הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קפה בחיטוב, האם זה בסדר?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
האם זה בסדר לשתות קפה עם כפית סוכר אחת ביום? גג פעמים שלוש? תודה רבה 😃

השאלה היא למה לעזאזל להתעלל בעצמך ככה?
כנראה שעד לא סבלת מבעיות שניים רצניות ובעיות סוכר לא כל החיים זה חיטוב ומסה,

שתגיע לרופא שניים והוא יגיד לך שטיפול עולה 20 אלף בו נראה אם תסתכל על סוכר בצורה שאתה מסתכל אליה עכשיו" אני אומר את זה בתור אדם שחולה מתוק"

בריאותית שווה להוריד את צריכה הסוכר למינמום וגם מבחינת דיאטה כי הסוכר גורם לתחושת רעב. אז זה wiin wiin אנשים עד שהם לא חווים על בשרם הם ימשיכו בשלהם אני ממליץ לך להיות ההפך .

כנראה שעד לא סבלת מבעיות שניים רצניות ובעיות סוכר לא כל החיים זה חיטוב ומסה,

שתגיע לרופא שניים והוא יגיד לך שטיפול עולה 20 אלף בו נראה אם תסתכל על סוכר בצורה שאתה מסתכל אליה עכשיו" אני אומר את זה בתור אדם שחולה מתוק"

בריאותית שווה להוריד את צריכה הסוכר למינמום וגם מבחינת דיאטה כי הסוכר גורם לתחושת רעב. אז זה wiin wiin אנשים עד שהם לא חווים על בשרם הם ימשיכו בשלהם אני ממליץ לך להיות ההפך .

אתה מדבר על סוכר כאילו הוא מקור כל הרוע. היום הכל מזיק ולא 100% בריא. כל דבר צריך להיות במידה מסויימת. יש הבדל גדול בין אדם (בריא) ששותה 2-1 כוסות קפה עם 2 כפיות סוכר לבין אדם ששותה 4+ כוסות קפה עם אותה כמות סוכר. לא אומר שסוכר בריא אבל הוא גם לא ״השטן״.

אבל אדם ששותה המון קפה, או סובל מבעיות כבד או אפילו כבד מוגדל, יהיה קשה לגוף לאגור את הגליקוגן מחדש.
אם יש לך כבד מוגדל או בעיות הבעיה שלך היא אחרת, ואתה ממש לא צריך לדאוג למאגרי גליקוגן מלאים עד הסוף, אתה גם ככה לא תנצל אותם

או אם אחד לא מקבל מספיק שינה (מצב שהגוף בפרא סימפטטי דומננטי ואוגר גליקוגן), או תמיד לחוץ, שאז הגוף מפריש גליקוגן תמיד בלי לשים לב אפילו. זה יפגע ביכולת אימון ארוך, ביצועים כמו להרים משקל כבד, יכולת להשלים חזרות או סטים.
שוב, תנאים סטריליים, הגוף משחרר גליקוגן, אבל גם אוגר אותו.
המאגרים שלך גם די גדולים, אתה ממש לא צריך לדאוג לכל קלוריה

אתה מדבר על סוכר כאילו הוא מקור כל הרוע. היום הכל מזיק ולא 100% בריא. כל דבר צריך להיות במידה מסויימת. יש הבדל גדול בין אדם (בריא) ששותה 2-1 כוסות קפה עם 2 כפיות סוכר לבין אדם ששותה 4+ כוסות קפה עם אותה כמות סוכר. לא אומר שסוכר בריא אבל הוא גם לא ״השטן״.
אמרתי לך שיהיה לך טיפול של 20 אלף שקל לשניים אתה תדבר אחרת עד אז תהנה מהשוקלדים והסוכר בקפה.

סוכר זה קלוריה ריקה אין לה שום דבר חיוני לנו ובנוסף לכל זה הוא מזיק לבריאות מבין??

אתה בטח ילדון אז אתה לא מבין את זה,

אפשר לחיות חיים עם להפחית את כמות הסוכר למינמום ומדי פעם להנות אבל כל יום שלוש כפיות סוכר רק בתיי ובקשה זה עד יבקש את המחיר.

וגם שתתרגל בלי סוכר אתה תשים לב שזה לא טעים זה מה שקרה לי לא יכול לגעת בסוכר .

עדיף שאם אתה כבר אוכל סוכר/פחממה זה יהיה במאכלים שחיוניים לגוף כמו פירות דגנים .
ומדבר אחד שהיה שותה 4 כפיות סוכר.

סוכר זה קלוריה ריקה אין לה שום דבר חיוני לנו ובנוסף לכל זה הוא מזיק לבריאות מבין??
סוכר זה פחמימה לכל דבר, פשוט פחמימה פשוטה, זה לא קלוריה ריקה, שזה משהו אחר.
אני מסכים שלא צריך להגזים בסוכר, אבל גם לא צריך לעשות דמוניזציה

אמרתי לך שיהיה לך טיפול של 20 אלף שקל לשניים אתה תדבר אחרת עד אז תהנה מהשוקלדים והסוכר בקפה.

אתה בטח ילדון אז אתה לא מבין את זה,

אפשר לחיות חיים עם להפחית את כמות הסוכר למינמום ומדי פעם להנות אבל כל יום שלוש כפיות סוכר רק בתיי ובקשה זה עד יבקש את המחיר.

וגם שתתרגל בלי סוכר אתה תשים לב שזה לא טעים זה מה שקרה לי לא יכול לגעת בסוכר .

עדיף שאם אתה כבר אוכל סוכר/פחממה זה יהיה במאכלים שחיוניים לגוף כמו פירות דגנים .
ומדבר אחד שהיה שותה 4 כפיות סוכר.

🤦‍♂️ מאיפה ליצנים כמוך צצים אלוהים יודע.. תהנה לך מהחיים המרים שלך ללא סוכר.

🤦‍♂️ מאיפה ליצנים כמוך צצים אלוהים יודע.. תהנה לך מהחיים המרים שלך ללא סוכר.
עד כמה שנים אתה תבכה שלא שמעת גם אני הייתי בן 12
סוכר זה פחמימה לכל דבר, פשוט פחמימה פשוטה, זה לא קלוריה ריקה, שזה משהו אחר.
אני מסכים שלא צריך להגזים בסוכר, אבל גם לא צריך לעשות דמוניזציה
אין צורך לשחות בקפה זה פשוט אחרי זה יותר טעים בלי זה כל מה שאני אומר אתה כל דבר הופך למדעי תגיד לי דבר אחד שאם אני יפסיק סןכר יקרה בגופי
אני יכול להגיד לך 20 דברים טובים שקרו לי שהפחתי את הסוכר

אין צורך לשחות בקפה זה פשוט אחרי זה יותר טעים בלי זה כל מה שאני אומר אתה כל דבר הופך למדעי תגיד לי דבר אחד שאם אני יפסיק סןכר יקרה בגופי
נראה לי שאנחנו נעדיף שתפסיק לאכול לנו את הראש ולהטריל את הפורום.

להפסיק עם סוכר לא ישנה שום דבר בפני עצמו. השינויים יכולים לנבוע מירידה בקלוריות, פחות התמכרות נפשית, או הגיינת פה טובה יותר. אבל סוכר לא יגרום ישירות לשום דבר

להפסיק עם סוכר לא ישנה שום דבר בפני עצמו. השינויים יכולים לנבוע מירידה בקלוריות, פחות התמכרות נפשית, או הגיינת פה טובה יותר. אבל סוכר לא יגרום ישירות לשום דבר
עד עכשיו חשבתי שאתה מבין אז החזקתי ממך סליחה לא נראה לי שאני יקח אותך באותה רצינות.

אם אתה אומר סוכר לא מזיק בבקשה אם אתה יכול לא לצטט אותי בעתיד אין לי שום דבר שאני רוצה ללמוד ממך.

עד עכשיו חשבתי שאתה מבין אז החזקתי ממך סליחה לא נראה לי שאני יקח אותך באותה רצינות.

אם אתה אומר סוכר לא מזיק בבקשה אם אתה יכול לא לצטט אותי בעתיד אין לי שום דבר שאני רוצה ללמוד ממך.
youre-dead-to-me-memeful-com-13592909.png

משהו כזה ?

החיים שלי נהרסו...
אתה מוזמן להביא הוכחות שאני טועה, אבל תאמין לי שחיפשתי, ולא מצאתי שום נזק שסוכר לבד, ללא הבדל בקלוריות או בפחמימה יכול ליצור

החיים שלי נהרסו...
אתה מוזמן להביא הוכחות שאני טועה, אבל תאמין לי שחיפשתי, ולא מצאתי שום נזק שסוכר לבד, ללא הבדל בקלוריות או בפחמימה יכול ליצור

תכלס סוכר ולחם לבן זה אותו פחמימה לא?
כאילו..מבחינת נזק מול תועלת

לא ישנה
החיים שלי נהרסו...

עשו על זה סרט
אבל עזוב אחי אין לי מושג למה מחזיקים ממך .
תלך לבית חולים ותשאל כל חולי סוכרת קשה אחרי שקרטו לו את הרגל אם הוא אוהב מתוק.
ושאל תרופא שלו אם זה בסדר להביא לו סוכר בכפית .

לא ישנה

עשו על זה סרט
אבל עזוב אחי אין לי מושג למה מחזיקים ממך .
תלך לבית חולים ותשאל כל חולי סוכרת קשה אחרי שקרטו לו את הרגל אם הוא אוהב מתוק.
ושאל תרופא שלו אם זה בסדר להביא לו סוכר בכפית .

תגיד לי מה אתה מקשקש במוח של כולם?
ברור שלחולי סכרת זה בעייתי.
כמו שאגוזים מסוכן למי שלארגי!
ותן לי לגלות לך סוד קטן,ואל תספר לאף אחד,סוכר לא יכול לגרום לסכרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית