הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יום מנוחה

• פותח/ת השרשור Osher19
  • פורסם בתאריך

Osher19

משתמש מתחיל
143
0
נק' מוניטין:
0
143
0
אם אני אוכל טוב ונכון כל השבוע ויום אחד בשבוע אני נותן לעצמי מנוחה מבחינת תזונה.. אני עדיין אעלה במשקל כמו שצריך נכון ?

זו שאלה כללית מדי ואי אפשר לענות עליה.
לדגומא, אם המטרה שלך זה לרדת במשקל, ואתה תאכל כל יום בשבוע 2000 קלוריות (נניח גרעון של 500), נגיד שיצרת בשישה ימים גרעון כולל של 3000 קלוריות, ואז ביום השביעי אתה תאכל 4000 קלוריות אז אתה כנראה תעלה במשקל.

זו שאלה כללית מדי ואי אפשר לענות עליה.
לדגומא, אם המטרה שלך זה לרדת במשקל, ואתה תאכל כל יום בשבוע 2000 קלוריות (נניח גרעון של 500), נגיד שיצרת בשישה ימים גרעון כולל של 3000 קלוריות, ואז ביום השביעי אתה תאכל 4000 קלוריות אז אתה כנראה תעלה במשקל.
איך חישבת את זה?

אם נטרלי זה 2500
אז 2500x7=17,500
2000x7=14,000
אם אכלת 4000 אלף קלוריות בשבת זה יוצא שאכלת אלף חמש מאות מעל הנטרלי ,ככה שאתה עדיין בגרעון של 2000 בשבוע.
עצה שלי תראה איך הציט משפיע על הגוף השלך וזהו.

נערך לאחרונה:
טעיתי בחישוב, אבל זו לא הנקודה. לצורך העניין דוגמא אחרת: הניטרלי יהיה 2300 והוא אוכל 2000 כל יום, וביום השביעי הוא יאכל 4500, אז הוא לא יירד במשקל. אם זה חד פעמי זה בסדר, אבל אם קבוע יום בשבוע הוא יאכל בלי הכרה אז לא בטוח שזה יעבוד לו.
לכן אמרתי שהשאלה כללית מדי.

טעיתי בחישוב, אבל זו לא הנקודה. לצורך העניין דוגמא אחרת: הניטרלי יהיה 2300 והוא אוכל 2000 כל יום, וביום השביעי הוא יאכל 4500, אז הוא לא יירד במשקל. אם זה חד פעמי זה בסדר, אבל אם קבוע יום בשבוע הוא יאכל בלי הכרה אז לא בטוח שזה יעבוד לו.
תלוי בחילוף החומרים שלו .

• פותח/ת השרשור
ואם אני במסה?

• פותח/ת השרשור
ומה? ויום אחד תאכל יותר? אז כנראה שתעלה קצת יותר שומן אם זה יהיה על בסיס קבוע.
התכוונתי אם אני במסה והמטרה שלי זה לעלות משקל , אם יום אחד אני לא אהיה בפלוס קלורי זה ישנה משהו?

התכוונתי אם אני במסה והמטרה שלי זה לעלות משקל , אם יום אחד אני לא אהיה בפלוס קלורי זה ישנה משהו?
זה אותו רעיון של ירידה במשקל אבל הפוך.
זה ישנה במידה מרובה בגלל שלא מחשבנים יום אחד לבד, אלא כל השבוע כמו שכתבו כאן בטוב דעת
אם נטרלי זה 2500
אז 2500x7=17,500
2000x7=14,000
אם אכלת 4000 אלף קלוריות בשבת זה יוצא שאכלת אלף חמש מאות מעל הנטרלי ,ככה שאתה עדיין בגרעון של 2000 בשבוע.
אותו דבר להיפך בשביל עליה.

כל עוד לא תיכנס לגירעון עצום באותו יום מנוחה (משהו שממש קשה לי להאמין שיקרה, אני חושב שאפילו יום שלם של צום לא יספיק), אז אתה תגדל ללא בעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית