הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי שנתיים על חומרים

• פותח/ת השרשור gal498
  • פורסם בתאריך

gal498

משתמש מתחיל
204
32
נק' מוניטין:
45
204
32
שלום לכולם אתן קצת רקע על עצמי אני בן 23 הייתי שנתיים רצוף על חומרים בלאסט אנד קרוז בסייקל שכלל בתוכו טרן בחצי שנה האחרונה ניסיתי להתאושש אחרי פיסיטי שלא צלח כמובן שהטסט היה נמוך וההרגשה הייתה זוועתית ברמה שלא יכלתי לתפקד יותר וכמובן כל צופעות הלוואי הידועות שלא יכלתי חוצר לסבול אותן ברמה שהשפיעה לי על התפקוד בעבודה ועל יכולת הריכוז שלי לכן החלטתי כרגע ללכת על trt לבד וזה לא מצב אידיאלי בטח לא משהו שאני רוצה להמשיך איתו.
חייב לציין שאני מבין את ההשלכות ומן הסתם יודע שעשיתי טעות אז אני לא מלפש הטפות אלא עזרה אז אם יש לכם המלצה לאנדוקרינולוג פרטי שיכול באמת לעזור לי ולשקם אותי אני יותר מאשמח אני כבר מיואש

נערך לאחרונה:
כל הכבוד על השיפור, מקווה שתחזור למיטבך אחי,
לגבי תוצאות אי אפשר לדעת. אתמול קראתי שתרפיות לעידוד טסט אצל גברים שמבוססות על כלומיד מאבדות את האפקט שלהם אחרי כמה חודשים.
אבל אי אפשר לדעת, הכי חשוב שLH יעלה , אז אולי תתאושש לאט לאט עצמך, הרי אתה צעיר מאוד אין סיבה שלא

כל הכבוד על השיפור, מקווה שתחזור למיטבך אחי,
לגבי תוצאות אי אפשר לדעת. אתמול קראתי שתרפיות לעידוד טסט אצל גברים שמבוססות על כלומיד מאבדות את האפקט שלהם אחרי כמה חודשים.
אבל אי אפשר לדעת, הכי חשוב שLH יעלה , אז אולי תתאושש לאט לאט עצמך, הרי אתה צעיר מאוד אין סיבה שלא
תודה אחי יש לי עדיין פרגניל במקרר למקרה ו

מכיוון שהלבידו עדיין נמוך עד לא קיים למרות הבדיקה המוצלחת ויש לציין חלקית
החשוד העיקרי הוא shbg.
מה הדרך להוריד אותו ? התרופה היחידה שאני מכיר היא פרווירון אבל הבנתי שפרווירון יכול להשבית את הציר

קרה לי באחד הסייקלים ודווקא בו לא היה חומר מי נור 19 אבל מי שום מה אחרי Pct אין חשק לגמריי אחרי בדיקות דם הכל היה פיקס
הבנתי שהכל בראש עבדתי חזק על הנפשי שלי (בעיקר על פרטנרית שתעשה לי את זה) לכן תבדוק גם עם זה לא בראש זה מאוד חשוב
כי גם בסייקלים שאני מוסיף נונדרלון ושומר על טווח תקין של הורמנים נשים הכל פיקס הכל מתפקד ואפילו בPct מצליח להחזיק זקפה ויש מעט חשק (פקטור גיל)

קרה לי באחד הסייקלים ודווקא בו לא היה חומר מי נור 19 אבל מי שום מה אחרי Pct אין חשק לגמריי אחרי בדיקות דם הכל היה פיקס
הבנתי שהכל בראש עבדתי חזק על הנפשי שלי (בעיקר על פרטנרית שתעשה לי את זה) לכן תבדוק גם עם זה לא בראש זה מאוד חשוב
כי גם בסייקלים שאני מוסיף נונדרלון ושומר על טווח תקין של הורמנים נשים הכל פיקס הכל מתפקד ואפילו בPct מצליח להחזיק זקפה ויש מעט חשק (פקטור גיל)
מסכים איתך, הרבה פעמים הכל בסדר כבר ומה שצריך לעשות זה לעשות את הסוויץ בראש כי התרגלת להיות במיינדסט מסויים ושאתה במיינדסט אחר אז אתה מנסה לתפוס את העולם כמו פעם במקום לשחרר ולהכיר את העולם מחדש, זה קורה לפעמים גם בכניסה לתוך סייקל אם כי שם זה פחות 'נורא' מאשר היציאה לPCT

מסכים איתך, הרבה פעמים הכל בסדר כבר ומה שצריך לעשות זה לעשות את הסוויץ בראש כי התרגלת להיות במיינדסט מסויים ושאתה במיינדסט אחר אז אתה מנסה לתפוס את העולם כמו פעם במקום לשחרר ולהכיר את העולם מחדש, זה קורה לפעמים גם בכניסה לתוך סייקל אם כי שם זה פחות 'נורא' מאשר היציאה לPCT
נממ בגדול אני לא נתקלתי בזה אני תמיד אוהב לתת קיק לאסטר ארוך עם אסטר קצר וככה כבר ביום השלישי של הקצר החשק המיני שלי מפתיע אותי. אני כבר לא מתרגש מכל זה ואם קורה יש לי תמיד 50 מג ויאגרה בארנק. בגדול ויאגרה אפילו יכולה לעזור לגברים 100 אחוז בריאים עם תאבון גדול אבל עם יש בעיות חרדה,התביישות זה פותר אותם למרות החרדה של הביצוע לכן אל תבייש את עצמך מול ויאגרה תבין שזה לגיטימי לגמריי במקרה היותר גרוע סיאלס גם יכול לעזור.

נממ בגדול אני לא נתקלתי בזה אני תמיד אוהב לתת קיק לאסטר ארוך עם אסטר קצר וככה כבר ביום השלישי של הקצר החשק המיני שלי מפתיע אותי. אני כבר לא מתרגש מכל זה ואם קורה יש לי תמיד 50 מג ויאגרה בארנק. בגדול ויאגרה אפילו יכולה לעזור לגברים 100 אחוז בריאים עם תאבון גדול אבל עם יש בעיות חרדה,התביישות זה פותר אותם למרות החרדה של הביצוע לכן אל תבייש את עצמך מול ויאגרה תבין שזה לגיטימי לגמריי במקרה היותר גרוע סיאלס גם יכול לעזור.
לגבי זה, משתמש ב ציטרולין מאלט בטא אלנין יענו משפרי ניטריק אוקסייד, זה מוציא ורידים והכל יפה, לפעמים שהמצב רוח טוב או גוינט אחרי אימון אז ש הוורידים חוזרים פנימה לתוך הגוף כי נרגעים טיפה אז החבר שם למטה מתעורר ולפעמים זה עושה פדיחות בדרך חזרה אחרי אימון, שמעתי אגב שויאגרה יכול להיות טוב לאימונים עצמם, השאלה אם זה לא יכול לגרום לפדיחות באימון

לגבי זה, משתמש ב ציטרולין מאלט בטא אלנין יענו משפרי ניטריק אוקסייד, זה מוציא ורידים והכל יפה, לפעמים שהמצב רוח טוב או גוינט אחרי אימון אז ש הוורידים חוזרים פנימה לתוך הגוף כי נרגעים טיפה אז החבר שם למטה מתעורר ולפעמים זה עושה פדיחות בדרך חזרה אחרי אימון, שמעתי אגב שויאגרה יכול להיות טוב לאימונים עצמם, השאלה אם זה לא יכול לגרום לפדיחות באימון
המון ממה שציינתה איני מכיר לגמריי לגבי ויאגרה אין לה שום השפעה על החשק מיני לחלוטין וזה חרטא גדולה שנעמד ולא נופל אם אין חשק אז כנירא שלא יעמוד גם אבל אם נעמד היה מעט קשה להוריד אותו אבל הוא יורד עם אין חשק. ויאגרה לא יודע עד כמה טוב לאימונים אני משתמש בו כמטרה אחת וזה אוPct או חרדת ביצוע (מישהי חדשה) למרות שבסייקל סקאלת החרמנות מאוד גבוהה ואיני צריך את עזרת התרופה הזו

המון ממה שציינתה איני מכיר לגמריי לגבי ויאגרה אין לה שום השפעה על החשק מיני לחלוטין וזה חרטא גדולה שנעמד ולא נופל אם אין חשק אז כנירא שלא יעמוד גם אבל אם נעמד היה מעט קשה להוריד אותו אבל הוא יורד עם אין חשק. ויאגרה לא יודע עד כמה טוב לאימונים אני משתמש בו כמטרה אחת וזה אוPct או חרדת ביצוע (מישהי חדשה) למרות שבסייקל סקאלת החרמנות מאוד גבוהה ואיני צריך את עזרת התרופה הזו
דווקא מישהי חדשה יש פחות בלגנים לפחות אצלי חחחחחחח
לגבי הpct איך זה עוזר שם?
זה מעלה טסט? משחק עם ההורמונים איכשהו או סתם הרגשה טובה בחזרה כדי לא ליפול לדיכאון אחרי סייקל כבד?

דווקא מישהי חדשה יש פחות בלגנים לפחות אצלי חחחחחחח
לגבי הpct איך זה עוזר שם?
זה מעלה טסט? משחק עם ההורמונים איכשהו או סתם הרגשה טובה בחזרה כדי לא ליפול לדיכאון אחרי סייקל כבד?
בPct הנפשי נפגע ומאזן ההורמונלי, וויאגרה עוזר להחזיק אותו

וויאגרה פותחה בתור תרופה להורדת לחץ דם. ראו שיש לה תופעת לוואי של הרחבת כלי דם במקומות מסוימים מה שמקנה זיקפה יותר חזקה. אמרו כי טוב , והפכו את התרופה למה שאנחנו מכירים עכשיו.
אין לה השפעה על הורמונים או מצב רוח (אולי פלסבו, כי אתה מרגיש גבר בביצועים)

עדיף סיאליס
בא יותר טוב , רק כשרוצים באמת שהוא יעמוד .
מממ זה מענין אם יש לך ניסיון איתו אשמח שתפרט לי בפרטי או שאם לא אכפת לך אפשר פה אבל בהרחבה כי אני לא רוצה סתם לרכוש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית