הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תפריט לחיטוב

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך

gad57

משתמש פעיל
499
16
נק' מוניטין:
850
499
16
משקל:94~
גובה:1.75

בוקר:
חצי ליטר חלב3% + כף קקאו

צהריים:
300 גרם חזה עוף + 2 כפות שמן זית + שני פרוסות לחם

לפני אימון:
כפית AAKG+ חצי כפית BETA ALANINE
200 מ"ג קפאין

אחרי אימון:
שני כפות חלבון +כף מלטודקסטרין

ערב:
חצי ליטר חלב + כף קקאו

ערכים:
סה"כ קלוריות: 1892 קלוריות
סה"כ חלבון: 182.1 גרם
סה"כ שומן: 69.1 גרם
סה"כ פחמימות: 143.1 גרם
סה"כ כולסטרול: 452 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 0.1 גרם

בנוסף לזה:
3 אופטימן
סידן ציטראט
5 כדורים אומגה 3
ויטמין D 1000 יחב"ל
2 ויטמין סי 1000 מ"ג
כדור 200 מ"ג מגנזיום

תגובות \ תיקונים \הערות יתקבלו בברכה

הגיוני להתחיל מגירעון כל כך נמוך..?
לא עדיף להתחיל מינטרלי ולהמשיך להוריד כל שבועֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿ|שבועים...

אף אחד לא אמר שהוא לא עשה נטראלי וגם אם הוא לא עשה אין פה שום רע, סה"כ על נטראלי אפשר להוריד נוזלים ואולי גם שומן ולהתמודד טוב יותר עם הרעב.

אתה הולך לסבול...

אם אתה אוכל כ"כ מעט אז 2 דברים חלב לא סותם אותך
ודבר שני כבר עדיף להיות דל פחמימה ולא לסבול מקפיצות של אינסולין ורעב

לדעתי לך על תפריט של 2500-2200 קלוריות בהתחלה, אתה שוקל הרבה

• פותח/ת השרשור
אני עושה ניטראלי עד אפריל, מאפריל אני יתחיל עם התפריט הזה.

על החלב אני לא רוצה לוותר , גם בגלל שיש לי בעיה עם להכניס נוזלים במשך היום ,וגם בגלל הסידן (הפלתי שוב פלטה של 25 קילו על אותה אצבע ברגל , הפעם גם הצלחתי לסדוק אותה)

והBMR יוצא 2500 לא? יש לי גירעון של 600~ קלוריות , זה לא אמור להיות כל כך בעייתי, או שאני טועה?

בעיקרון אפדרין ורטלין יש להם פעולה דומה ואם תקח את שניהם יחד יש מצב גדול שתגיע לאפקט שלילי בסופו של דבר לכן זה לא מומלץ, יהומבין עובד על רצפטורים אחרים ויש לו מסלול קצת שונה אך עדיין לא הייתי משלב בין התרופות. בגדול אין לי ידע או סמכות לומר לך מה לעשות, אם זה היה תלוי בי בחיים לא הייתי עושה את זה,
בהצלחה בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אפדרין ורטלין יש להם פעולה דומה ואם תקח את שניהם יחד יש מצב גדול שתגיע לאפקט שלילי בסופו של דבר לכן זה לא מומלץ, יהומבין עובד על רצפטורים אחרים ויש לו מסלול קצת שונה אך עדיין לא הייתי משלב בין התרופות. בגדול אין לי ידע או סמכות לומר לך מה לעשות, אם זה היה תלוי בי בחיים לא הייתי עושה את זה,
בהצלחה בחיטוב.

התבלבלת באשכולות

לא חבל תאבד מאסת שריר שהשקעתה עליה עם חיטוב מבוסס םחמימה , קבל הצעה AD
קרא תספר וכנס לענינים

לא עדיף לקחת כדורים שמכילים סידן ולאכול משהו משביע במקום החלב ?
אתה יכול גם לאכול קוטג' וגבינה צהובה במקום

• פותח/ת השרשור
זה בערך מה שאני הייתי אוכל כל יום (פחות ארוחה אחת בצהריים קצת סוכר שהייתי מוסיף לחלב ועוד כמה שטויות) , עכשיו אני עושה אוכל ניטראלי שמבוסס על התפריט הזה והחלב בבוקר דיי "מספק" אותי
אני כניראה הולך להעביר את כל החלב לבוקר ובערב יכניס משהו שיהיה בערך 150 קלוריות.

AD לא בא בחשבון , אני עדיין לומד (י"ד) ועובד עם אנשים ככה שמצבי רוח משתנים\עייפות בנוסף למה שעושים לי המשככי כאבים לא ייגמר טוב.
בכל מקרה בחיטוב מבוסס פחממה לא חייבים לאבד שריר , כנירה שאני הולך גם להכניס חודש יוהמבין בסוף ואולי אפדרין לפני .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית