הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להתחיל לשלב כוח...(מתאמן יחסית ותיק)

Guykamin

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
אני מתאמן כמה שנים וכרגע מתאמן abc של 5 פעמים בשבוע.
כל שריר גדול מקבל 12 סטים 3 תרגילים של 8 חזרות וכל שריר קטן 8 סטים שני תרגילים של 8 חזרות.
האימון מתבצע בצורה הבאה:
abcxabx-cabxcax-bcaxbcx
עכשיו אני כבר תקופה מרגיש שאני יחסית תקוע על משקלים וחושב שצריך להתחיל לשלב אימונים כוח על מנת להתקדם...
משקלים לשמיניות:
בנץ 105
סקוואט 115
דדליפט 120
השאלה שלי איך אני עושה את זה בצורה נכונה?

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי היא אם אני רוצה לעשות תכנית כוח רק כדי לשפר לי את משקלי ההיפרטרופיה איך כדאי לי לעשות את זה...איזה תוכנית מומלצת ובאיזה תדירות כדאי לי לעשות כוח

מצטרף לשאלה.
בנוסף, כמה יעיל זה לבצע את אותה התוכנית כאשר סט אחד מכל תרגיל יהיה משקל מקסימלי לטווח חזרות נמוך? לדוגמא במקרה של גיא לעשות סט של בנץ עם 110 ל3-4 חזרות (אחרי חימום), ואז להוריד משקל ולהמשיך כרגיל על 8 חזרות.

השאלה שלי היא אם אני רוצה לעשות תכנית כוח רק כדי לשפר לי את משקלי ההיפרטרופיה איך כדאי לי לעשות את זה...איזה תוכנית מומלצת ובאיזה תדירות כדאי לי לעשות כוח
אתה רוצה לעשות תכנית כוח ייעודית?

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לעשות תכנית כוח שתגרום לי להמשך התקדמות במשקלים שלי בתוכניות מסה ובילדינג...כלומר לעבור לתכנית כוח לתקופה מסויימת או לעשות רוטציות מסויימות של אימוני כוח שייעזרו לי להתקדם במשקלי עבודה בתכנית הסדירה שלי שכרגע היא abc

אז תעשה תקופה מסויימת תכנית כוח מלאה כמו שצריך, שתסיים אותה, תעשה ריסט ותחזור לAB וכו׳.

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי איזה תוכנית כדאי...אם אני מתאמן יחסית וותיק...מתאמן abc משקלים לשמיניות
דדליפט 125
סקוואט 120
בנץ 105

• פותח/ת השרשור
גם אימוני היפרטרופיה נחשבים כאימוני כוח חבר והתכנית הזאת נועדה למתחילים ואני ממש לא מתחיל

גם אימוני היפרטרופיה נחשבים כאימוני כוח חבר והתכנית הזאת נועדה למתחילים ואני ממש לא מתחיל
זה שאתה מתאמן כמה שנים לא אומר שאתה לא מתחיל,לעלות במשקלים ss יהיה טוב בשבילך כי אף פעם לא עשיית אימוני כח למה לקפןץ לתוכניות מסובכות שעד לא עשיית תוכניות פשוטות??

אל תתקע איתי במילים אימון כח בתחום המשקולות זה powerlifting ואתה מתחיל בזה אין לך שום סיבה לעשות תוכנית של מתקדמים כי אתה מתחיל בזה כפיש?

אני מתאמן כמה שנים וכרגע מתאמן abc של 5 פעמים בשבוע.
כל שריר גדול מקבל 12 סטים 3 תרגילים של 8 חזרות וכל שריר קטן 8 סטים שני תרגילים של 8 חזרות.
האימון מתבצע בצורה הבאה:
abcxabx-cabxcax-bcaxbcx
עכשיו אני כבר תקופה מרגיש שאני יחסית תקוע על משקלים וחושב שצריך להתחיל לשלב אימונים כוח על מנת להתקדם...
משקלים לשמיניות:
בנץ 105
סקוואט 115
דדליפט 120
השאלה שלי איך אני עושה את זה בצורה נכונה?
5/3/1 חד משמעי.
תכנית כל כך גמישה שתוכל לעבוד כוח ועדיין תרגילי העזר יוכלו להיות חזרות גבוהות או נמוכות לחילופין.
תוכל לעשות סבב סבב או תוך כדי הסבב לשחק עם מספר החזרות.
תראה את האופציות שיש בספר.
תכנית מאוד גמישה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית