230 דדליפט

• פותח/ת השרשור בן ג
  • פורסם בתאריך

בן ג

משתמש מתחיל
39
23
נק' מוניטין:
33
39
23
העלאתי ב01/10/2018 שאני בדרך לסינגל 220. שיא לפני שלוש שנים (וצהל) היה 210 באזור משקל גוף 90.

ב24/11/2018 היה סינגל 220 די נחמד על משקל גוף 78 Ben Greenberg on Instagram: “220KG #חמשפלטות ✅”

והיום 01/01/2019 היה סינגל 230 (משקל גוף אזור 80-81) עם נעילה אבל המוט החליק לי למעלה Ben Greenberg on Instagram: “בטווח של חצי שנה, לרדת לאחוז שומן חד ספרתי ולהרים 230 דדליפט. 2018 היית נהדרת ”

ועכשיו הגיע הזמן שוב לחטב לקיץ כבר 😃

העלאתי ב01/10/2018 שאני בדרך לסינגל 220. שיא לפני שלוש שנים (וצהל) היה 210 באזור משקל גוף 90.

ב24/11/2018 היה סינגל 220 די נחמד על משקל גוף 78 Ben Greenberg on Instagram: “220KG #חמשפלטות ✅”

והיום 01/01/2019 היה סינגל 230 (משקל גוף אזור 80-81) עם נעילה אבל המוט החליק לי למעלה Ben Greenberg on Instagram: “בטווח של חצי שנה, לרדת לאחוז שומן חד ספרתי ולהרים 230 דדליפט. 2018 היית נהדרת ”

ועכשיו הגיע הזמן שוב לחטב לקיץ כבר 😃
אתה רוצה גם ביקורת או רק טפיחה על השכם?

יש הרבה מה לומר על הדדליפט הזה ולא בהכרח הכל נעים לאוזן.

המשקל יפה כן, הטכניקה פחות בעיני.

ו"החליק לי למעלה" זו צורה חדשה לומר זרקתי? כי ראיתי כמה החלקות. זו לא החלקה.

אתה רוצה גם ביקורת או רק טפיחה על השכם?

יש הרבה מה לומר על הדדליפט הזה ולא בהכרח הכל נעים לאוזן.

המשקל יפה כן, הטכניקה פחות בעיני.

ו"החליק לי למעלה" זו צורה חדשה לומר זרקתי? כי ראיתי כמה החלקות. זו לא החלקה.
סתכל טוב זה שילוב רואים שהתחיל להחליק לו

בכל מקרה משקל יפה (אפילו מאוד) אבל הגב פחות

סתכל טוב זה שילוב רואים שהתחיל להחליק לו

בכל מקרה משקל יפה (אפילו מאוד) אבל הגב פחות

גם כשהמוט מחליק אפשר פשוט להוריד אותו כמו בנאדם, זה bad gym karma לזרוק את המוט ככה - בלי שום קשר לזה שאני לא בטוח אם היתה נעילה בכלל.

אני לא נותן ביקורת טכניקה על 1RM, מקווה שה-1RM עם 240 ק"ג כבר יראה יותר טוב 😃

גם כשהמוט מחליק אפשר פשוט להוריד אותו כמו בנאדם, זה bad gym karma לזרוק את המוט ככה - בלי שום קשר לזה שאני לא בטוח אם היתה נעילה בכלל.

אני לא נותן ביקורת טכניקה על 1RM, מקווה שה-1RM עם 240 ק"ג כבר יראה יותר טוב 😃
למי יש כוח להוריד אחרי RM1
upload_2019-1-12_0-57-42.png
ונראה בסדר

למי יש כוח להוריד אחרי RM1 צפה בקובץ המצורף 46704 ונראה בסדר

הנעילה היא לא אותה הנעילה שהיתה עם ה-220, בגלל הרמת השרימפס גם יהיה מאוד קשה לנעול ככה.

"למי יש כוח להוריד אחרי 230" שקול ל"למי יש כוח להחזיר פלטות אחרי סקוואט" או "למי יש כוח להתקלח בתקופת מבחנים", המשקל יפה ובאמת כל הכבוד אבל בוא נגיד שכמה מהאנשים שהגיבו לך כאן עדיין מתחממים עם זה לקראת ה-1RM שלהם ובכל זאת לא זורקים את המוט למעלה ב-1RM כאילו הם מינימום אדי הול.

אני באמת לא בא לחנך אותך או אומר את זה מרוע, תעשה עם הביקורת מה שאתה רוצה - אם אתה מרוצה מהטכניקה, מהנעילה ומזריקת המוט בסוף אז אחלה.

הנעילה היא לא אותה הנעילה שהיתה עם ה-220, בגלל הרמת השרימפס גם יהיה מאוד קשה לנעול ככה.

"למי יש כוח להוריד אחרי 230" שקול ל"למי יש כוח להחזיר פלטות אחרי סקוואט" או "למי יש כוח להתקלח בתקופת מבחנים", המשקל יפה ובאמת כל הכבוד אבל בוא נגיד שכמה מהאנשים שהגיבו לך כאן עדיין מתחממים עם זה לקראת ה-1RM שלהם ובכל זאת לא זורקים את המוט למעלה ב-1RM כאילו הם מינימום אדי הול.

אני באמת לא בא לחנך אותך או אומר את זה מרוע, תעשה עם הביקורת מה שאתה רוצה - אם אתה מרוצה מהטכניקה, מהנעילה ומזריקת המוט בסוף אז אחלה.

אני לא הבחור בסרטון
זה 230 בשבילו זה כמו 460 בשביל אדי הול (או כמה שהוא לא עושה) להגיד שמישהו אחר לא מפיל את המוט ועושה משקל יותר גבוה לא משנה
לעומת להחזיר פלטות ולהסריח זה לא פוגע באף אחד...

יש רעש של הורדת ציוד ויש כאלה שזורקים ציוד והורסים אותו. אם זה בשביל צומת לב או מכל סיבה אחרת, זה מוציא מריכוז וזה מעצבן. באותה מידה אני לא רוצה לראות דבילדרים מוזרקים שצורחים וגונחים במכון כי זה מפריע.

אם טור אדי הול וכו... מפילים 400 -500 קילו אני לא חושב שבמוט ישבר מחצי מזה אם לא הרבה פחות

זה מכון לא סיפריה
אתה לא תור ולא אדי הול והמוטות של אלייקו אצלי עולים 5000 ש"ח ליחידה, אם היית מטיח אותם ברצפה בכוונה הייתי בשמחה מראה לך את הדלת.

זה מכון ולכן תכבד את הציוד.

אם טור אדי הול וכו... מפילים 400 -500 קילו אני לא חושב שבמוט ישבר מחצי מזה אם לא הרבה פחות
אז כנראה אף פעם לא ראית מוט שנהרס מזריקות, זה בהחלט קורה, וקורה לא מעט.
אם היית קונה לעצמך מוט ופלטות לבית אני בטוח שלא היית זורק את הציוד סתם ככה, אז תן את אותו הכבוד לציוד בחדר כושר

אתה לא תור ולא אדי בול והמוטות של אלייקו אצלי עולים 5000 ש"ח ליחידה, אם היית יטיח אותם ברצפה בכוונה הייתי בשמחה מראה לך את הדלת.

זה מכון ולכן תכבד את הציוד.
מה שבאתי להגיד שאם אדי עשה 500 קילו ולא נשבר אז מ230 זה בוודאות לא ישבר
יש הבדל בין לשחרר אחיזה ללהטיח הוא לא ניסה להרוס כלום רק היה גמור מהחזרה

אז כנראה אף פעם לא ראית מוט שנהרס מזריקות, זה בהחלט קורה, וקורה לא מעט.
אם היית קונה לעצמך מוט ופלטות לבית אני בטוח שלא היית זורק את הציוד סתם ככה, אז תן את אותו הכבוד לציוד בחדר כושר

כן, לא ראיתי ציוד נהרס "מזריקות". גם אם הייתי קונה חדר כושר בבית בחזרה האחרונה הייתי משחרר אחיזה אין קשר לכבוד

אתה מרים יותר מפי 2 ממני וזה כל הכבוד.
אבל אני מסכים עם כל הביקורות הבונות שאמרו לך פה החברים. המוטות האלה עולים 5000+- וכל קילו של משקולות אולימפיות עולה בערך 20 שקלים ואף יותר כלומר אתה עובד בערך עם ציוד של 10 אלף שקל בסרטון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית