הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעל פאוורליפטינג

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
קראתי קצת על נעליים והגעתי לשני דגמים שאני מתלבט ביניהם: נייק רומלאוס 3 או ריבוק LEGACY LIFTER
את האדידס פסלתי כי אמרו שהיא צרה, הרגל שלי לא רחבה ממש ממש אבל גם לא צרה כלכך
השימושים הם בעיקר ללואו בר סקוואט ובנצ ופרס כתפיים , אולי בעתיד אנסה לשלב לתכנית קצת הרמות כגון סנאצ וכו אז אשמח שהן יתאימו גם לזה. בנוסף יש לי פלטפוס וגיד אכילס קצר אז הגמישות שלי בעקב מוגבלת .
משום מה ביוטיוב אני רואה שיותר אוהבים את הריבוק אבל פה בפורום ראיתי בדיוק ההפך. הנייק יקרות ב200 שח
מה אתם אומרים לקנות?

נערך לאחרונה:
אותי אבחנו בילדות עם "אכילס קצר", האורתופד הציע לי ניתוח להארכה שלו עם שיקום של חצי שנה+. בסוף זה התברר כחרטא מחוו"ד שנייה של אורתופד אחר ועוד כמה פיזיו. היום אני עושה סקוואט ופרונט עמוקים גם עם נעל שטוחה.

• פותח/ת השרשור
I humbly disagree, אתה אולי יכול לאבחן תנועה מוגבלת בקרסול
יש לי גיד אכילס קצר ברגל ימין בוודאות אין מה להתווכח על זה
בכללי הגמישות שלי ברגליים לוקה, אם אני מצמיד את העמידה ולא מפנה את כפות הרגליים בזווית החוצה אני לא יכול לרדת ל90 מעלות אפילו מבלי לאחוז במשהו או שאפול קדימה

I humbly disagree, אתה אולי יכול לאבחן תנועה מוגבלת בקרסול
בספרי אורתופדיה יש מאפיינים ספציפיים ומבחנים כדי לבדוק גיד אכילס קצר. מן הסתם אפשר לטעות בפרשנות, אבל ה לא משהו שאמור לקרות

יש לי גיד אכילס קצר ברגל ימין בוודאות אין מה להתווכח על זה
בכללי הגמישות שלי ברגליים לוקה, אם אני מצמיד את העמידה ולא מפנה את כפות הרגליים בזווית החוצה אני לא יכול לרדת ל90 מעלות אפילו מבלי לאחוז במשהו או שאפול קדימה
רק לשם שעשוע תעלה סרטון סקווט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית