הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות לנעל

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
עד עכשיו עבדתי עם נעליים שטוחות וסוליה דקה לכל התרגילים, הרגיש לי טוב ולכן מחפש נעל חדשה גם עם סוליה שטוחה ללא הגבהה, הבנתי שנעלי האבקות כמו אלה:
https://www.amazon.com/-/he/adidas-Mat-Wizard-Wrestling-Zapatos/dp/B07BHYBP6X/ref=sr_1_5?crid=35WVUJ7PTNJJS&dchild=1&keywords=wrestling+shoes&qid=1598627067&sprefix=werstling,aps,299&sr=8-5&th=1&psc=1

יכולה להיות בחירה טובה, מישהו עבד עם נעליים כאלה ויכול להמליץ?(לא בהכרח בדגם הזה אלא נעלי האבקות בכללי)
אני מידה 49 עם כף רגל רחבה יחסית האם זה רלוונטי לנעל עם עקב מוגבה או לא?

כמובן שלא מקובע לגבי סוג הנעל אשמח לשמוע המלצות ומה הכי כדאי

עד עכשיו עבדתי עם נעליים שטוחות וסוליה דקה לכל התרגילים, הרגיש לי טוב ולכן מחפש נעל חדשה גם עם סוליה שטוחה ללא הגבהה, הבנתי שנעלי האבקות כמו אלה:
https://www.amazon.com/-/he/adidas-Mat-Wizard-Wrestling-Zapatos/dp/B07BHYBP6X/ref=sr_1_5?crid=35WVUJ7PTNJJS&dchild=1&keywords=wrestling+shoes&qid=1598627067&sprefix=werstling,aps,299&sr=8-5&th=1&psc=1

יכולה להיות בחירה טובה, מישהו עבד עם נעליים כאלה ויכול להמליץ?(לא בהכרח בדגם הזה אלא נעלי האבקות בכללי)
אני מידה 49 עם כף רגל רחבה יחסית האם זה רלוונטי לנעל עם עקב מוגבה או לא?

כמובן שלא מקובע לגבי סוג הנעל אשמח לשמוע המלצות ומה הכי כדאי
בדיוק כמוך, רגל רחבה ומידה 49 רחב +-

עולות עליי innov8 bare xf מידה 48, יש בארץ וניתן למדוד. נעל ללא סוליה שטוחה.

אם אתה מחפש נעל רחבה אז נעל היאבקות היא הכיוון ההפוך ממה שאתה רוצה, עדיף נעל שהולכת בכיוון נעליים מינימליסטיות.
אני אישית משתמש בחברה שקוראים לה vivobarefoot וממש אוהב אותם, אבל יש גם אלטרנטיבות זולות יותר

הייתי מדבר עם bearfoot athletics של כריס דאפין ובודק אם הם יכולים לעשות לך ursus במידה שלך:
Ursus [HT]

אין לי אותן יותר מדי זמן עדיין אבל בינתיים אני מבסוט עליהן.

הייתי מדבר עם bearfoot athletics של כריס דאפין ובודק אם הם יכולים לעשות לך ursus במידה שלך:
Ursus [HT]

אין לי אותן יותר מדי זמן עדיין אבל בינתיים אני מבסוט עליהן.
מסכים, גם לי יש אותה, אחלה נעל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית