נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
על כמה טסט בשבוע?
מטורף
מתי אני אגיע למשקלים האלה:suicide:
מטורף
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤣🤣🤣אחרי שהרכב לא הניע לי,החלטתי פשוט לגרור אותו עד העבודה ברגל וזה ברוך ה' היה גרירה טובה מאוד. אני מאוד מרוצה.
**הכל בהומור אלחנן
אתה השראה
מיץ גזר כל בוקר:foodanddrink20:על כמה טסט בשבוע?
מטורף
יום רביעי
בוקס סקוואט - 170 ק"ג 5 סינגלים.
סקוואט - 170 ק"ג 5 סינגלים.
בנץ' - 140 ק"ג 10 סינגלים.
דדליפט - 220 ק"ג 6 סינגלים.
מאז יום ראשון שעבר לא התאמנתי ברצינות, עשיתי 3 אימוני התאוששות קלים, ותו לא.
פורים דפק אותי לגמרי, לקח לי יומיים להתאושש מכמות האלכוהול שאני לא רגיל לשתות.
יום חמישי אתמול, ראיתי שאימון מועיל לא היה, אז החלטתי שהשבוע וחצי האלו יהיו הדילואד שלי.
כשעליתי על המשקל הבוקר, ציפיתי לראות שעברתי את ה90 ק"ג, אך לשמחתי הרבה אני רק 88 ק"ג. בכל אופן ביום ראשון אני מתחיל את החיטוב שתכננתי. אנסה לחתוך שוב לסביבות 82 ק"ג ולשמר את המשקלים.
האימון המועדף עלי בחיטוב זה עצימות, זה מאפשר שיפור מיומנות תוך כדי אימונים קצרים יחסית, לכן החלטתי להתחיל וואסטסייד עם חבר שכבר עובד עם זה שנים רבות. אני סבור שהעצימות השבועית תהיה טובה לי, הנפח המבודד יהיה קל להתאוששות. ואני תמיד אומר שמה שאני שונא בוואסטסייד זה העודף התאוששות שלה. לכן בחיטוב שקשה להתאושש מאימון לאימון, זה נראה לי תוכנית מתאימה.
בנוסף, אני רוצה לשפר את הסיבולת לב ריאה שלי, ווואסטסייד מעולה לזה, אבל אני גם מתחיל להוסיף אירובי מסודר לתוכנית שלי.
חוגג את הטוטאל החדש שלי שעבר את ה700, ואני מקווה בעוד כמה חודשים לעבור את ה735, זה המטרה שלי כרגע.
איפה השני? לא הבנתי.
יום ראשון
עבודת מהירות, כל האימון דקה מנוחה בין הסטים.
בנץ' עם גומיות - 100 ק"ג, 3 סטים, 3 חזרות צר, 3×3 רגיל, 3×3 רחב (30 שניות מנוחה בין הסטים, בדגש על מהירות).
פוטבול באר בנץ' - 60 ק"ג 3×20.
סופר סט מתח 10 ק"ג 10 חזרות, עם פושדאון עם גומיות 25 חזרות ל4 סטים.
סופר סט וויליאמס פרס 15 ק"ג כל יד 10 חזרות חתירה 40 ק"ג ל25 חזרות 4 סטים.
פרס 40 ק"ג 4×10.
הנפות לצדדים - 5 ק"ג 4×20.
קצת בטן.
הרגיש כמו שיעור זומבה, סחרחורת ובחילות, אני מאמין שבקושי אצליח לזוז מחר. אני לא רגיל לכל הסיבולת הזאת, אבל זה טוב לי.
יום שני
היי באר בוקס סקוואט, עמידה רחבה - 195 ק"ג ×1.
פין גוד מורנינג - 160 ק"ג 3×6
Glut ham rais - 4×10
Reverse hypers - 150 kg 3××12
אובליקס - 3×20
תאומים
דקה מנוחה בין הסטים, אימון מהיר.
איך חונק? אתה לא מתכוון בטעות פרונט סקוואט?הגוד מורנינג חונק אותי. מרשים בטירוף.
מאיפה הריברס הייפרס?
איך חונק? אתה לא מתכוון בטעות פרונט סקוואט?
ריברס הייפרס, חבר שלי הביא 2 מחו"ל.
תודה, זה דווקא היה אימון קל, אני עדיין מתאקלם לתוכנית, מרגיש לי שאני הרבה יותר.מתכוון מרוב שזה מרשים. לא נפוץ לראות אנשים מרימים בו כבד (ואני מבין למה), אבל זה מרשים לראות.
חבר טוב.
אכןעוד נגלה במוצא''ש.
יום רביעי
באפלו באר בנץ' אחיזה רחבה - 165 ק"ג סינגל.
בנץ' עליון, אחיזה צרה - 110 ק"ג 3×6.
לחיצה צרפתית - 50 ק"ג 3×8.
רוורס פלייז - 15 ק"ג 2×12. 10 ק"ג 2×12.
פרס בישיבה - 60 ק"ג 3×8.
פטישים - 20 ק"ג כל יד, 4×10.
בטן 3 סטים.
עדיין דקה מנוחה בין הסטים. עוד לא התאוששתי מיום ראשון, אז הרגשתי קצת מוגבל.
שכחתי גם לציין שאני עושה הליכה/ריצה כל יום חצי שעה. במוצ"ש נקעתי את הרגל בריצה, זה לא הפריע לסקוואט, אבל כן לריצה, אז עשיתי רק הליכה מאז. ביום שלישי חזרתי לרוץ עם טכניקה משופרת, זה מדהים כמה זה משמעותי, במיוחד למישהו כמוני, שדי כבד, ועם פלטפוס חמור.
למי שזה מעניין, לרוץ בלי אוזניות, ולשמוע את הפסיעות של עצמך, ולנסות לרוץ בצורה הכי שקטה שאפשר מבטיח הכי פחות עומס על הגוף. אני עכשיו יכול לרוץ בלי בעיה, חוץ מהסיבולת שצריכה להשתפר.
עדיין בחיטוב וסופר קלוריות, אבל תמיד שוכח להישקל בבוקר, אני עצלן. אבל זה לא נורא, שבוע ראשון של חיטוב זה מעין הסתגלות בשבילי.
בזמן חיטוב שאני בסך הכל מנסה לשמור על משקלים, לא יזיק לפתח קצת סיבולת.אלחנן נח רק דקה בין סטים? מאוד מאוד מפתיע, לא אופייני
זה רעיון טוב, ככה אני אראה שאני יורד במשקל תוך כדי שזה קורה 🤣אצלי זה פשוט להישקל בבוקר - אני גם ככה מתרוקן, פשןט כשמסיים עולה על המשקל, מוריד שנייה את החולצה לקחת תמונה ומכניס משקל ותמונה באפליקציה.
ממליץ לשים את המשקל ליד האסלה להקל על התהליך 😃