך שעמידה בזמנים זה חשוב, וזה משהו שאני אדאג שיקרה כמו שצריך. אני גם בעד שקילה יום לפני כדי למנוע את הבלגאן ביום התחרות, ואם מישהו כל כך רוצה לחתוך משקל שיחתוך. בעיה שלו אם זה פוגע לו בביצועים. החימום זה דבר שמאד חשוב לי לדאוג לו כמו שצריך. נמאס לי שמתחממים על ציוד זבל ואז מתחרים על ציוד אחר לגמרי. אני מתכוון לדאוג לציוד זהה בחימום ועל הבמה, עד כדי קומבו ראק שאני לא בטוח אם אצליח להשיג אחד גם לחימום.אני זוכר שלמתחרים של שי גולטמן, פדרציה היה חשוב, לכן שאלתי.
מעניין אותי אם המתאמנים הטבעיים של אליהו יצטרפו לתחרות בלי בדיקות. אברר איתו, אני סקרן.
אני תמיד אעדיף להיות מתחרה על פני שופט, אבל אם לא יסתדר לי להתחרות, אשמח לשפוט כנראה. וגם אם אתחרה, אולי אוכל לשפוט את הנוער או משהו כזה, תלוי איך התחרות מתוכננת.
עוד לא יצא לי לפגוש את ג'ניה, אני אשמח להזדמנות.
אם תשאל אותי מה הכי חשוב לי בתחרות? זה קודם כל זמנים, שהשקילות, והכניסות יהיו בזמן שקבעו. אחרי זה שיפוט הוגן, שלא עובר מי שלא עובר, ולא נפסל מי שעשה נכון. גם מקום ראוי לחימום, אווירה נחמדה, וכל השאר זה בונוס.
באופן אישי, אני מעדיף תחרות שנגמרת מהר, על פני תחרות כל היום. הייתי מעדיף את הסגנון של כל קטגוריה בנפרד.מסכים איתך שעמידה בזמנים זה חשוב, וזה משהו שאני אדאג שיקרה כמו שצריך. אני גם בעד שקילה יום לפני כדי למנוע את הבלגאן ביום התחרות, ואם מישהו כל כך רוצה לחתוך משקל שיחתוך. בעיה שלו אם זה פוגע לו בביצועים. החימום זה דבר שמאד חשוב לי לדאוג לו כמו שצריך. נמאס לי שמתחממים על ציוד זבל ואז מתחרים על ציוד אחר לגמרי. אני מתכוון לדאוג לציוד זהה בחימום ועל הבמה, עד כדי קומבו ראק שאני לא בטוח אם אצליח להשיג אחד גם לחימום.
אחד הדברים הנוספים שאני רוצה לדאוג שיהיה בתחרות - אבל שוב, זה יהיה נתון להצבעה בקבוצה בפייסבוק בהתאם לדעות של אחרים זה שאם יש קבוצות ABCD שמתחרות, במקום לעשות AB לסירוגין ואז CD לסירוגין לעשות את כולם לסירוגין ואז יש הפסקה ארוכה לכל מתחרה בין המקצים שמאפשרת לאכול ולנוח ולא לחכות חצי שעה-45 דקות ואז כבר ישר להתחיל חימום למקצה הבא. אבל יכול להיות שזו רק דעתי ואני אשמח לשמוע את הדעה של מתחרים נוספים בנושא.
חחח רצויבאופן אישי, אני מעדיף תחרות שנגמרת מהר, על פני תחרות כל היום. הייתי מעדיף את הסגנון של כל קטגוריה בנפרד.
אבל קח בחשבון, שהרעיון שלך לעשות הכל יחד יחסוך זמן, כי זה חוסך פירוק והרכבה מיותרת.
שקילה לא כל כך משנה לי מתי, אולי באמת עדיף יום לפני.
מרגש, אני צריך להתחיל להתאמן 😆
אולי יהיה חלק מפדרציה כלשהי. למען האמת אני רואה אפס חשיבות לזה, אבל יודע שיהיו מתחרים שזה חשוב להם אז כנראה אשיג איזה פדרציה לעשות את התחרות תחתיה.
בלי בדיקות, אני חושב שזה מיותר לחלוטין, במיוחד בישראל ואני אומר את זה בתור מתחרה טבעי. יש מספיק הפרדות לקטגוריות פה בארץ, ואני בכל מקרה אידיאולוגית חושב שאין משהו פסול בסטרואידים ולא איכפת לי שמי שרוצה להשתמש בהם שישתמש בהם. אגב, לא מעט יצא לי להתחרות נגד אנשים שהשתמשו בחומרים ועדיין ניצחתי אותם כי זה לא שמי שמזריק אוטומטית מרוויח 300 קילו לטוטאל.
ברכיים חשופות זה גם מיותר לדעתי. אין הבדל כמעט בין ברכיים חשופות לברכיות וזה שוב מונע מאנשים שלא רגילים לעשות בלעדיהן להתחרות. ואני אומר את זה בתור אדם שמעולם לא השתמש בברכיות. כנראה שזה יהיה תחרות בברכיות כי אני שונא רצועות, ואולי נאפשר גם רצועות בהתאם לביקוש שיהיה מהקהל. בכל מקרה אנחנו נהיה פתוחים להצעות מהמתחרים ולעשות מה שיבקשו. המטרה היא בסוף שכולם יוכלו להתחרות כמו שהם מעוניינים.
יהיה בנץ' ודדליפט לבד למי שירצה, הם פשוט יעשו את זה במקביל לקרב 3 של שאר המתחרים. לא רואה סיבה לא לאפשר את זה למי שרוצה.
קטגוריות תלוי יהיה באיזה פרסים נוכל להרשות לעצמנו לחלק אם בכלל וזה תלוי בכמות ההרשמה שתהיה וספונסרים פוטנציאלים וכו', ככה שאין עדיין דעה חד משמעית לגבי זה. זה עוד דבר שיהיה אפשר לשאול את קהל המתחרים מה הוא היה מעדיף ולנהוג בהתאם לזה.
העלות תהיה זולה יותר מהתחרויות של 300-350 שקל ואני מתכוון לדאוג שיהיו כל מני הטבות למי שיביא איתו מתחרים נוספים. הכיוון שחשבתי עליו כרגע הוא 250 לקרב 3, ואם חבר נוסף נרשם דרכך אז 200. המטרה היא לעודד ככה אנשים להביא את החברים שלהם להתחרות ולחזור לימים הטובים שהיו לנו תחרויות גדולות ולא תחרות של 40 איש.
שופטים אני עוד לא יודע, כדי להביא אנשים צריך תאריך מדוייק וכו', אבל אני מתכוון באופן אישי לדאוג שכולם מוכשרים כמו שצריך ויודעים מה לעשות עם מבחנים מעשיים לפני תחילת השיפוט כדי לוודא שהם עושים את הכל כמו שצריך והשיפוט יהיה ברמה הנדרשת. כנ"ל לגבי ספוטרים. יש לי מספר חברים שיודעים לשפוט ברמה גבוהה שכנראה יוכלו להיות השופטים ובהנחה שאני לא אתחרה בעצמי אני אשפוט בחלק גדול מהזמן.
התחרות ככל הנראה תהיה בפתח תקווה כי ג'ניה המאמן שלי שיארגן את זה איתי מכיר שם אולם שנוכל להשכיר במחיר שפוי לטובת התחרות. אני חושב שפתח תקווה היא מיקום לא רע לתחרות בהתחשב בזה שזה על כביש 6 וככה מי שלא גר במרכז יוכל להגיע בקלות יותר, אבל נבחן אפשרויות נוספות כי הרבה בני נוער מגיעים בתחב"צ ואני זוכר טוב מאד כמה זה לא היה כל כך נוח. אופציה נוספת תהיה לנסות לארגן מערך הסעות, בין אם ע"י מיניבוסים לתחרות או לדאוג שאנשים יאספו אחד את השני וככה להקל בהגעה של אנשים לתחרות.
תמיד אשמח לעזרה אם תרצה להיות שופט/ספוטר זה יכול להיות מעולה. לגבי ציוד ככל הנראה נהיה מסודרים, אבל במידת הצורך אדבר איתך על זה.
התכנון הוא להרים את התחרות עם ג'ניה.
הציור של היוםצפה בקובץ המצורף 62437
השראתי.
האריה היפה.השראתי.
התכוונתי שאתה.האריה היפה.
גם וגםהתכוונתי שאתה.
(השראתי=ההשראה שלי)
אחותי בשיעור ספורט בזום. אין לך מושג איך זה נראה...גם וגם
ככה עובד שידוכים במגזר החרדי. גבר עושה טוורקינג לקבוצת נשים בזום.אחותי בשיעור ספורט בזום. אין לך מושג איך זה נראה...
מפה לשם עשיתי טוורקינג וכל הכיתה שלה ראתה.
😆😆😆😆😆😆😆😆ככה עובד שידוכים במגזר החרדי. גבר עושה טוורקינג לקבוצת נשים בזום.
אני מקווה שאף אחת לא נכנסה להריון מזה.
בהצלחה. אשמח לראות אותך מצליח ומנצח אותי@yanivgoft
רחוק מלהיות מוכן להתחרות,
אבל עוד כמה שנים תזכור שאני אנצח אותך.
האמת שאני טוב בכל דבר שאני פונה אליו,
ומאמין שיש לי סיכוי טוב לנצח אותך ככה סתם, מבלי להתאמן בכלל.
התכוונתי שאתה.
(השראתי=ההשראה שלי)
🙃בהצלחה. אשמח לראות אותך מצליח ומנצח אותי
יום שלישי
פין סקוואט - 180 ק"ג 5×5.
HB סקוואט - 162.5 ק"ג 5×5.
דדליפט - 230 ק"ג 5×5.
קשוח, עוד לא התאוששתי מיום ראשון. הדדליפט הרגיש כבד מאוד, כנראה כי בקושי התחממתי. מקווה שיהיה יותר קל ביום חמישי. שבוע הבא הולך להיות גיהנום.