אני מאוד אוהב את התרגיל הזה כי זה התרגיל האחד שבו אני הכי מרגיש את הQuads עובדים בטירוף. אני תמיד מתחיל מהרגל החלשה, מגיע ל12-15 חזרות, ואז משווה את כמות החזרות עם הרגל החזקה. הבעיה מתחילה בזה שכשהרגל החלשה עובדת, החזקה מאחורה על הספסל ומשום מה מתעייפת מאוד, ואז כשמגיע הזמן להחליף רגליים אני בקושי מצליח לעמוד יציב, שלא לדבר על לתת 12-15 חזרות. מישהו מכיר/חווה משהו דומה?
בנוסף, מכל התרגילים שאני עושה, זה התרגיל היחיד שאחרי כל סט אני לגמרי מרגיש כאילו אני עומד למות, יש לי אחריו ממש סחרחורת ואני בקושי מצליח לעמוד על הרגליים. זה נורמלי, או שאני עושה משהו לא בסדר? חשוב לציין שאני מרגיש שהשריר עובד טוב וכאילו התחושה היא כללית, לא ספציפית בשריר.
אם זה רלוונטי, אני עושה עם מוט של 20 קילו על הגב, 12-15*3, והסקוואט שלי הוא 85*4*3.
בנוסף, מכל התרגילים שאני עושה, זה התרגיל היחיד שאחרי כל סט אני לגמרי מרגיש כאילו אני עומד למות, יש לי אחריו ממש סחרחורת ואני בקושי מצליח לעמוד על הרגליים. זה נורמלי, או שאני עושה משהו לא בסדר? חשוב לציין שאני מרגיש שהשריר עובד טוב וכאילו התחושה היא כללית, לא ספציפית בשריר.
אם זה רלוונטי, אני עושה עם מוט של 20 קילו על הגב, 12-15*3, והסקוואט שלי הוא 85*4*3.