הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להתאמן כל יום זה בסדר?

בר פרץ

משתמש מתחיל
31
10
נק' מוניטין:
24
31
10
שלום
רציתי לשאול, אם אני אתאמן כל יום fbw זה בריא? זה עושה נזק או פוגע במסת השריר?
תודה

SS תוכנית נוראית, במיוחד למסת שריר.
האם לפצל זה תלוי ביכולת שלך להתקדם, בזמינות שלך, והעדפה אישית.
אם את יכולה להתקדם במשקלי העבודה או בנפח מאימון לאימון בעזרת FBW 3 פעמים בשבוע, הייתי הולך על זה, אם את קצת מתקשה עם זה, או שאת מעדיפה להתאמן כמה שיותר פעמים בשבוע, אז הייתי מפצל ל-AB פעמיים בשבוע

אני כרגע עושה ss, אני מתאמן מאוד מתחיל
דד -85
בנץ׳ פרס 60
מילאטרי פרס 32.5
סקווט 40

המטרה שלי היא היפוטרופיה... האם התכנית לא טובה עבור המצב שלי והמטרטת שלי?

אני כרגע עושה ss, אני מתאמן מאוד מתחיל
דד -85
בנץ׳ פרס 60
מילאטרי פרס 32.5
סקווט 40

המטרה שלי היא היפוטרופיה... האם התכנית לא טובה עבור המצב שלי והמטרטת שלי?
למשקלים כאלה היא עוד טובה, תעזור לך ליצור בסיס טוב שממנו תוכל לעבור לתוכנית רצינית יותר

היא סבבה לחודש-חודשיים ראשונים, ברגע שמתחילות הבעיות והתקיעות זה הזמן להפסיק מיד

אם אין תאבון זה לא מעיד על כלום. אתה מוריד רק פחמימה או קלוריות?
כי אם זה פחמימה אז זה לא משנה באמת, הגוף מייצר בעצמו פחמימות שיכולות ללכת לשם. אם אתה מוריד קלוריות מפחמימה, אז פשוט הפלוס הקלורי השבועי שלך נמוך יותר.

אין למה לרוקן, זה לא יעזור בשום דבר.
גם הורדה בפחמימה לא ירוקן את מאגרי הגליקוגן, הם ישארו מלאים והגוף ינצל את הקלוריות שהוא מקבל. הדרך היחידה לרוקן אותם זה או להיות בצום, או לעשות אימון מתיש במיוחד, אחרת הם לא מתרוקנים
כי רוב האנשים תקועים על המיינדסט של SS לשלושה חודשים כולל ריסטים ובלגאנים, ואז לינארית שבועית.

אם אתה מלווה במאמן טוב, אפשר להפסיק את הSS כמו שהיא לפני התקיעה הראשונה ולעבור להתקדמות פעמיים בשבוע במקום שלוש, זה מאפשר המון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית