הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחוז שומן נמוך או ייבוש?

נתן לוי

משתמש מתחיל
67
1
נק' מוניטין:
1
67
1
שלום לכולם, מעניין אותי לדעת איך מתאמן שכמובן ברמה גבוהה, מגיע למצב שכול הורידים והשרירים בולטים ברמה כזאת?
האם זה אחוז שומן נמוך או שעשה מה שנקרא ייבוש לפני תחרות?
כי זה מוזר שרגע אחד יש תמונה של מתאמן שהוא נראה מנופח ואחרי פחות מחודש הוא עומד בתחרות כולו חטוב והכול בולט..שזה נראה כאילו שהוא לקח חומרים שמבליטים הכול..

קבצים מצורפים

• הורד.jpg
    הורד.jpg
    KB 11.1 · צפיות: 520
שלום לכולם, מעניין אותי לדעת איך מתאמן שכמובן ברמה גבוהה, מגיע למצב שכול הורידים והשרירים בולטים ברמה כזאת?
האם זה אחוז שומן נמוך או שעשה מה שנקרא ייבוש לפני תחרות?
כי זה מוזר שרגע אחד יש תמונה של מתאמן שהוא נראה מנופח ואחרי פחות מחודש הוא עומד בתחרות כולו חטוב והכול בולט..שזה נראה כאילו שהוא לקח חומרים שמבליטים הכול..
מה אתה מסתלבט? אתה שואל ועונה לעצמך. מן הסתם שזה חומרים....

חומרים,גנטיקה מעולה ואחוז שומן מאוד נמוך לדעתי בערך 5%.
יכול להיות גם אפקטים שגורמים לו להראות יותר טוב.
האזור של המותן בתמונה השמאלית נראה מוזר יכול להיות פוטושופ

סטרואידים כמובן עוזרים להוציא ספציפית ורידים גם באחוז שומן לא נמוך יחסית.

לגבי חיטוב וייבוש זה ממש לא סטרואידים. דיאטה קפדנית משיגה את זה.

הסטרואידים עוזרים לבנות הרבה שריר במהלך עלייה במאסה ולשמור על יותר שריר במהלך החיטוב.

יש בהחלט מתחרים ברמה כזאת בפיתוח גוף טבעי.

• פותח/ת השרשור
אוקיי בהנחה וזה טבעי, האם ניתן להגיע למצב הזה בלי לבצע ייבוש? כי קשה לי להאמין שאדם קם בבוקר ונראה ככה בלי כלום, גם אם הוא חטוב באופן מטורף..

אוקיי בהנחה וזה טבעי, האם ניתן להגיע למצב הזה בלי לבצע ייבוש? כי קשה לי להאמין שאדם קם בבוקר ונראה ככה בלי כלום, גם אם הוא חטוב באופן מטורף..
לא, גם לא טבעי זה קשה מאוד להגיע למצב הזה בקבוע

אבל הם כן חייבים לשמור על אחוז שומן נמוך, אחרת איך מגיעים לרמה כזאת בכמה חודשים בלבד?

אפשר להגיע לרמה גבוהה מאוד בכמה חודשים, זה לא שהם מגיעים ממצב של משתתף בלרדת בגדול לחיטוב 3%.

לא חייבים לשמור על אחוז שומן נמוך, רצוי לשמור על אחוז שומן סביר. ראיתי לא מעט מתחרים שהיו עם קצת שומן לפני ההכנה והורידו הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית