הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי שנתיים על חומרים

• פותח/ת השרשור gal498
  • פורסם בתאריך

gal498

משתמש מתחיל
204
32
נק' מוניטין:
45
204
32
שלום לכולם אתן קצת רקע על עצמי אני בן 23 הייתי שנתיים רצוף על חומרים בלאסט אנד קרוז בסייקל שכלל בתוכו טרן בחצי שנה האחרונה ניסיתי להתאושש אחרי פיסיטי שלא צלח כמובן שהטסט היה נמוך וההרגשה הייתה זוועתית ברמה שלא יכלתי לתפקד יותר וכמובן כל צופעות הלוואי הידועות שלא יכלתי חוצר לסבול אותן ברמה שהשפיעה לי על התפקוד בעבודה ועל יכולת הריכוז שלי לכן החלטתי כרגע ללכת על trt לבד וזה לא מצב אידיאלי בטח לא משהו שאני רוצה להמשיך איתו.
חייב לציין שאני מבין את ההשלכות ומן הסתם יודע שעשיתי טעות אז אני לא מלפש הטפות אלא עזרה אז אם יש לכם המלצה לאנדוקרינולוג פרטי שיכול באמת לעזור לי ולשקם אותי אני יותר מאשמח אני כבר מיואש

נערך לאחרונה:
מממ זה מענין אם יש לך ניסיון איתו אשמח שתפרט לי בפרטי או שאם לא אכפת לך אפשר פה אבל בהרחבה כי אני לא רוצה סתם לרכוש
לי יש ניסיון עם שניהם , סיאליס פצצה של כדור נותן עבודה ל48 שעות עבודה נון סטופ אם אתה הולך לסופש עם החברה זה הכדור הכי מתאים שיש ,
ויאגרה הפעילות שלה ל4 שעות לא יותר מזה אבל יעיל באותה מידה שתי התרופות מעולות .

לי יש ניסיון עם שניהם , סיאליס פצצה של כדור נותן עבודה ל48 שעות עבודה נון סטופ אם אתה הולך לסופש עם החברה זה הכדור הכי מתאים שיש ,
ויאגרה הפעילות שלה ל4 שעות לא יותר מזה אבל יעיל באותה מידה שתי התרופות מעולות .
אתה אומר סופש עם החברה יותר מתאים סיאליס וויאגרה זה יותר לערב אחד?

זאת אומרת אתה הולך לסופש עם החברה מספיק לך כדור אחד סיאליס בשביל בוסט לכל הסופש?

לא עניין של no fap..
סקס נראה לי קצת אובר-רייטד פשוט. במיוחד עם פרטנרית קבועה.
מי שחווה הרבה בחייו אמור להבין את זה
אחזק ואומר
שמתחתנים ונשואים הרבה שנים
זה מיותר לגמרי

זה מיותר לגמרי
טוב אל תגזים 😅
מניסיון שלי סקס עם פרטנרית קבועה לפעמים יכול להיות הרבה יותר מוצלח.
ברור שאתה כבר לא כמו שפן בגיל 16, שרק חיפשתי איפה ומתי 🤯

אז אתה ילד שעוד מתרגש מסקס כנראה

בוא אתן לך טיפ
אל תסיק מסקנות על אנשים מאחורי המקלדת. אני בן 30, בזוגיות 11 שנים פלוס. אז ילד אני לא, די בטוח שעברתי יותר ממך בכל מה שקשור לנשים, סקס ומה שבניהם. זה שאתה מעדיף לשחק משחקי מחשב במקום להיות עם הבת זוג / פרטנרית שלך - כנראה שאתה הילד פה.

אז כשתסיים את התקופה שמזדיינים פעמיים-שלוש ביום אתה תתחיל לאט לאט להבין למה אני מתכוון.

סקס זה אובר רייטד לגמרי

טוב אל תגזים 😅
מניסיון שלי סקס עם פרטנרית קבועה לפעמים יכול להיות הרבה יותר מוצלח.
ברור שאתה כבר לא כמו שפן בגיל 16, שרק חיפשתי איפה ומתי 🤯
מצחיק שבגיל 16 לא הייתי כזה רעב כמי עכשיו לך תבין את גוף האדם? אישית אני יכןל להשתמש בויאגרה כשאני יודע שאני אקבל חרדת ביצוע וחפי דעתי זה לגיטימי כי גם על פארמה זה יכול לקרות למרות שרמת החרמנות מעל הבושה זה כמי מאוזניים אז אני באמת הופך לאנס המנומס. למדתי מהניסיון שלי שלתת 6 מספריח אחד אחרי השני זה חרטא שהחברה שמסביב המציאה על טסט במספר השלישי אני כבר לא נהנה לכן אני מעדיף אחד וארוך ואיכותי וללכת לישון. עם פרטנרית קבוע אנלי בעיה בכלל ואין צורך בויאגרה. בדרך כלל אני גם יכול בלי אבל מעדיף שהיה בארנק 50 מג תמיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית