הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש המלצות לנעל דדליפט חדשה

אריק12

משתמש פעיל
510
95
נק' מוניטין:
192
510
95
היי,
עד היום משכתי בדדליפט(סומו) עם הSabo dl. אני ממש אוהב את הנעל אבל אחרי שנה של שימוש היא כבר מתחילה להתפרק, אז אני צריך למצוא אלטרנטיבה.

אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון עם נעליים שונות, במיוחד בסומו דדליפט. מעדיף שיזכירו כמה שאפשר את הSabo. שיהיו נמוכות עד כמה שניתן ודביקות לרצפה, עדיפות גבוה לרצועה מעל השרוכים.

חשבתי על נעלי האבקות או אגרוף, Nike speedsweeps/takedown או משהו בסגנון, או Nike HyperKO, אם למישהו יש ניסיון עם משהו בסגנון אשמח לשמוע.

*יש לי את הסאבו גודליפט לסקוואט ככה שאין טעם להציע אותם, אני פשוט לא אוהב אותם בסומו.

למה לא לקנות סאבו חדשות אם אהבת?

אני חושב שהנעלי ריבוק של מארק בל אמורות לחזור לשוק בקרוב, אני מאד אוהב אותן.

• פותח/ת השרשור
למה לא לקנות סאבו חדשות אם אהבת?

אני חושב שהנעלי ריבוק של מארק בל אמורות לחזור לשוק בקרוב, אני מאד אוהב אותן.

כי לא בא לי להחליף נעל כל פחות משנה... הבנתי שאני לא היחיד שהן מתפרקות לו.

את האמת.שאני עוקב אחרי עדכונים על הנעל של מארק בל, אבל לא מפרסמים כלום בקשר לייצור עתידי שלהם...

יש לך אותן? אתה יודע לומר איך גובה הסולייה שלהן ביחס לסאבו?

כי לא בא לי להחליף נעל כל פחות משנה... הבנתי שאני לא היחיד שהן מתפרקות לו.
בגרסא החדשה הם תיקנו הרבה בעיות בלאי, אז זה אמור להיות סבבה

את האמת.שאני עוקב אחרי עדכונים על הנעל של מארק בל, אבל לא מפרסמים כלום בקשר לייצור עתידי שלהם
כבר יצא והןהיו במכירה באתר של מארק בל ובאתר של ריבוק, לא יודע מה קרה להן, אבל הן יקרות יותר ותכלס אין כמעט כל שינוי מהדגם הקודם

יש לך אותן? אתה יודע לומר איך גובה הסולייה שלהן ביחס לסאבו?
לי יש את הגודליפט ואת הריבוק הישנות, והגודליפט קשיח יותר ודק יותר, לדעתי הרבה יותר טובות לסומו מהריבוק

• פותח/ת השרשור
בגרסא החדשה הם תיקנו הרבה בעיות בלאי, אז זה אמור להיות סבבה
כבר יצא והןהיו במכירה באתר של מארק בל ובאתר של ריבוק, לא יודע מה קרה להן, אבל הן יקרות יותר ותכלס אין כמעט כל שינוי מהדגם הקודם
לי יש את הגודליפט ואת הריבוק הישנות, והגודליפט קשיח יותר ודק יותר, לדעתי הרבה יותר טובות לסומו מהריבוק

יש לי את הגרסה החדשה, תוך כמה חודשים הסקוץ' נדחק לגמרי, התמיכה של הקרסול צתחילה להתקפל ויש לי חומרים בסולייה, זה קרה גם למתאמן שלי אחרי חצי שנה של שימוש.

אחת הבעיות שיש לי עם הגודליפט לסומו זה שהן ממש קשיחות ולא יושבות כמו הסאבו דדליפט על הרגל(כמו נעלי האבקות), אני אןהב אותם לסקוואט אבל לא לסומו. איך הריבוק מרגישות ביחס אליהן?

יש לי את הגרסה החדשה
החדשה יצאה רק לפני כמה חודשים

אחת הבעיות שיש לי עם הגודליפט לסומו זה שהן ממש קשיחות ולא יושבות כמו הסאבו דדליפט על הרגל(כמו נעלי האבקות), אני אןהב אותם לסקוואט אבל לא לסומו
אם תקשור אותן חזק הן ישבו טוב. מה שאני אוהב בהן לסומן זה שאני יכול לפרוס את כף הרגל ללא בעיות, ובגלל שהסוליה קשיחה אני מפעיל לחץ פחות או יותר שווה לרצפה גם אני לא מדויק בלחץ שאני מפעיל

איך הריבוק מרגישות ביחס אליהן?
פחות או יותר כמו הגודליפט, אבל הרגשתי שהרגיל יכולה לזוז יותר מדי בתוך הנעל בניגוד לגודליפט

• פותח/ת השרשור
החדשה יצאה רק לפני כמה חודשים

אם תקשור אותן חזק הן ישבו טוב. מה שאני אוהב בהן לסומן זה שאני יכול לפרוס את כף הרגל ללא בעיות, ובגלל שהסוליה קשיחה אני מפעיל לחץ פחות או יותר שווה לרצפה גם אני לא מדויק בלחץ שאני מפעיל

פחות או יותר כמו הגודליפט, אבל הרגשתי שהרגיל יכולה לזוז יותר מדי בתוך הנעל בניגוד לגודליפט

טוב לשמוע, לא ידעתי שיצאה עוד גרסה. אבדוק את זה, תודה!

אני אנסה אולי שוב את הגודליפט לסומו השבוע.
כנראה זה אינדיווידואלי אבל סולייה קשה מרגישה לי לא טוב בסומו, אני אוהב להרגיש את הרצפה ולא להרגיש כאלו יש מעטפת של עור על כף הרגל.

לי יש adidas impact. מדהימות.
דרך אגב יש לי גם סאבו היו בשימוש באיזור השנה ולא קרובות להתפרק מוזר לשמוע ששלך מתפרקות.

• פותח/ת השרשור
לי יש adidas impact. מדהימות.
דרך אגב יש לי גם סאבו היו בשימוש באיזור השנה ולא קרובות להתפרק מוזר לשמוע ששלך מתפרקות.

אולי כי אני לובש אותן בכל אימון.
איך האדידס ביחס לסאבו?

אולי כי אני לובש אותן בכל אימון.
איך האדידס ביחס לסאבו?
הסאבו היו מידה-שתיים מעל המידה שלי אז זה לא היה אידיאלי בשבילי ללבוש אותם אז לא יכול לתת כל כך חוות דעת..
מה שכן אני יכול להגיד זה שהסוליה של אדידס יותר קשיחה אבל עדיין גמישה, ושכנראה גם טיפה יותר עבה.

עד היום משכתי בדדליפט(סומו) עם הSabo dl. אני ממש אוהב את הנעל אבל אחרי שנה של שימוש היא כבר מתחילה להתפרק, אז אני צריך למצוא אלטרנטיבה.
לא ידוע לי על נעל ששורדת יותר משנה באימון פאוורליפטינג נורמלי. אם אתה תמצא משהו, אשמח להחליף את האולסטאר שמתפוררות לי.
אין לי מושג איך זה נקרע בכלל, כאילו שהרגל מתנפחת בזמן סט ונפתחים התפרים.

לא ידוע לי על נעל ששורדת יותר משנה באימון פאוורליפטינג נורמלי. אם אתה תמצא משהו, אשמח להחליף את האולסטאר שמתפוררות לי.
הגודליפט שלי בנות שנה בערך והן עדיין במצב מצויין, ואני משתמש בהן להכל.
אולי עוד חצי שנה-שנה אצטרך להחליף את הסקוצ' ברצועה, אבל זה לא סיפור

• פותח/ת השרשור

הגודליפט אצלי כבר שנה ובמצב חדש.
הבנתי גם שנעלי האבקות מחזיקות מעולה.
גם הReebok Crossfit lite נחשבות נעליים שמחזיקות לאורך שנים אבל יצא לי לשמוע דעות חלוקות פה.

היו לי שני זוגות של הריבוק קרוספיט לייט, שניהם מהדור הראשון.
הזוג הראשון היה מבד / קנבס (הכחולות המקוריות) והתפרקו מאוד מהר.
הזוג השני הוא השחור הפשוט מעור ויש לי אותו כבר 3 שנים לפחות ובקושי בקושי יש בלאי.

אני גם עם הסאבו, אבל לא יודע למה אני פשוט אוהב את הtightness של האולסטר הגבוהות.
משהו בהן פשוט מתיישב לי על הרגל ואני מרגיש יציב.
הסאבו נכון הן נמוכות אבל אני מרגיש יחף ולא
עם "solid base" לא שזה רע אבל כנראה העדפה אישית.
My 2 cents

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה אני עושה יחף זה לא הכי טוב?

אולי, אבל בכל מקרה אני מתחרה, ובתחרות אסור לעלות יחף.

אני גם עם הסאבו, אבל לא יודע למה אני פשוט אוהב את הtightness של האולסטר הגבוהות.
משהו בהן פשוט מתיישב לי על הרגל ואני מרגיש יציב.
הסאבו נכון הן נמוכות אבל אני מרגיש יחף ולא
עם "solid base" לא שזה רע אבל כנראה העדפה אישית.
My 2 cents

יש פה העדפה אישית, לי אישית חשוב שהנעל תהיה כמה שיותר נמוכה כי הנקודה החלשה שלי היא הניתוק, כל חצי ס"מ משפיע לי.
ובלי קשר בדדליפט אני יותר אוהב שהנעל יושבת כמו כפפה ממש על הרגל כמו הסאבו.

@kotzer לגבי הגרסה החדשה של הסאבו, אתה בטוח שזה משהו שיצא בחודשים האחרונים? בדקתי בכל האתרים שמוכרים אותם והגרסה הכי עדכנית היא מ2017 שזה מה שיש לי.

@kotzer לגבי הגרסה החדשה של הסאבו, אתה בטוח שזה משהו שיצא בחודשים האחרונים? בדקתי בכל האתרים שמוכרים אותם והגרסה הכי עדכנית היא מ2017 שזה מה שיש לי.
יכול להיות שבאמת אני לא סגור על הזמנים וזה יצא מוקדם יותר, אבל נשמע לי מוזר 2017, הייתי בטוח לפחות 2018

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית