הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

230 דדליפט

• פותח/ת השרשור בן ג
  • פורסם בתאריך

בן ג

משתמש מתחיל
39
23
נק' מוניטין:
33
39
23
העלאתי ב01/10/2018 שאני בדרך לסינגל 220. שיא לפני שלוש שנים (וצהל) היה 210 באזור משקל גוף 90.

ב24/11/2018 היה סינגל 220 די נחמד על משקל גוף 78 Ben Greenberg on Instagram: “220KG #חמשפלטות ✅”

והיום 01/01/2019 היה סינגל 230 (משקל גוף אזור 80-81) עם נעילה אבל המוט החליק לי למעלה Ben Greenberg on Instagram: “בטווח של חצי שנה, לרדת לאחוז שומן חד ספרתי ולהרים 230 דדליפט. 2018 היית נהדרת ”

ועכשיו הגיע הזמן שוב לחטב לקיץ כבר 😃

מה שבאתי להגיד שאם אדי עשה 500 קילו ולא נשבר אז מ230 זה בוודאות לא ישבר
יש הבדל בין לשחרר אחיזה ללהטיח הוא לא ניסה להרוס כלום רק היה גמור מהחזרה

כן, לא ראיתי ציוד נהרס "מזריקות". גם אם הייתי קונה חדר כושר בבית בחזרה האחרונה הייתי משחרר אחיזה אין קשר לכבוד
טוב, לי זה לא קרה אף פעם והדדליפט שלי יותר כבד משל ידידנו פה. מה זה אומר? שאני עושה משהו לא טוב?

מה שבאתי להגיד שאם אדי עשה 500 קילו ולא נשבר אז מ230 זה בוודאות לא ישבר
יש הבדל בין לשחרר אחיזה ללהטיח הוא לא ניסה להרוס כלום רק היה גמור מהחזרה
בתחרות אתה לא תראה ציוד נשבר, אבל נשבר ועוד איך גם להם. יש סרטון של אדי הול שובר מוט אקסל, שזה מוט עבה במיוחד:

תראה עד הסוף

כן, לא ראיתי ציוד נהרס "מזריקות". גם אם הייתי קונה חדר כושר בבית בחזרה האחרונה הייתי משחרר אחיזה אין קשר לכבוד
אני באימונים יש לי לראות מוט נשבר, ופלטות שנהרסות משיחרור אלים של המוט, שלא לדבר על אלפי הסרטונים של ציוד שנשבר

בתחרות אתה לא תראה ציוד נשבר, אבל נשבר ועוד איך גם להם. יש סרטון של אדי הול שובר מוט אקסל, שזה מוט עבה במיוחד:

תראה עד הסוף

אני באימונים יש לי לראות מוט נשבר, ופלטות שנהרסות משיחרור אלים של המוט, שלא לדבר על אלפי הסרטונים של ציוד שנשבר

פעם ראשונה שאני רואה פלטות בגודל הזה.
מה זה מה שיש לו מתחת לברכיים, הדברים הלבנים האלה, זה לקבע את הפיקה שלא תזוז?

אתה מרים יותר מפי 2 ממני וזה כל הכבוד.
אבל אני מסכים עם כל הביקורות הבונות שאמרו לך פה החברים. המוטות האלה עולים 5000+- וכל קילו של משקולות אולימפיות עולה בערך 20 שקלים ואף יותר כלומר אתה עובד בערך עם ציוד של 10 אלף שקל בסרטון.
לא הייתי נסחף, חד"כ ממוצע כלומר מוט של 1500-2000 ש"ח ופלטות של 14-16 ש"ח לקג. אבל זה לא האישיו...

לא הייתי נסחף, חד"כ ממוצע כלומר מוט של 1500-2000 ש"ח ופלטות של 14-16 ש"ח לקג. אבל זה לא האישיו...
ראיתי מחירים באתרים מסוימים בארץ ותתפלא הם מוכרים את המוט והמשקולות במחירים ממש מופקעים. הייתי בהלם שאלו המחירים...
אני מניח שאתה מכיר את הנושא יותר טוב אם יש לך מכון, אני סתם חיפשתי בשביל להתרשם מכמה הדברים עולים וכו' אז כנראה לא הגעתי לאתרים הכי זולים אבל הבאמפרים וכל הדברים האלה הון תועפות חבל על הזמן...

עריכה:
הגבתי על הזריקה אבל התבלבלתי בין הסרטונים.
ב230 מוצדק לדעתי וב220 לא.

לגבי הדדליפט כדאי לא למהר בסט אפ, להרחיב עמידה וללמוד להשתמש יותר ברגליים (לפתוח יותר מפשעה, ליצור יותר מתח בשרשראת האחורית ואולי לעשות קצת גובלט סקוואט לפני דדליפט כדי להבין את ההרגשה).
בלי קשר לזריקה הייתה הקפצה בגלל הגב עגול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית