הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לדחות את האימון

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
אני בתוכנית AB.
היום אמור להיות לי אימון A ויש לי כאבי ראש.. אני לא רוצה לפגוע לעצמי בביצועים.. אם אתאמן מחר A ובשלישי B, רביעי מנוחה חמישי A שישי B זה סבבה?

הכל בסדר, לא יקרה כלום.
אם אני מתאמן ab שני שלישי חמישי שישי ויצא שפיספסתי את האימון בחמישי ועשיתי שישי שבת במקום, אם אני אתאמן בשבוע אחרי כרגע שני שלישי חמישי שישי ובעצם לא יהיה לי יומיים מנוחה אלא רק יום בין שבת לשני זה אפשרי? או שבגלל שדחיתי את זה ביום אז אני צריך גם בשבוע שאחרי לדחות ביום ולהתאמן שלישי רביעי במקום שני שלישי

אם אני מתאמן ab שני שלישי חמישי שישי ויצא שפיספסתי את האימון בחמישי ועשיתי שישי שבת במקום, אם אני אתאמן בשבוע אחרי כרגע שני שלישי חמישי שישי ובעצם לא יהיה לי יומיים מנוחה אלא רק יום בין שבת לשני זה אפשרי? או שבגלל שדחיתי את זה ביום אז אני צריך גם בשבוע שאחרי לדחות ביום ולהתאמן שלישי רביעי במקום שני שלישי

בתור אחד שעושה AB אם קורה שאתה מפספס יום פשוט תמשיך כרגיל גם אם זה יום מנוחה במקום שניים, אתה שוכח שהיה לך יום מנוחה
בו לא הלכת לחדר כושר בכלל לפני. אם אתה לא תלך כרגיל בסופו של דבר זה ידפוק לך את הסדר גם בשבועות הבאים, אין שום טעם.

אני לא חושב שזה מפריע
אם התאמנת ראשון שני רביעי חמישי או ראשון שלישי רביעי שישי העיקר מספר האימונים השבועי והמנוחות שביניהם לטובת ההתאוששות
זה בכלל לא קשור להתקדמות שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית