הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש המלצות לנעל דדליפט חדשה

אריק12

משתמש פעיל
510
95
נק' מוניטין:
192
510
95
היי,
עד היום משכתי בדדליפט(סומו) עם הSabo dl. אני ממש אוהב את הנעל אבל אחרי שנה של שימוש היא כבר מתחילה להתפרק, אז אני צריך למצוא אלטרנטיבה.

אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון עם נעליים שונות, במיוחד בסומו דדליפט. מעדיף שיזכירו כמה שאפשר את הSabo. שיהיו נמוכות עד כמה שניתן ודביקות לרצפה, עדיפות גבוה לרצועה מעל השרוכים.

חשבתי על נעלי האבקות או אגרוף, Nike speedsweeps/takedown או משהו בסגנון, או Nike HyperKO, אם למישהו יש ניסיון עם משהו בסגנון אשמח לשמוע.

*יש לי את הסאבו גודליפט לסקוואט ככה שאין טעם להציע אותם, אני פשוט לא אוהב אותם בסומו.

• פותח/ת השרשור
כל נעל wrestling של אסיקס תספיק, לי יש זוג מעל שנתיים והן לא קרובות ללהתפרק

אני חושב באמת על הכיוון של נעלי wrestling(אולי אפילו נעלי בוקסינג, שמעתי הרבה המלצות על הHyperKO).
למה דווקא אסיקס? עד כמה שיצא לי לראות אין לאף נעל שלהם ankle strap ואפשר למצוא נעליים של נייק/אדידס עם רצועה.
יש הבדלים מסויימים בין החברות? אני פשוט לא מבין כלום בנעלי האבקות.

• פותח/ת השרשור
הסוליה שלהם די זהה לזו של הסאבו

השוואה של כל מני סוגי נעליים, בין האחרונות הנעל הזאת

יש הבדל בין הסוליה של האסיקס וסוליה של נייק למשל? בנעלי האבקות כמובן, אם יצא לך להשוות בין חברות...

ואתה מדבר על ההשוואה של Calgray Barbell? ראיתי אותה. הרבה מתאמנים ברמה גבוה ממש אוהבים אותה והרבה ממש שונאים אותה(יצא לי למשל לדבר עליה עם Thomas Lilley שהתחיל למשוך איתה), לא בטוח כמה שווה להסתכן עם נעל כל כך יקרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית