הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנוגע לשילוב אימוני עח ואגרוף

Jude.29

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם, אני מתאמנת חדשה יחסית, 4 חודשים,כרגע המטרה שלי היא לרדת באחוזי שומן,להתחטב.אני מתאמנת פעמיים בשבוע אימון של כל הגוף וכרגע מתחילה לשלב שני אימוני אגרוף שברובו נחשב אירובי אך קיים מאמץ בעיקר בשרירי הכתף והרגליים.
האם ביצוע של אימון אגרוף יום אחרי אימון משקולות זה בסדר(או להפך- משקולות יום אחרי אגרוף)? כלומר לא פוגע בהחלמה?
כיוון שבתחושה בזמן האימון לא מפריע לי אבל אחרי יום אני מרגישה ממש עייפות לא יודעת אם זה בהכרח מהסיבה הזאת.
ואם זה בעייתי אז מה הייתם ממליצים? (מה לפני מה? או אולי לשלב את האימונים שיהיו אחד אחרי השני באותו היום)
תודה רבה לעונים.

אין פה את אמת אחת, מאוד תלוי ביכולת ההתאוששות ועצימות האימונים.
מה שכן באימוני משקולות יש יותר יכולת לווסת את העומסים לעומת אימוני האגרוף שבהם אתה תלוי בקבוצה וצריך להתאים לקצב.
אני כרגע עושה 1 אגרוף ו3 משקולות, כשהייתי יכול הייתי נח יום ליפניי אגרוף ויום אחרי, כרגע לא מתאפשר לי בלוז אז אני עושה יום אחרי אימון משקולות אבל מכיוון שכבר הגוף התרגל אני לא מרגיש הגבלה( שכן הייתה מתרחשת אם הייתי מנסה לעשות את זה מהתחלה).
שורה תחתונה ניסוי וטעייה, בהצלחה

באימוני כוח אגרסיבים כמו שאני עושה, ניסיתי לשלב אימוני האבקות קלים בסוף האימון. ראיתי על עצמי שזה מאוד הפריע לי, בעיקר הקטע של לחטוף.
אימונים של תרגילים באוויר או האבקות עם שותף בעדינות (תפיסות והפלות) היה בסדר. אבל אגרופים לשק קשה, ואיגרוף עם שותף, לא נתן לי להחלים בהתאם למה שהייתי צריך.
זה מאוד תלוי ברמת האימונים שלך, ומהירות ההתאוששות שלך. אישית, אני מעדיף לעשות את שני סוגי האימונים באותו יום כדי שיהיה לי יום שלם של התאוששות לפני האימון הבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית