הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות לנעל לקרוספיט?

The King

משתמש קבוע
1,078
384
נק' מוניטין:
807
1,078
384
מחפש המלצה לנעל שתתאים לבחורה שעושה אימוני כוח ואירובי. לפעמים משולבים ולפעמים בנפרד. אימוני אירובי יהיו לרוב אימונים אינטרוולים או אימוני סטודיו בחד"כ. לא ריצות וכאלה.
חשבתי שנעל שתתאים היא נעל שמיועדת לקרוספיט,
מה אתם אומרים?
אשמח גם להמלצות על נעליים ספציפיות.

ראוי לציין שהמתאמנת יחסית מתחילה וכנראה שיהיה מיותר להוציא סכום גבוה על נעליים. אני פשוט אומר, אם כבר היא קונה (והיא קונה), אז שתקנה כבר משהו שיתאים ולא נעלי ריצה.

תודה רבה לעונים!

תלוי מה זה "כוח" ?

אם אנחנו מדברים על מורכבים, סנאץ' קלין וכו'

היא תצטרך נעל עם סוליה קשיחה שזה שונה לגמרי מנעל לאירובי וריצה שבהם יש כריות ובולמי זעזועים.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה.
כוח זה אימוני משקולות. הרבה סקוואטים בוריאציות שונות ותרגילים עם משקוליות.
אם אני לא טועה בנעלי קרוספיט הסוליה קשיחה כמו בסניקרס.

תודה על התגובה.
כוח זה אימוני משקולות. הרבה סקוואטים בוריאציות שונות ותרגילים עם משקוליות.
אם אני לא טועה בנעלי קרוספיט הסוליה קשיחה כמו בסניקרס.

לא יודע, מעולם לא לבשתי נעלי קרוספיט כדי לדעת. אני לובש רק נעלי הרמה.

יש לה יותר סיכוי להפצע עם נעלי הרמה בתרגילים אירוביים, מאשר מנעליים בעלי סוליה רכה בתרגילי כוח.

• פותח/ת השרשור
יש לה יותר סיכוי להפצע עם נעלי הרמה בתרגילים אירוביים, מאשר מנעליים בעלי סוליה רכה בתרגילי כוח.
תודה.
אז אתה אומר שעדיף נעלי ריצה.. (?)
אתה מדבר על בחירה בין מעלי ריצה לנעלי הרמה, או שגם לקחת בחשבון נעלי קרוס פיט? מכיר את הסגנון?

הנה דוגמאות לכמה דגמים שחשבתי שיתאימו:
Reebok CrossFit Nano 6.0 Covert - Black | Reebok US
Reebok CrossFit Nano 8 Flexweave® - Black | Reebok US
The Nike Metcon 4 iD Cross Training/Weightlifting Shoe.
BARE-XF 210 V2
F-LITE 235 V2

מה אתם חושבים?

תודה.
אז אתה אומר שעדיף נעלי ריצה.. (?)
אתה מדבר על בחירה בין מעלי ריצה לנעלי הרמה, או שגם לקחת בחשבון נעלי קרוס פיט? מכיר את הסגנון?
אין לי שמץ על נעלי קרוספיט. ואני גם לא מבין בנעלים בכללי (אני מבין בפציעות).
אבל בתור מתחילה (במיוחד בגלל שהיא לא רוצה להוציא סכום גבוה, שמעיד על ההתמסרות לאימונים שיהיה לה), הייתי ממליץ על נעלי ריצה משני סיבות.
1. כי בריצה צריך נעליים טובות גם למתחילים. בשונה ממשקולות, שככל שהמשקל עולה, הנעליים עולים בחשיבותם.
2. בגלל שאם היא תפסיק את האימונים שלה (שסטיסטית זה מאוד סביר). היא לא תיצטרך נעלי ליפטינג או קרוספיט. היא תעדיף נעלי ריצה.

• פותח/ת השרשור
אין לי שמץ על נעלי קרוספיט. ואני גם לא מבין בנעלים בכללי (אני מבין בפציעות).
אבל בתור מתחילה (במיוחד בגלל שהיא לא רוצה להוציא סכום גבוה, שמעיד על ההתמסרות לאימונים שיהיה לה), הייתי ממליץ על נעלי ריצה משני סיבות.
1. כי בריצה צריך נעליים טובות גם למתחילים. בשונה ממשקולות, שככל שהמשקל עולה, הנעליים עולים בחשיבותם.
2. בגלל שאם היא תפסיק את האימונים שלה (שסטיסטית זה מאוד סביר). היא לא תיצטרך נעלי ליפטינג או קרוספיט. היא תעדיף נעלי ריצה.

יש לה נעלי ריצה. הן במצב לא רע אבל אתה יודע איך זה נשים וקניות. אז נעלי ריצה יהיו לה בכל מקרה. לכן כתבתי שהנעל לא תיהיה מיועדת לריצות.
אבל תודה רבה בכל אופן, אשקול מה שאתה אומר. אחכה לתגובות נוספות לגבי נעלי הקרוספיט. במידה ולא אהיה בטוח, נראה לי שנלך על נעלי ריצה בהמלצתך.

אישתי עם ריבוק נאנו5 היא מרוצה מהם בכל אספקט של חדר הכושר פרט להליכון, שם היא מתבאסת על הסוליה הקשיחה.

אני מעדיף להחליף לנעלי ריצה אם אני רץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית