הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה דדליפט

נראה פצצה, הטכניקה שלך טובה, אמנם אני רואה שזה משקל קל בשבילך, אני מקווה שתישמור על הטכניקה גם במשקל הכבד שלך.
נקודה אחת, הראש שלך מסתכל למעלה בזמן שאתה אמור להחזיק ראש ישר (דהיינו להסתכל למטה).
נקודה שניה, אתה עושה הרבה עבודת גב, בגלל שאתה מכופף את הרגליים מעט מאוד, אבל נראה לי שזה ממש שולי.
חולצה מאוד מפרגנת, אתה נראה מאוד מחוטב.
תצליח

• פותח/ת השרשור
נראה פצצה, הטכניקה שלך טובה, אמנם אני רואה שזה משקל קל בשבילך, אני מקווה שתישמור על הטכניקה גם במשקל הכבד שלך.
נקודה אחת, הראש שלך מסתכל למעלה בזמן שאתה אמור להחזיק ראש ישר (דהיינו להסתכל למטה).
נקודה שניה, אתה עושה הרבה עבודת גב, בגלל שאתה מכופף את הרגליים מעט מאוד, אבל נראה לי שזה ממש שולי.
חולצה מאוד מפרגנת, אתה נראה מאוד מחוטב.
תצליח
ראשית תודה רבה אני מעריך את זה מאוד!
לגבי המשקל הורדתי הרבה כדי לשפר את הטכניקה למרות שהמשקל הזה עדיין מאתגר טיפה כששמים דגש על טכניקה..
לגבי הראש אני אשפר את זה!

נראה ממש טוב, אבל אל תסתכל הצידה, זו טעות קריטית, זה יכול להשאיר אותך מאחורה הרבה זמן עם הטכניקה

• פותח/ת השרשור
נראה ממש טוב, אבל אל תסתכל הצידה, זו טעות קריטית, זה יכול להשאיר אותך מאחורה הרבה זמן עם הטכניקה
תודה אחי, האמת שאני מסתכל הצידה כדי לראות שהגב שלי ישר.. זה קטע דפוק כזה אבל אשפר את זה!

אכן נראה משקל שלא ממש מאתגר אותך ולכן קשה לראות טעויות.

חסר לי השימוש באוויר. לפני כל הרמה לאחר שהרמת חזה תכניס הרבה אוויר בבטן ותשמור אותו עד לאחר שהחזרת את המוט לרצפה, ואז תעשה את זה מהתחלה.

אתה יותר מדי חושב ועובד יותר מדי לאט זה יכול לאט אותך בעליית משקלים
תיישר יותר תשחמות

וצוור ישר לא להזיז אותו לא משנה מה.

• פותח/ת השרשור
אתה יותר מדי חושב ועובד יותר מדי לאט זה יכול לאט אותך בעליית משקלים
תיישר יותר תשחמות

וצוור ישר לא להזיז אותו לא משנה מה.
לא יכול ליישר יותר מזה את השחמות

בסוף תוכל תנסה כל פעם קצת יותר.
לא נראה לי שזה הבעיה שלו, תראה דדליפט תחרותי, השחמות הם בדיוק כמו שהוא עשה.
התעסקות בזה סתם תעקב את ההתקדמות שלו. ביזבוז זמן לטעמי.

לא נראה לי שזה הבעיה שלו, תראה דדליפט תחרותי, השחמות הם בדיוק כמו שהוא עשה.
התעסקות בזה סתם תעקב את ההתקדמות שלו. ביזבוז זמן לטעמי.
לא אמרתי שהוא עושה לא טוב הוא שאל מה אפשר לשפר ואמרתי לוקח המון המון זמן להגיע לטכניקה מושלמת בדידליפט כל פעם משפרים קצת ,ובתחרותי הם האם אמא מרמים את השחמות אתה פשוט לא שם לב לזה בגלל המשקל
ולא רק זה הם מאמנים גם שחמות במיוחד .

נערך לאחרונה:
לא אמרתי שהוא עושה לא טוב הוא שאל מה אפשר לשפר ואמרתי לוקח המון המון זמן להגיע לטכניקה מושלמת בדידליפט כל פעם משפרים קצת ,ובתחרותי הם האם אמא מרמים את השחמות אתה פשוט לא שם לב לזה בגלל המשקל
ולא רק זה הם מאמנים גם שחמות במיוחד .
מעניין, כנראה בתור מתחרה פספסתי את זה, וגם שכחתי לאמן שחמות במיוחד.

מעניין, כנראה בתור מתחרה פספסתי את זה, וגם שכחתי לאמן שחמות במיוחד.
בסדר הגזמתי אבל זה עוזר בהרבה הרמות וגם אני הייתי מתחרה מה קשור והרבה פציעות קשורות לזה שזילזתי בדברים שנראים מאוד מאוד קטנים.
נכון למשקלים כאלה אין כזה צורך אבל שיגע ל150 קילו הוא יהיה חייו כבר לעבוד על כל הנקודות הקטנות האלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית