אהלן אהלן לכולם!
הרבה זמן לא פרסמתי פה.
בכל מקרה, חוות דעתכם המקצועית לגבי התוספים שלי לוקח:
1. רלוונטיות.
2. תזמון במהלך היום והשבוע (להוסיף? מתי לקחת ביום?).
3. מינון וסוג התוסף (למשל מגנזיום ציטרט נספג יותר טוב).
4. התנגשות עם תוספים אחרים (למשל סידן-מגנזיום).
5. להוסיף/להוריד משהו.
אז הרשימה (הלא קצרה) כזו:
- אומגה 3 של NOW: כל יום. סה"כ 1200 DHA ו 600 EPA. יחד עם זה 2000 IU של ויטמין D.
- פעם ביומיים: קומפלקס B- כל ויטמינים B (כולם מעל 100%) כולל ח. פולית + ויטמין C.
- פעם ב- 4 ימים: אנטי אוקסידאנט: ויטמינים מסיסים בשמן - A (כבטא קרוטן), E (כ-d-טוקופרול), C. בנוסף אבץ, סלניום, מנגן, נחושת- כולם בין 21-50-75% צריכה יומית.
- כל יום: סידן 600 מ"ג (אני על פרדניזון - סטרואיד טיפולי - והרופאה המליצה כי הוא גורם לבריחת סידן).
- כל יום: סה"כ 1500 מ"ג אצטיל-L - קרניטין (כן יודע שזה חרטא לשריפת שומן, לוקח את זה לתועלת שלו בשיפור יכולות קוגנטיביות וריכוז).
- לפני השינה: מגנזיום ציטרט 400 מג, אבץ פיקולינט 50 מ"ג, 2 מ"ג B6 (שנמצא יחד עם האצטיל ל- קרניטין)- סוג של הרכבה של ZMA.
- אחרי אימון: קריאטין 5 מ"ג (מעדיף כל יום, יש מחסור אבל..).
מטרות התוספים בעיקר:
- השלמה של מה שקשה להשיג מספיק מהתזונה.
- שיפור בריאות כללית.
-שיפור שינה, ביצועים קוגניטיביים, אתלטיים.
עצות? שיפור/שיפור?
כל רעיון יתקבל בברכה.
שבוע מקסים מקצוענים
הרבה זמן לא פרסמתי פה.
בכל מקרה, חוות דעתכם המקצועית לגבי התוספים שלי לוקח:
1. רלוונטיות.
2. תזמון במהלך היום והשבוע (להוסיף? מתי לקחת ביום?).
3. מינון וסוג התוסף (למשל מגנזיום ציטרט נספג יותר טוב).
4. התנגשות עם תוספים אחרים (למשל סידן-מגנזיום).
5. להוסיף/להוריד משהו.
אז הרשימה (הלא קצרה) כזו:
- אומגה 3 של NOW: כל יום. סה"כ 1200 DHA ו 600 EPA. יחד עם זה 2000 IU של ויטמין D.
- פעם ביומיים: קומפלקס B- כל ויטמינים B (כולם מעל 100%) כולל ח. פולית + ויטמין C.
- פעם ב- 4 ימים: אנטי אוקסידאנט: ויטמינים מסיסים בשמן - A (כבטא קרוטן), E (כ-d-טוקופרול), C. בנוסף אבץ, סלניום, מנגן, נחושת- כולם בין 21-50-75% צריכה יומית.
- כל יום: סידן 600 מ"ג (אני על פרדניזון - סטרואיד טיפולי - והרופאה המליצה כי הוא גורם לבריחת סידן).
- כל יום: סה"כ 1500 מ"ג אצטיל-L - קרניטין (כן יודע שזה חרטא לשריפת שומן, לוקח את זה לתועלת שלו בשיפור יכולות קוגנטיביות וריכוז).
- לפני השינה: מגנזיום ציטרט 400 מג, אבץ פיקולינט 50 מ"ג, 2 מ"ג B6 (שנמצא יחד עם האצטיל ל- קרניטין)- סוג של הרכבה של ZMA.
- אחרי אימון: קריאטין 5 מ"ג (מעדיף כל יום, יש מחסור אבל..).
מטרות התוספים בעיקר:
- השלמה של מה שקשה להשיג מספיק מהתזונה.
- שיפור בריאות כללית.
-שיפור שינה, ביצועים קוגניטיביים, אתלטיים.
עצות? שיפור/שיפור?
כל רעיון יתקבל בברכה.
שבוע מקסים מקצוענים