הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה mk 677

נאאל כנעאן

משתמש מתחיל
17
1
נק' מוניטין:
1
17
1
היי חברים,
בנושא mk 677 אם כל כדור מכיל 10 מ"ג אז כמה אני צריך לקחת ביום כדי לעלות במשקל ומתי אני יקח ביום והאם מומלץ לקחת על בטן ריקה ?

תודה

נערך לאחרונה:
היי חברים,
בנושא mk 677 אם כל כדור מכיל 10 מ"ג אז כמה אני צריך לקחת ביום כדי לעלות במשקל ומתי אני יקח ביום והאם מומלץ לקחת על בטן ריקה ?

תודה

תתחיל עם 2 כדורים
אחד בבוקר על בטן ריקה ואחר בערב

• פותח/ת השרשור
אתמול לקחתי שני כדורים בבוקר ולפני שינה לא הרגשתי שינוי משמעותי !! לא רעב יוצא מן הכלל ולא תופעות לוואי
תתחיל עם 2 כדורים
אחד בבוקר על בטן ריקה ואחר בערב
אתמול לקחתי שני כדורים בבוקר ולפני שינה לא הרגשתי שינוי משמעותי !! לא רעב יוצא מן הכלל ולא תופעות לוואי

היום ב- 12:20

היום ב- 12:20

זה אינדוודאלי, חלק מרגישים תופעות לוואי וחלק לא
יכול להיות שעוד שבועיים שבועיים אתה תתחיל להרגיש, בכל מקרה אתה יכול לאחר שבועיים שלושה להתחיל לקחת 3 כדורים ביום

• פותח/ת השרשור
לא צריך הפסקה עם MK 677
אבל מעניין למה אתה לא מרגיש
צלם את החפיסה ותעלה לכאן 🙄
.. מרגיש שיש תאבון לאכול כל הזמן ' קצת עיפות בשרירים.שינה טובה היתה לי חחח

קבצים מצורפים

• 20181118_203403.jpg
    20181118_203403.jpg
    KB 76.7 · צפיות: 326
שלום
קניתי mk677 כל כדור 20 מ"ג
אני שוקל 83 כמה מ"ג ביום מומלץ לקחת? למשך כמה זמן והאם מומלץ לעשות הפסקות או לקחת באופן רציף?

יפה שהמשכת את הפוסט האחרון שקשור לנושא ולא פתחת פוסט חדש 😛
MK677 שכל כדור 20מ"ג אפשר לקחת כדור 1 כל יום לא משנה כמה הבן אדם שוקל גג שהחומר יצור GH זה 25 מ"ג ,
כדי להתחיל לראות תוצאות של GH שווה להגיע מעל 7 חודש אין צורך בהפסקות עד מה שהתקציב מאפשר . גם אם הוא מאפשר לכל החיים זה אפשרי 🤩 בהצלחה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית