הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי שנתיים על חומרים

• פותח/ת השרשור gal498
  • פורסם בתאריך

gal498

משתמש מתחיל
204
32
נק' מוניטין:
45
204
32
שלום לכולם אתן קצת רקע על עצמי אני בן 23 הייתי שנתיים רצוף על חומרים בלאסט אנד קרוז בסייקל שכלל בתוכו טרן בחצי שנה האחרונה ניסיתי להתאושש אחרי פיסיטי שלא צלח כמובן שהטסט היה נמוך וההרגשה הייתה זוועתית ברמה שלא יכלתי לתפקד יותר וכמובן כל צופעות הלוואי הידועות שלא יכלתי חוצר לסבול אותן ברמה שהשפיעה לי על התפקוד בעבודה ועל יכולת הריכוז שלי לכן החלטתי כרגע ללכת על trt לבד וזה לא מצב אידיאלי בטח לא משהו שאני רוצה להמשיך איתו.
חייב לציין שאני מבין את ההשלכות ומן הסתם יודע שעשיתי טעות אז אני לא מלפש הטפות אלא עזרה אז אם יש לכם המלצה לאנדוקרינולוג פרטי שיכול באמת לעזור לי ולשקם אותי אני יותר מאשמח אני כבר מיואש

נערך לאחרונה:
כן שכחתי שהנחת עוד בדיקה. חבל שהוא לא בדק LH במקום FSH, למרות שהם הולכים ביחד בדרך כלל. רמה שלו מאוד נמוכה, כנראה ילדים לא תוכל להביא עכשיו. רמה של טסט נראת אחלה, אבל זה מאוד תלוי כמה אסטרדיול וSHBG יש לך ומה הרמות הטבעיות של הגוף שלך. כי אם הגוף בטבעי רגיל ל35, אז ב15 תהיה הרגשה של מחסור גדול. מאידך אנשים עם נורמה של 20 לא ירגישו כל כך רע עם 15.
אני חושב שזה מטומטם לטפל בעצמך בTRT בגיל כזה, כי אתה מעקר את עצמך לתמיד. אז במצב הזה צריך לדאוג להקפיא זרע או משהו בסגנון, כי ילדים תרצה עוד 10 שנים בטוח , אבל אז האשכים שלך כבר יהיו ז״ל.
מבחינה מקצועית, ללכת על טיפול עצמי שאמור להיות לכל החיים ולהשתמש בחומרים שמישהו הכין במחסן מטונף, זה מסוכן לבריאות.

רוב הסיכויים שאתה התרגלת להרגשה של סופרמן בשנתיים עם טרן ועכשיו אתה הווה את מה שגבר ממוצע מרגיש ביום יום.
הוא לא רצה לתת גם lh בבדיקה כי בבדיקות הקודמות היה תקין לדעתו.
הבעיה שאני חושב שעוד לפני החומרים הטסט שלי היה גבוה יותר מ20 ובגלל זה אני מרגיש ככה עכשיו למרות שלדעתם זה בנורמה אבל כנראה שזאת לא הנורמה שלי מצד שני גפ יכול להיות שאחרי הכלומיד הייתה ירידה בטסט וחזרהל מצב שלפני הכלומיד?
לגבי עניין העקרות על trt האם שימוש בhcg בזמן הtrt לא יעזור בעניין הזה?

כן , זה יעזור למנוע עקרות.
השפעה של כלומיד היא זמנית , בדרך כלל 3-4 חודשים ואז זה חוזר לרמות טבעיות

אני אישית הייתי מנסה לסבול זמן מה, משהו כמו שנה. כמה שזה לא כיף ומעיק, אבל הגוף שלך עכשיו נמצא בשיא שלו ורוב הסיכויים שהוא התאושש לאט לאט. בנוסף הייתי מחפש דרך שבה תוכל לבדוק את ערכים של LH, SHBG, אסטרדיול וטסט בלי חפירות (לחסוך לבדיקות פרטיות, למצוא רופא זורם בקופת חולים). אחרי שנה של שהייה בלי שימוש בשום דבר (גם לא קלומיד) ו4-5 בדיקות דם , הייתי מגיע למסקנה לגבי המשך טיפול. בעקרון זה סך בכל 3 דרכים -
1) להמשיך בחיים עם רמת טסט כמו שהיא (אולי לבחון אופציה של טיפול בדיכאון או אין אונות)
2) לעשות תרפיות להעלה של טסט טבעי (טיפול בHCG וקלומיד כל חצי שנה -שנה).
3) להתחיל בTRT ולהקפיא זרע או לטפל בHCG כדי לשמור על אשכים.
לכל דרך כמובן יתרונות וחסרונות

רק הייתי מנסה להשיג טריפטורלין אולי
כן זה לעלות עוד רמה 😃
למרות שצריך לדייק עם גונדורלין, כי במינון גבוה לאורך זמן הוא עושה אותך עקר צ'יקצ'ק. יש את זה עכשיו בספריי לאף, מה שיכול להיות פצצה לכל הסובלים מטסט נמוך

כן זה לעלות עוד רמה 😃
למרות שצריך לדייק עם גונדורלין, כי במינון גבוה לאורך זמן הוא עושה אותך עקר צ'יקצ'ק. יש את זה עכשיו בספריי לאף, מה שיכול להיות פצצה לכל הסובלים מטסט נמוך
בכל זאת.. מיועד בכלל לסירוס כימי. אבל מה כבר יש להפסיד

אני אישית הייתי מנסה לסבול זמן מה, משהו כמו שנה. כמה שזה לא כיף ומעיק, אבל הגוף שלך עכשיו נמצא בשיא שלו ורוב הסיכויים שהוא התאושש לאט לאט. בנוסף הייתי מחפש דרך שבה תוכל לבדוק את ערכים של LH, SHBG, אסטרדיול וטסט בלי חפירות (לחסוך לבדיקות פרטיות, למצוא רופא זורם בקופת חולים). אחרי שנה של שהייה בלי שימוש בשום דבר (גם לא קלומיד) ו4-5 בדיקות דם , הייתי מגיע למסקנה לגבי המשך טיפול. בעקרון זה סך בכל 3 דרכים -
1) להמשיך בחיים עם רמת טסט כמו שהיא (אולי לבחון אופציה של טיפול בדיכאון או אין אונות)
2) לעשות תרפיות להעלה של טסט טבעי (טיפול בHCG וקלומיד כל חצי שנה -שנה).
3) להתחיל בTRT ולהקפיא זרע או לטפל בHCG כדי לשמור על אשכים.
לכל דרך כמובן יתרונות וחסרונות
אני כבר מעל לשנה בתוך כל הדבר הזה ואחרי כמה נסיונות של טיפולים עם כולמיד וטמוקסיפן.
אנסה לבדוק לגבי בדיקות פרטיות לא יודע איך ואיפה אבל אחפש
במידה ואבחר ללכת על trt + hcg זה אומר להוציא בדיקות דם כל כמה חודשים ובעצם להיות בסוג של מעקב עצמי ?

נערך לאחרונה:
@Pharmacist מה יכולה להיות הסיבה שהfsh שלי כלכך נמוך בכל הבדיקות שביצעתי למרות שנטלתי כלומיד עד בערך שבועיים לפני הבדיקות האלה?

קבצים מצורפים

• 40DB5573-22FE-49B3-B328-2E58D8908715.jpeg
    40DB5573-22FE-49B3-B328-2E58D8908715.jpeg
    KB 43 · צפיות: 72
@Pharmacist מה יכולה להיות הסיבה שהfsh שלי כלכך נמוך בכל הבדיקות שביצעתי למרות שנטלתי כלומיד עד בערך שבועיים לפני הבדיקות האלה?
תשמע הוא סך הכל במגמת עלייה
זה גם יכול להיות סיפור של עוד חצי שנה.
הצד החיובי הוא שבסוף זה יסתדר ,ככה הגוף עובד. אבל יקח עוד זמן

במידה ואבחר ללכת על trt + hcg זה אומר להוציא בדיקות דם כל כמה חודשים ובעצם להיות בסוג של מעקב עצמי
אין טיפול כזה TRT + HCG אתה יכול להמציא חדש ולהגיד שלא אכפת לך וזה מה שאתה הולך לדחוף לגוף , אבל שתדע שאין דבר כזה ולא יודעים מה היעילות של טסט חיצוני וHCG ביחד , ועוד למשך שנים לכל החיים אתה תגלה לאנושות את הבעיות שעושה HCG במשך שנים 😆 , עדיין לא יודעים .

אין טיפול כזה TRT + HCG אתה יכול להמציא חדש ולהגיד שלא אכפת לך וזה מה שאתה הולך לדחוף לגוף , אבל שתדע שאין דבר כזה ולא יודעים מה היעילות של טסט חיצוני וHCG ביחד , ועוד למשך שנים לכל החיים אתה תגלה לאנושות את הבעיות שעושה HCG במשך שנים 😆 , עדיין לא יודעים .
היה פה דיון בנושא והוסבר שיש משהו עם ההיפוזה ודברים שצריך לעשות מדי פעם כדי להחזיר צירים וסכנות בנטילת hcg ממושכות
Pharmacist נראלי דיבר על זה פעם

אחפש .
אם אתה מוצא לפניי תייג .
אבל לא ניראה לי שדיון פה בפורום יסגור עיניין שיש טיפול כזה בHCG ונצא להרצות בפניי אנדוקרינולוגים שידעו שיש טיפול כזה 🫤 .
למשך שנים זה לא דבר הגיוני .
למשך חודש זה מטומטם אבל יכול לעבוד ואני רואה פורוטוקולים כאלה לסייקלים בפורומים בעולם גג ל3 חודשים , עדיין יוצא לך מילחמה בגוף - סוג של אתה מכניס חומר 1 משתק ומצד שני חומר שמעיר, לכמה זמן הגוף יקבל את זה ?#%$@! בטח לא לטסט חיצוני לכל החיים.

כן , זה יעזור למנוע עקרות.
השפעה של כלומיד היא זמנית , בדרך כלל 3-4 חודשים ואז זה חוזר לרמות טבעיות
טוב מסתבר שצדקת, מרגיש כרגע שאני ב״צניחה חופשית״ ומהירה מאוד למטה.
פשוט כל התסימנים חזרו בחודש האחרון אחרי תקופה טובה. כרגע אפס חשק מיני אפס תחושה באיבר
מיואש כבר..
האם כל החיים אצטרך להיות על סייקלים של כלומיד+טמוקסי אחת לכמה חודשים?
מה האפשרויות שעומדות בפניי?

טוב מסתבר שצדקת, מרגיש כרגע שאני ב״צניחה חופשית״ ומהירה מאוד למטה.
פשוט כל התסימנים חזרו בחודש האחרון אחרי תקופה טובה. כרגע אפס חשק מיני אפס תחושה באיבר
מיואש כבר..
האם כל החיים אצטרך להיות על סייקלים של כלומיד+טמוקסי אחת לכמה חודשים?
מה האפשרויות שעומדות בפניי?

ניסית טיפול בfsh+lh סינטטי כמו פיוריגון וכדומה?
אולי יוכל לעזור לך.

קודם כל גש לאנדוקרינולוג מוסמך שיעשה לך סדר בדברים , דבר שני מניסיון הגוף משתקם לבד גם אחרי סייקל ללא פיסיטי אלא אם כן יש בעיה מסויימת פיזיולוגית בגוף עוד מלפני הסייקלים , תעשה טובה גש לרופא מומחה שיחליט מה לעשות איתך , לגשת לטיארטי ולטיפולים תחליפיים באופן קבוע לדעתי זה דבילי זה להחליט מראש שאתה סוג של נכה וברוב המקרים אם מדובר בגברים צעירים הכל מסתדר מעצמו , עם כל הכבוד לכל המומחים של הפורום ויש כבוד ללא ספק אין תחליף לאנדו מוסמך .
הם ממש ממש לא. וזה גובל בפשע החרא הזה שאמרו לך על כלומיד
לא רק שהם לא ,הם דוחפים כל מה שבא ובמינונים עצומים את זה אני יודע מחבר קרוב בקיצור לא כל גורילה בחדכ יש לו בהכרח ידע בפיזיולוגיה או בפרמוקולוגיה צא מהסרט חבר.
וואלה כתבתה יפה אני חייב לציין שהיה לי בעבודה בחור ערבי מהשטחים הבחור מאוד מסיבי וקרנף והוא לא מבין בשיטט בסטראוידים אני מתבייש לרשום מה הוא לוקח ואיך הסייקלים שלו נראים בוא נגיד שזה לא ניקרא סייקל אלה זה חלק מהחיים הוא לא יורד מי זה המינונים די גבוהים אני לא יודע עם הוא יגיע לגיל 40 הבחור מאוד גדול ומסיבי ונירא אחד שאפשר להקשיב לו אבל שסתם שיתפתי אותו בסייקלים שלי ומה לעשות חוץ מי להגיד לי להוסיף טרן ושלא צריך בכלל טסטוסטרון ועדיף אינסולין כבר הקנה לו כרטיס של "אדיוט" אני נמנע מי להקשיב לאנשים כאלה. אז לא בהכרח כל בחור שהוא ענק וגדול אומר שיש לו ידע. ולמקרה הזו בול מתאים "יותר מזל משכל"
אידיוט עם תעודות מה שאנשים גורמים לעצמם הם פשוט משוגעים חסרי מוחין , דעתי ואני יחזור עליה בפעם המי יודע כמה בפורום אם מתאמן לא מתחרה אין טעם להרעיל את הגוף שלך בסייקלים בלי סוף סייקל בשנה יעשה אחלה שינוי עם תזונה ואימונים מתאימים , אבל לך תסביר את זה לילדים בחדכ.

תפנה לאנדוקרינולוג ותבקש טיפול הולם לשיקום הציר, יש לשקול טיפול בHmg, פרגניל או כלומיד.
במקרים מסוימים יש עדויות לתוצאות מרשימות מפרוטוקול כזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית