עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זהו שלצערי אני גם עובד וגם מסיים מאוחר ככה שאני לא מספיק לדחוף את כל הערכים ואת המנת חלבון ללא האבקה היומית שלי, לכן בחרתי באבקת חלבון... לא מצליח להגיע לערכים המתאימים ביום יום.באופן כללי מה שנכנס לך בערגים היומייןזה מה שמתאים.
באבקת חלבון זה די מיותר להתעסק מה עדיף, אם נגיד באחת יש 7 גרם פחמימה למנה ובשניה רק 2 גרם זה זניח ההבדלים האלה אם אתה שותה מנה-שתיים ביום
כן אבל כמה מנות אתה שותה ביום? כמו שאמרתי אם זה 1-2 אז זה הבדלים זניחים בין אבקות שונות, אם יותר אז הייתי מציע לך לחפש פתרון אחרי בשביל להכניס יותר אוכל ולא להתבסס על אבקת חלבון בתור מקור חלבון עיקרי
השאלה עד כמה זה נכון לצרוך את רוב החלבון מאבקות, כמובן שזה קל , וזמין , השאלה אתה מרגיש שזה באמת עוזר לך לפתח מסת שריר או שאתה לא בטוחמה הבעיה בלהכניס 3 או 4 סקופים לערכים?
גם לי אין מספיק זמן להתעסק עם אוכל לכן אני שותה לפעמים 3 מנות חלבון והכל מעולה.. להתבסס נטו על אבקה זה כשמכניסים את רוב החלבון ממנה.
השאלה עד כמה זה נכון לצרוך את רוב החלבון מאבקות, כמובן שזה קל , וזמין , השאלה אתה מרגיש שזה באמת עוזר לך לפתח מסת שריר או שאתה לא בטוח
אז כמה חלבון אתה אוכל בעצם ביום עם נתונים כאלה? מאוכל מוצק ? וכמה מאבקות?למה שאבקה תעזור לפתח מסת שריר? זה בסך הכל עוזר לי להשלים את כמות החלבון. אני שוקל יותר מ 100 קילו על 1.96. אין לי זמן להתעסק עם אוכל יותר מידי. אני משתדל להכניס כמה שיותר אוכל מוצק במשך היום אבל לפעמים אני כל כך לחוץ שפשוט אין לי לא זמן ולא כוח להתעסק עם זה.
אז כמה חלבון אתה אוכל בעצם ביום עם נתונים כאלה? מאוכל מוצק ? וכמה מאבקות?
בגדול מומלץ לגוון את מקורות החלבון, וחשוב להגיע גם לכמות שומן ופחמימה טובה.מה הבעיה בלהכניס 3 או 4 סקופים לערכים?
גם לי אין מספיק זמן להתעסק עם אוכל לכן אני שותה לפעמים 3 מנות חלבון והכל מעולה.. להתבסס נטו על אבקה זה כשמכניסים את רוב החלבון ממנה.
נכון צודק. אבל כמו שאמרת כל עוד יש גיוון הכל בסדר.בגדול מומלץ לגוון את מקורות החלבון, וחשוב להגיע גם לכמות שומן ופחמימה טובה.
העיקרון הכללי הוא לא להסתמך יותר מדי על מקור אחד לכל דבר, אבל כל עוד יש גיוון אז זה בסדר
נכון, אבל 3-4 מנות מדובר על 75-100 גרם חלבון מאבקות, ואם אתה צורך בערך 150 גרם חלבון ביום זה כבר יוצא 50%-66% מהחלבון היומי שלךנכון צודק. אבל כמו שאמרת כל עוד יש גיוון הכל בסדר.
זה כבר תלוי בכמה חלבון אותו הבן אדם צריך. אני למשל צריך 200+ ככה שיש הבדל בין 150 ל 200++נכון, אבל 3-4 מנות מדובר על 75-100 גרם חלבון מאבקות, ואם אתה צורך בערך 150 גרם חלבון ביום זה כבר יוצא 50%-66% מהחלבון היומי שלך
יאפ, 1-2, לא יותר. אולי גג 3 וזה בגג שבגג, אני אוכל אחלה חלבונים אני יודע שיש בחזה עוף המון גם קוטג' שמעתי אחלה, יש גם חביתה, לא חסר אבל עם כל העבודה והזמן הלא כל-כך פנוי שלי אני נאלץ גם קצת להתבסס על זה. בכ"מ כבר קניתי היום. 😃 תודה לכולם פה. -כן אבל כמה מנות אתה שותה ביום? כמו שאמרתי אם זה 1-2 אז זה הבדלים זניחים בין אבקות שונות, אם יותר אז הייתי מציע לך לחפש פתרון אחרי בשביל להכניס יותר אוכל ולא להתבסס על אבקת חלבון בתור מקור חלבון עיקרי