הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעל פאוורליפטינג

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
קראתי קצת על נעליים והגעתי לשני דגמים שאני מתלבט ביניהם: נייק רומלאוס 3 או ריבוק LEGACY LIFTER
את האדידס פסלתי כי אמרו שהיא צרה, הרגל שלי לא רחבה ממש ממש אבל גם לא צרה כלכך
השימושים הם בעיקר ללואו בר סקוואט ובנצ ופרס כתפיים , אולי בעתיד אנסה לשלב לתכנית קצת הרמות כגון סנאצ וכו אז אשמח שהן יתאימו גם לזה. בנוסף יש לי פלטפוס וגיד אכילס קצר אז הגמישות שלי בעקב מוגבלת .
משום מה ביוטיוב אני רואה שיותר אוהבים את הריבוק אבל פה בפורום ראיתי בדיוק ההפך. הנייק יקרות ב200 שח
מה אתם אומרים לקנות?

נערך לאחרונה:
יש שאוהבים את האחת ויש את השניה,
שתיהן מוכחות.

השאלה אם אתה צריך נעל עקב, היום בגלל המדיה החברתית זה נהיה סטנדרט, סקוואט=נעל עקב.
אם אתה מגיע לעומק עם נעל שטוחה(ורב רובם של האנשים אמורים) אתה תהיה הרבה יותר efficient בטווח הארוך עם נעל שטוחה.
לא אומר שנעל עקב לא יעילה, היא מאוד הכרחית לאנשים גבוהים עם ירכיים ארוכות
לבעלי גמישות עקב ירודה.
אם אתה לא אחד מהם עדיף להתרגל לנעל שטוחה מלכתחילה.

בהצלחה.

קראתי קצת על נעליים והגעתי לשני דגמים שאני מתלבט ביניהם: נייק רומלאוס 3 או ריבוק LEGACY LIFTER
את האדידס פסלתי כי אמרו שהיא צרה, הרגל שלי לא רחבה ממש ממש אבל גם לא צרה כלכך
השימושים הם בעיקר ללואו בר סקוואט ובנצ ופרס כתפיים , אולי בעתיד אנסה לשלב לתכנית קצת הרמות כגון סנאצ וכו אז אשמח שהן יתאימו גם לזה. בנוסף יש לי פלטפוס וגיד אכילס קצר אז הגמישות שלי בעקב מוגבלת .
משום מה ביוטיוב אני רואה שיותר אוהבים את הריבוק אבל פה בפורום ראיתי בדיוק ההפך. הנייק יקרות ב200 שח
מה אתם אומרים לקנות?
אלה נעלי ויטליפטינג.
הן הרבה פעמים לא יתאימו ללואו באר סקווט, רצוי שתנסה לפני שאתה מבזבז כסף מיותר...

אם זה מעניין אותך אני מוכר נעלי ליפטינג של סאבו מידה 43.

אני משתמש בGOODLIFT של סאבו, נעל מעולה אם אתה רוצה נעל שטוחה.
את הרומאלוס 3 לא הייתי קונה, להבנתי הנעל לא באיכות גבוהה והטענה באינטרנט שהיא לא עמידה כלל.
יש דגם משופר שנקרא רומלאוס 3 XD שאמור לתקן את הבעיות בדגם הקודם.

הוא צודק, ראיתי כבר כמה אנשים שהלשונית למשל נקרעה להם לגמרי
מעניין, לי זה לא קורה ואני מהמר שאני משתמש בהם קצת יותר מרוב האנשים.

זה נשמע כמו "אוי הלפטופ הזה חרא! הפלתי אותו מקומה רביעית והוא לא עובד, איזה לפטופ גרוע."

זה נשמע כמו "אוי הלפטופ הזה חרא! הפלתי אותו מקומה רביעית והוא לא עובד, איזה לפטופ גרוע."
ראיתי את זה באינסטגרם של כמה אנשים רציניים יחסית, כמו ד"ר ג'ורדן פייגנבאום (barbell medicine).
זה גם למה בגירסא החדשה הלשונית שונה לחלוטין

כמה זמן יש לך אותם?
מה שמצחיק זה שאני רציתי לקנות אותם, והתייעצתי עם חבר שקנה אותם לפני חודש, והוא הראה לי את כל העניין של העמידות הנטולה בספק.
הוא אמר לי שהוא קרא על זה רק אחרי שהזמין, הנעל שלו כמובן עדיין חדשה. אבל המליץ לי לא לקנות אותה.

כמה זמן יש לך אותם?
מה שמצחיק זה שאני רציתי לקנות אותם, והתייעצתי עם חבר שקנה אותם לפני חודש, והוא הראה לי את כל העניין של העמידות הנטולה בספק.
הוא אמר לי שהוא קרא על זה רק אחרי שהזמין, הנעל שלו כמובן עדיין חדשה. אבל המליץ לי לא לקנות אותה.
מעל שנה, בשימוש לפחות שלוש פעמים בשבוע. וזה אחרי שהיו לי את ה2 ואת האדיפאוור.

• פותח/ת השרשור
מעל שנה, בשימוש לפחות שלוש פעמים בשבוע. וזה אחרי שהיו לי את ה2 ואת האדיפאוור.
תגיד ראיתי הרבה דעות לגבי שימוש בנעליים כאלה ללואו בר סקוואט.. הבעיה שלי ברגליים זה גם פלטפוס קל וגיד אכילס קצר ברגל ימין זאת אומרת שבדרכ העקב של רגל ימין מתרומם יותר בקלות
חשבתי לקנות את הריבוק לגסי ליפטר מה אתה אומר?

תגיד ראיתי הרבה דעות לגבי שימוש בנעליים כאלה ללואו בר סקוואט.. הבעיה שלי ברגליים זה גם פלטפוס קל וגיד אכילס קצר ברגל ימין זאת אומרת שבדרכ העקב של רגל ימין מתרומם יותר בקלות
חשבתי לקנות את הריבוק לגסי ליפטר מה אתה אומר?
בעיקרון הייתי מציע לך לנסות לפני שאתה קונה. זה עלול לפגוע לך בלואו באר במקום לשפר אותו. אני צריך לראות את הסקווט כדי להביע דעה רלוונטית..

אז מניח שבאמת אם שומרים עליהם ולא לובשים אותם באגרסיביות הנעל יכולה להשמר.
איך ה3 מול ה2 והאדיפאור?
ה2 מחזיקות חזק יותר את הרגל ויציבות יותר ובכנות? זה גם מה שמפריע לי בהן. התרגלתי ל3 וקשה לי לחזור ל2 למרות שיש לי זוג גם שלהן.

הוא צודק, ראיתי כבר כמה אנשים שהלשונית למשל נקרעה להם לגמרי
וואי גם לי זה קרה על הפעם הראשונה שנעלתי אותן...
אני איתן למרות שאחת בלי לשונית.
אבל הנעל עצמה ממש טובה,
חבל שהלשונית חרא

בעיקרון הייתי מציע לך לנסות לפני שאתה קונה. זה עלול לפגוע לך בלואו באר במקום לשפר אותו. אני צריך לראות את הסקווט כדי להביע דעה רלוונטית..
עם גיד אכילס קצר קשה לי להאמין שהוא לא ירוויח מנעל מוגבהת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית