הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוגע לחזה עוף שרוף

Omribanbaruch

משתמש מתחיל
39
2
נק' מוניטין:
2
39
2
אז ככה אני עושה מסה נקייה ומקפיד על פלוס קלורי מתון ורציתי לדעת האם יש הבדל בין 100 גרם חזה עוף מבושל ל100 חזה עוף שרוף.
יצא לי היום חזה עוף שרוף ואכלתי אותו ורציתי לדעת אם זה ישפיע באופן משמעותי על המאזן קלורי שלי?

זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש זניחחחחח כל החישוב הזה
בכל מקרה אתה לא יודע במדויק כלום! אף אחד אז מה זה משנה שרוף או לא?
ממש לא להתייחס!!!

לא, ואם אתה חפץ בשקילה מדוייקת - תשקול לפני בישול/טיגון

אם אתה רוצה שקילה מדוייקת תעשה בידיוק את ההפך ממה שהוא אמר.

מזריקים כמויות שונות של מים לעופות ואי אפשר לדעת אם מ100 גרם עוף חיי תסיים עם 70 גרם עוף מבושל, 65 גרם עוף מבושל (קיצוני) או 80 גרם עוף מבושל.

אבל עוף מבושל הוא תמיד עוף מבושל

לא רוצה להתווכח אבל לכאן או לכאן כולם טועים .
גם לפני בעיה גם אחרי בעיה אם לבשל יותר מדי ולייבש לגמרי. פשוט לבחור משהו וללכת לפי זה וזהו לעקוב אחרי שינויים .

לא, ואם אתה חפץ בשקילה מדוייקת - תשקול לפני בישול/טיגון

מה יצא לך מזה אם תשקול מים?

אם כי זכור לי שהיה כאן פוסט ארוך של אחד המנהלים למה מודדים לפני, אני סקרן, למרות שזה לא נשמע הגיוני.

מה יצא לך מזה אם תשקול מים?

אם כי זכור לי שהיה כאן פוסט ארוך של אחד המנהלים למה מודדים לפני, אני סקרן, למרות שזה לא נשמע הגיוני.

באמת סקרן לקרוא, למרות שהמנהלים פה זה בעיקר טייטל ניהולי בפורום ולא ערובה לידע ברב המקרים

מצאתי

ייעוץ - מדידת חזה עוף

התגובה של דניאל (המשתמש על) היה פעם מנהל

1) הוא מתעלם מהעובדה שמזריקים כמויות שונות של נוזלים לעופות, ולכן אם תקנה עוף ב"פר בקר" המחבת תשחה במים ואם תקנה בשופרסל (מניסיוני) כמעט לא תראה מים. וזו פונקציה מאד משמעותית ומתסכלת

2) הוא אומר שאין דרך לבשל את העוף אותו הדבר כאילו לא המציאו את הסטופר ואי אפשר לטגן תמיד את העוף 3 דק בכל צד וככה לשמור על כמות נוזלים אחידה ברב המוחלט של הזמן.

1) הוא מתעלם מהעובדה שמזריקים כמויות שונות של נוזלים לעופות, ולכן אם תקנה עוף ב"פר בקר" המחבת תשחה במים ואם תקנה בשופרסל (מניסיוני) כמעט לא תראה מים. וזו פונקציה מאד משמעותית ומתסכלת

2) הוא אומר שאין דרך לבשל את העוף אותו הדבר כאילו לא המציאו את הסטופר ואי אפשר לטגן תמיד את העוף 3 דק בכל צד וככה לשמור על כמות נוזלים אחידה ברב המוחלט של הזמן.

האמת שזה לא היה נשמע הגיוני כי זה די ברור שבכל פעם יש כמויות מים שונות, אחרת פשוט היינו מחסירים את אותה כמות כל פעם והיה
תמיד עדיף למדוד לפני / להחסיר אחרי אותו דבר ברגע שהוא התעלם מהדבר הכי חשוב אכן זה לא ריאלי, וכמובן בגלל זה שנינו לא הבנו איך זה ''יתכן'' רק סקרנות היכן הטעות.

לא רוצה להתווכח אבל לכאן או לכאן כולם טועים .
גם לפני בעיה גם אחרי בעיה אם לבשל יותר מדי ולייבש לגמרי. פשוט לבחור משהו וללכת לפי זה וזהו לעקוב אחרי שינויים .

לא, אתה טועה.
אם הוא יבחר לפני השקילה כמו שהסברתי זה לא יהיה מדויקת בגלל כמות המים, האופציה הנכונה היא רק אחרי הבישול ולהקפיד שזמן הבישול יהיה קבוע

מאיפה הבאת את זה שמזריקים מים לבשר?

בכל מקרה מודדים לפני, כי אלא אם אתה שף אתה כנראה לא תהיה מדוייק בבישול, ויצאו לך ערכים מעט שונים של אחוז מים בכל פעם שתבשל, ולך תדע כמה אחוז מים הבשר מאבד במהלך ההכנה (אתה יכול לעשות ניסויים ולמצוא ממוצע, אבל נראה לי מעט מוגזם). אז הכי פשוט למדוד לפני ולחשב לפי לא מבושל

בכל מקרה מודדים לפני, כי אלא אם אתה שף אתה כנראה לא תהיה מדוייק בבישול, ויצאו לך ערכים מעט שונים של אחוז מים בכל פעם שתבשל, ולך תדע כמה אחוז מים הבשר מאבד במהלך ההכנה (אתה יכול לעשות ניסויים ולמצוא ממוצע, אבל נראה לי מעט מוגזם). אז הכי פשוט למדוד לפני ולחשב לפי לא מבושל
מזריקים כדאי לתת יותר משקל לחזה. כנראה אתם לא כל כך מודעים למצב המזון בארץ.. רק שאתה רואה את זה מול העיניים אתה מבין כמה עובדים עלינו..

בכל אופן עושים +~ אני נניח שם 500 גרם ומניח שאחרי טיגון יוצא סביבות ה 400-450 גרם..

שמעתי מחבר שבעסק שבאמת מוסיפים המון מים, ולכן הבשר מחו"ל שונה לגמרי בטעם.

יש לך יותר סיכויים לקלוע אחרי ולא לפני..אני לא מבין את זה בכנות איך אתם אומרים לפני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית