הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי שנתיים על חומרים

• פותח/ת השרשור gal498
  • פורסם בתאריך

gal498

משתמש מתחיל
204
32
נק' מוניטין:
45
204
32
שלום לכולם אתן קצת רקע על עצמי אני בן 23 הייתי שנתיים רצוף על חומרים בלאסט אנד קרוז בסייקל שכלל בתוכו טרן בחצי שנה האחרונה ניסיתי להתאושש אחרי פיסיטי שלא צלח כמובן שהטסט היה נמוך וההרגשה הייתה זוועתית ברמה שלא יכלתי לתפקד יותר וכמובן כל צופעות הלוואי הידועות שלא יכלתי חוצר לסבול אותן ברמה שהשפיעה לי על התפקוד בעבודה ועל יכולת הריכוז שלי לכן החלטתי כרגע ללכת על trt לבד וזה לא מצב אידיאלי בטח לא משהו שאני רוצה להמשיך איתו.
חייב לציין שאני מבין את ההשלכות ומן הסתם יודע שעשיתי טעות אז אני לא מלפש הטפות אלא עזרה אז אם יש לכם המלצה לאנדוקרינולוג פרטי שיכול באמת לעזור לי ולשקם אותי אני יותר מאשמח אני כבר מיואש

נערך לאחרונה:
אתה משיג את זה עם מרשם או UG?
אני חושב שאצליך במרשם למרות שהרופא נתן לי ויאגרה "כי יש לי תקופת מבחנים ואני לחוץ" (לא באמת). ניסתי של Pizfer ושל centorion cenforce שניהם קטלניים. מספיק לי בין 25 ל50. 100 סתם ביזבוז חומר

ישבתי עם אורולוג על משהו אחר ואמרתי לו על הדרך שיביא לי מרשם לסיאליס סתם ככה , אין תירוץ שום דבר , סתם כתבנו בשביל לקבל מירשם שיש בעיות זקפה , רק מה .. גם עם מירשם כל כדור 50₪ .
קניתי פעם 1 הבנתי שהם יותר טובים מויאגרה (לא מבחינת חוזק מבחינת שליטה) וכתבתי לכם כאן כהמלצה, אבל לא משתמש יותר בגלל המחיר ובגלל שאין לי למה .. אם זה היה 10₪ לכדור אז סתם ככה לכיף הייתי קונה.

אני יודע להעריך אני עוד בפורום מ2009 עוד שלמייק היו קוראים משה והיה לו תמונת פרופיל של הליצן ממקדונלדס .. ימי מישל משייב Tom עדימאניה ..
מעריך יוזרים שיש להם מה לתת

מחיר לא בעיה ומאיפה להשיג השאלה שדרך אגב עניתה עליה והמון תודה לך אח יקר.
אני אתנסה למרות שכרגע אנלי בעיות ולפעמים קשה לקבוע משהו אם הוא איכותי "אם אין בעיות" ואין צורך ליטול אותו 40 דק לפני האקט?

תרופה עובדת עד יומיים, אבל ממליצים לקחת אותה עדיין 30 דקות לפני. אם תשתה ליטר מיץ אשכוליות או רימונים ביחד עם כדור, רמת התרופה בדם תעלה. יש כאלה שלוקחים 5מג על בסיס קבוע

עקרונית נותנים את זה לערמונית מוגדלת אצל גברים בני 40+.אותם גברים כמובן לא מתנגדים לתוספת ביצועים קבועה 😃
אבל זה נותן אפקט יותר חלש, כי גוף מאזן לאט לאט את זרימת הדם שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית