הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחרי שנתיים על חומרים

• פותח/ת השרשור gal498
  • פורסם בתאריך

gal498

משתמש מתחיל
204
32
נק' מוניטין:
45
204
32
שלום לכולם אתן קצת רקע על עצמי אני בן 23 הייתי שנתיים רצוף על חומרים בלאסט אנד קרוז בסייקל שכלל בתוכו טרן בחצי שנה האחרונה ניסיתי להתאושש אחרי פיסיטי שלא צלח כמובן שהטסט היה נמוך וההרגשה הייתה זוועתית ברמה שלא יכלתי לתפקד יותר וכמובן כל צופעות הלוואי הידועות שלא יכלתי חוצר לסבול אותן ברמה שהשפיעה לי על התפקוד בעבודה ועל יכולת הריכוז שלי לכן החלטתי כרגע ללכת על trt לבד וזה לא מצב אידיאלי בטח לא משהו שאני רוצה להמשיך איתו.
חייב לציין שאני מבין את ההשלכות ומן הסתם יודע שעשיתי טעות אז אני לא מלפש הטפות אלא עזרה אז אם יש לכם המלצה לאנדוקרינולוג פרטי שיכול באמת לעזור לי ולשקם אותי אני יותר מאשמח אני כבר מיואש

נערך לאחרונה:
אני מוכן להתערב על כל הכסף שלי שדני קגנוביץ, סהר קזס וקובי ירושלמי מבינים יותר ממך.
קודם תתחרה במר ישראל ואז תדבר.
הם ממש ממש לא. וזה גובל בפשע החרא הזה שאמרו לך על כלומיד

👏
אין הוא לא יבין את מה אתה @gal498 אומר, כניראה לא רק חדש בפורום , חדש גם בתחום . וחדש קשה להסביר לו שזה שניראה הכי גדול ו"יפה" לא בטוח שהוא הכי מבין . ולא יהיה כתוב לו על החולצה עקר. אז החדש הזה לא ידע ולא יאמין לך עד שהוא הכנס לעיניינים.

👏
אין הוא לא יבין את מה אתה @gal498 אומר, כניראה לא רק חדש בפורום , חדש גם בתחום . וחדש קשה להסביר לו שזה שניראה הכי גדול ו"יפה" לא בטוח שהוא הכי מבין . ולא יהיה כתוב לו על החולצה עקר. אז החדש הזה לא ידע ולא יאמין לך עד שהוא הכנס לעיניינים.
וואלה כתבתה יפה אני חייב לציין שהיה לי בעבודה בחור ערבי מהשטחים הבחור מאוד מסיבי וקרנף והוא לא מבין בשיטט בסטראוידים אני מתבייש לרשום מה הוא לוקח ואיך הסייקלים שלו נראים בוא נגיד שזה לא ניקרא סייקל אלה זה חלק מהחיים הוא לא יורד מי זה המינונים די גבוהים אני לא יודע עם הוא יגיע לגיל 40 הבחור מאוד גדול ומסיבי ונירא אחד שאפשר להקשיב לו אבל שסתם שיתפתי אותו בסייקלים שלי ומה לעשות חוץ מי להגיד לי להוסיף טרן ושלא צריך בכלל טסטוסטרון ועדיף אינסולין כבר הקנה לו כרטיס של "אדיוט" אני נמנע מי להקשיב לאנשים כאלה. אז לא בהכרח כל בחור שהוא ענק וגדול אומר שיש לו ידע. ולמקרה הזו בול מתאים "יותר מזל משכל"

המזל של הקרנף הזה .. שהגוף נלחם וחזק בשטויות שהוא עושה , יבוא 1 בחדר כושר ששואל אותו "מה צריך לעשות ?" והינה ישר יחתוף בין הרגשה לא טובה שאין חשק מיני ל-להסביר להורים למה קראו להם לבוא אל הילד שלהם באישפוז.

המזל של הקרנף הזה .. שהגוף נלחם וחזק בשטויות שהוא עושה , יבוא 1 בחדר כושר ששואל אותו "מה צריך לעשות ?" והינה ישר יחתוף בין הרגשה לא טובה שאין חשק מיני ל-להסביר להורים למה קראו להם לבוא אל הילד שלהם באישפוז.
בגיל מסוים גם הגוף הכי חזק בעולם יפגע. זה רק עניין של זמן.

אה ברור ברור גם הקרנף הזה כרגע ובכל רגע ניפגע .. רק לא כמו הקטן שמכון ששאל אותו "איך מתקדמים מה אני קונה?" .

ידוע שערבים לא חכמים.
בגלל זה אנחנו שולטים פה הצבא הכי חזק והכי חכם.
סתם שתדע אני עובד הבודק תוכנה כבר 5 שניםו מאמן כושר
לפני שלקחתי חקרתי את כל תחום החומרים
לא כל אחד שהוא גדול מבין
אבל אחד שיש לו גוף מבין מאחד שדומה לבחורה
אני לא הייתי הולך לגבר שדומה לדחליל
סתם שתדע בחיים גבר שהוא חתיך ושרירי בחורה תעדיף אותו ולא גבר שדומה בגוף לבחורה המראה הכי קובע.
דודה שלי רופאה בוולפסון היא יודעת שאני לוקח
והיא בדקה אותי והכל תקיןאני בחיים לא יקשיב לילד שכותב בפורום.
התגבוה לא במקום חבר שמור על הלקסיקון תמענה מי פוליטיקה בפורום הזה זה לא מענין פה אף אחד. בכל אופן התגובה שלך מעט ילדותית אני לא מקניט שלא תטעה אני לא נגדך אני איתך.חבל שאנשים עושים את זה בשביל "בחורות" זה לא עיקר החיים יש המון מסביב מטרות אחרות.כן אני לא אשקר לך שבתקופת הקיץ כן אני אישית מעדיף להיות על אחוז שומן נמוך כדי להרגיש בנוח עם עצמי אבל לא כזה אכפת לי מהסובבים ובנות שהולכות אחרי המראה קח עצה קטנה ממני תתרחק מהם כמו מאש כי אם אחת כזו תצטרך להכין בצד את המטאטא כדי לטטות את הלב השבור שלך

בשבועות האחרונים התדרדרות רצינית אפס חשק מיני אפס אנרגיה חרדות, השמנה מרגיש בדכאון ואני בטוח שהכל תוצאה של טסט נמוך.
ביום חמישי אני אצל אורולוג עצתכם מה להגיד ואיך לשכנע אותו לטפל בי?
חייב לציין שאני מיואש מאוד ואני על סף להתחיל trt באופן מסודר עד כמה שאני יכול בטיפול עצמי

נערך לאחרונה:
אין מה לשכנע .
שניכם רואים תוצאות בדיקות דם .
תשמע הרבה פעמים תוצאות בדיקות דם לא משכנעות אותם הם מתעלמים מהדבר הכי חשוב וזה הסימפטומים של המטופל והסבל שלו למרות ששהורמונים הגונדוטרופינים שלך אפסיים פשוט זורקים אותך ולא מוכנים לטפל

לא כולם .
אז אתה פונה לפרטי .
זה כמעט ולא קורה !
עם איזה תרופות אתה היום ? עוד סוחב עם טמוקסיפן ?

נערך לאחרונה:
לא כולם .
אז אתה פונה לפרטי .
זה כמעט ולא קורה !
עם איזה תרופות אתה היום ? עוד סוחב עם טמוקסיפן ?
כרגע בלי כלום. חושב אולי להתחיל מחדש עם פרגניל כמוצא אחרון לפני trt

נערך לאחרונה:
לפני האורולוג תעשה היום או מחר כבר בדיקות דם להורמונים תבוא אליו כבר עם בדיקות חדשות, וכניראה לפי מה שאתה מספר יותר גרועות . תבוא מוכן 😉
תעלה גם לכאן נעקוב ..

עדכון בדיקות דם אחרונות, התוצאות מעודדות מאוד יש עלייה בfsh לצערי lh הרופא לא רצה לתת אז עם זה נעבוד, אחזור להתאמן ואקווה שהחשק המיני יחזור בהתאם תודה רבה לכולם ולכל מי שעזר לי
שאלה אחרונה שעלתה לי יש מצב שהתנוניפ האלה יירדו בגלל שעד לפני חודש בערך הייתי על כלומיד וטמוקסי?

קבצים מצורפים

• F0AE19ED-3705-491D-9260-FE26C62D8924.jpeg
    F0AE19ED-3705-491D-9260-FE26C62D8924.jpeg
    KB 40 · צפיות: 70
נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית