הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חוות דעת על אחוז שומן והבטן, 3 חודשים מאז שהתחלתי להתאמן.

אלוהים יעזור לך וירחם על הקוביות שלך

יפה איך שאתה מצליח להתיש אותנו. בנאדם אחר היה כבר נעלב וקובע שאו שאנחנו מטומטמים, או שהגיע הזמן לחפש פורום שמעניק תמיכה נפשית לעורגים לקוביות.
אז אני אנסה עוד פעם, בפעם האחרונה:

שאלה: למה?
תשובה: כי זה פתטי, אין לך מסת שריר בגרוש והדרך היחידה שתראה כמו החברה האלה מ-300 בקיץ הקרוב היא:
1. ניתוח פלסטי;
2. הזרקת סינטול;
3. ניסיון נואש להוציא את הקוביות כמה שיותר החוצה (=לכווץ) בשאיפה שאיזה כוסית/הומו תשים/ישים לב אליך. אגב, גם הכוסית וגם ההומו ירצו בסופו של דבר את הארנק שלך בשביל לקנות בגדים;
4. הדבקת פוסטר מ-300 על הבטן שלך.

שיהיה בהצלחה.

אני 14% ורואים עלי יותר קוביות ממך.
תעשה מאסה ותפסיק להיות כוסית.

חח לטיסימוס שכחת לציין את הדרך המהירה מכולן, שהחברה מ300 השתמשו בה - ציירו את הקוביות.

גרמתם לי להעיר את הבית מרוב צחוק 😆 😃

• פותח/ת השרשור
החלטתי שאני רוצה להתחטב לקראת הקיץ כי אני לא מסתובב עם בטן בים.
לא מבין למה זה צריך להפריע לאנשים. מי שהמטרה שלי לא מוצאת חן בעיניו לא חייב להגיב.

לאף אחד לא אכפת במיוחד ממה שאתה רוצה לעשות עם הגוף שלך, אתה פשוט מסרב להבין את הדבר המאוד פשוט שאומרים לך. אין לך מה לחטב מהסיבה המאוד פשוטה שבשביל שצריך שיהיה גם מה לחטב, ולך יש בקושי מסת שריר. אתה חיי בסוג של סרט שאם תגיע ל-10% שומן איכשהו תהפוך לבראד פיט או ליאונידיס.

• פותח/ת השרשור
אם למרות ה-20 פעם שרשמתי את זה, עדיין לא הבנת- אני רוצה לרדת בשומן בשביל להוריד את הבטן, לא בשביל להפוך לבראד פיט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית