העלאת משקלים

hmimo92

משתמש מתחיל
37
1
נק' מוניטין:
1
37
1
אהלן , אני מסיים עכשיו חיטוב ובדיוק עובר למסה כמובן שאעלה בהדרגה בתפריט.
המשקלים שלי כרגע הם 112.5 סקוואט ל5
דדליפט 115 ל5
בנץ 75 ל 5
אוברהרד פרס 42.5 ל5
ברור לי שאני לא קרוב לרמה גבוה שאפשר להגיע , עכשיו אני רוצה לעשות תוכנית במסה גם להעלאת משקלים אבל לא בצורה דרסטית להפקיר את המראה וגם שיהיה שיפור בפלג גוף עליון.
יש למישהו תוכנית מומלצת עליה?

אהלן , אני מסיים עכשיו חיטוב ובדיוק עובר למסה כמובן שאעלה בהדרגה בתפריט.
המשקלים שלי כרגע הם 112.5 סקוואט ל5
דדליפט 115 ל5
בנץ 75 ל 5
אוברהרד פרס 42.5 ל5
ברור לי שאני לא קרוב לרמה גבוה שאפשר להגיע , עכשיו אני רוצה לעשות תוכנית במסה גם להעלאת משקלים אבל לא בצורה דרסטית להפקיר את המראה וגם שיהיה שיפור בפלג גוף עליון.
יש למישהו תוכנית מומלצת עליה?
טקסס מת׳וד

אם הדדליפט לא דחוף לך ואתה לא מתכוון להתחרות ומאד רוצה פלג גוף עליון מפותח תעיף אותו מהתוכנית ותראה איך הסקוואט, בנצ' והפרס שלך יעופו לשמיים. במקום הדדליפט אתה יכול להוסיף בידוד לכתפיים , מתח עם משקל ומקבילים עם משקל ואתה תראה מהר מאד תוצאות במראה שלך ובכח

אנשים פה קצת נעולים על הדדליפט אבל הוא בעיקר meme אלא אם כן אתה אדם מתחרה ואתה "פאוורליפטר"

אתה יכול להמשיך את התוכנית שלך ולהחיל בה בידיוק מה שתכבתי ואתה תראה לבד

• פותח/ת השרשור
אם הדדליפט לא דחוף לך ואתה לא מתכוון להתחרות ומאד רוצה פלג גוף עליון מפותח תעיף אותו מהתוכנית ותראה איך הסקוואט, בנצ' והפרס שלך יעופו לשמיים. במקום הדדליפט אתה יכול להוסיף בידוד לכתפיים , מתח עם משקל ומקבילים עם משקל ואתה תראה מהר מאד תוצאות במראה שלך ובכח

אנשים פה קצת נעולים על הדדליפט אבל הוא בעיקר meme אלא אם כן אתה אדם מתחרה ואתה "פאוורליפטר"

אתה יכול להמשיך את התוכנית שלך ולהחיל בה בידיוק מה שתכבתי ואתה תראה לבד
לא שמעתי על זה אף פעם האמת .. לא חשוב הדדליפט בעיקרון? האמת הכי חשוב לי זה הסקוואט , בכל מקרה לגבי התוכנית אני הייתי בחיטוב עם AB בגלל שחזרתי מחו"ל וכל מיני סיבות , אז להחיל בה את השינויים שאמרת או תוכנית אחרת?
טקסס מת׳וד
תמיד אמרו לי שהלינארית יותר טובה בעיקרון , יש לך להסביר לי מה ההבדלים אחי?
תודה על התשובות

לא שמעתי על זה אף פעם האמת .. לא חשוב הדדליפט בעיקרון? האמת הכי חשוב לי זה הסקוואט , בכל מקרה לגבי התוכנית אני הייתי בחיטוב עם AB בגלל שחזרתי מחו"ל וכל מיני סיבות , אז להחיל בה את השינויים שאמרת או תוכנית אחרת?

תמיד אמרו לי שהלינארית יותר טובה בעיקרון , יש לך להסביר לי מה ההבדלים אחי?
תודה על התשובות
לדעתי הלינארית לא טובה להיפרטרופיה כי אין בה מספיק נפח. אבל מעולה לכוח.
טקסס מעולה גם לכוח וגם להיפרטרופיה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי הלינארית לא טובה להיפרטרופיה כי אין בה מספיק נפח. אבל מעולה לכוח.
טקסס מעולה גם לכוח וגם להיפרטרופיה.
תודה! ואתה אומר כדאי לעשות SS לאיזה חודש לעלות קצת משקל על המוט ככה ואז לעבור לטקסס?

• פותח/ת השרשור
תעשה ss עם טקסס ללחיצות. והייתי מוסיף גם מתח ומקבילים עם משקל
אתה יכול רק להסביר לי מה זאת אומרת SS עם טקסס ללחיצות? כאילו לעשות קצת עלייה של SS בכל העניין של הסקוואט והדדליפט ושל טקסס בבנץ והאוברהד פרס?

להפקיר את המראה יקרה רק אם אתה תפקיר את התזונה שלך. אין קשר לתכנית.

אם אתה מחפש תכנית מוכנה, ליניארית, טקסס או 531 יכולות להתאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית