הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקות חלבון מומלצות בתקופת חיטוב?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
כמו שכתוב בכותרות, אני צריך 2 אבקות חלבון שאתם לגמרי ממליצים עליהן בחיטוב.

באופן כללי מה שנכנס לך בערגים היומייןזה מה שמתאים.
באבקת חלבון זה די מיותר להתעסק מה עדיף, אם נגיד באחת יש 7 גרם פחמימה למנה ובשניה רק 2 גרם זה זניח ההבדלים האלה אם אתה שותה מנה-שתיים ביום

• פותח/ת השרשור
באופן כללי מה שנכנס לך בערגים היומייןזה מה שמתאים.
באבקת חלבון זה די מיותר להתעסק מה עדיף, אם נגיד באחת יש 7 גרם פחמימה למנה ובשניה רק 2 גרם זה זניח ההבדלים האלה אם אתה שותה מנה-שתיים ביום
זהו שלצערי אני גם עובד וגם מסיים מאוחר ככה שאני לא מספיק לדחוף את כל הערכים ואת המנת חלבון ללא האבקה היומית שלי, לכן בחרתי באבקת חלבון... לא מצליח להגיע לערכים המתאימים ביום יום.

כן אבל כמה מנות אתה שותה ביום? כמו שאמרתי אם זה 1-2 אז זה הבדלים זניחים בין אבקות שונות, אם יותר אז הייתי מציע לך לחפש פתרון אחרי בשביל להכניס יותר אוכל ולא להתבסס על אבקת חלבון בתור מקור חלבון עיקרי

כן אבל כמה מנות אתה שותה ביום? כמו שאמרתי אם זה 1-2 אז זה הבדלים זניחים בין אבקות שונות, אם יותר אז הייתי מציע לך לחפש פתרון אחרי בשביל להכניס יותר אוכל ולא להתבסס על אבקת חלבון בתור מקור חלבון עיקרי

מה הבעיה בלהכניס 3 או 4 סקופים לערכים?

גם לי אין מספיק זמן להתעסק עם אוכל לכן אני שותה לפעמים 3 מנות חלבון והכל מעולה.. להתבסס נטו על אבקה זה כשמכניסים את רוב החלבון ממנה.

גם לי אין מספיק זמן להתעסק עם אוכל לכן אני שותה לפעמים 3 מנות חלבון והכל מעולה.. להתבסס נטו על אבקה זה כשמכניסים את רוב החלבון ממנה.
השאלה עד כמה זה נכון לצרוך את רוב החלבון מאבקות, כמובן שזה קל , וזמין , השאלה אתה מרגיש שזה באמת עוזר לך לפתח מסת שריר או שאתה לא בטוח

השאלה עד כמה זה נכון לצרוך את רוב החלבון מאבקות, כמובן שזה קל , וזמין , השאלה אתה מרגיש שזה באמת עוזר לך לפתח מסת שריר או שאתה לא בטוח

למה שאבקה תעזור לפתח מסת שריר? זה בסך הכל עוזר לי להשלים את כמות החלבון. אני שוקל יותר מ 100 קילו על 1.96. אין לי זמן להתעסק עם אוכל יותר מידי. אני משתדל להכניס כמה שיותר אוכל מוצק במשך היום אבל לפעמים אני כל כך לחוץ שפשוט אין לי לא זמן ולא כוח להתעסק עם זה.

למה שאבקה תעזור לפתח מסת שריר? זה בסך הכל עוזר לי להשלים את כמות החלבון. אני שוקל יותר מ 100 קילו על 1.96. אין לי זמן להתעסק עם אוכל יותר מידי. אני משתדל להכניס כמה שיותר אוכל מוצק במשך היום אבל לפעמים אני כל כך לחוץ שפשוט אין לי לא זמן ולא כוח להתעסק עם זה.
אז כמה חלבון אתה אוכל בעצם ביום עם נתונים כאלה? מאוכל מוצק ? וכמה מאבקות?

אז כמה חלבון אתה אוכל בעצם ביום עם נתונים כאלה? מאוכל מוצק ? וכמה מאבקות?

תלוי בימים. בימים לחוצים ממש יוצא לי סביבות 70 גרם חלבון מאבקה וכל השאר מאוכל מוצק. בימים רגועים יותר לוקח סקופ או 2 סקופים גג שזה 50 גרם חלבון. אני מניח שכשאומרים שלא להתבסס על אבקה הכוונה היא מבחינת הויטימנים והמינירלים שאין באבקת חלבון.

בגדול מומלץ לגוון את מקורות החלבון, וחשוב להגיע גם לכמות שומן ופחמימה טובה.
העיקרון הכללי הוא לא להסתמך יותר מדי על מקור אחד לכל דבר, אבל כל עוד יש גיוון אז זה בסדר

בגדול מומלץ לגוון את מקורות החלבון, וחשוב להגיע גם לכמות שומן ופחמימה טובה.
העיקרון הכללי הוא לא להסתמך יותר מדי על מקור אחד לכל דבר, אבל כל עוד יש גיוון אז זה בסדר
נכון צודק. אבל כמו שאמרת כל עוד יש גיוון הכל בסדר.

נכון צודק. אבל כמו שאמרת כל עוד יש גיוון הכל בסדר.
נכון, אבל 3-4 מנות מדובר על 75-100 גרם חלבון מאבקות, ואם אתה צורך בערך 150 גרם חלבון ביום זה כבר יוצא 50%-66% מהחלבון היומי שלך

נכון, אבל 3-4 מנות מדובר על 75-100 גרם חלבון מאבקות, ואם אתה צורך בערך 150 גרם חלבון ביום זה כבר יוצא 50%-66% מהחלבון היומי שלך
זה כבר תלוי בכמה חלבון אותו הבן אדם צריך. אני למשל צריך 200+ ככה שיש הבדל בין 150 ל 200++

• פותח/ת השרשור
יאפ, 1-2, לא יותר. אולי גג 3 וזה בגג שבגג, אני אוכל אחלה חלבונים אני יודע שיש בחזה עוף המון גם קוטג' שמעתי אחלה, יש גם חביתה, לא חסר אבל עם כל העבודה והזמן הלא כל-כך פנוי שלי אני נאלץ גם קצת להתבסס על זה. בכ"מ כבר קניתי היום. 😃 תודה לכולם פה. -

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית