הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי גב תחתון לאחר דדליפט וסקוואט

תומר לוי

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אהלן חברה, בגלל שזו שאלה כללית לא אציין יותר מדי פרטים אישיים
גם לכם קורה שלאחר התרגילים האלה אתם מרגישים כאב מסויים בגב התחתון? הכוונה היא לאו דווקא לכאב מזיק אלא יותר לסימן היכר שהשריר עובד ועדיין הייתי רוצה לדעת אם זה תקין להרגיש את התחושה הזו, או שזה חלילה מעיד על טכניקה לא נכונה. מציין שאני עובד במכון מעל 3 שנים כך שהתרגילים לא חדשים לי.
תודה רבה!

בדדליפט כן, בסקוואט לא חושב שהרגשתי כאב מעולם. אם אתה מתאמן 3 שנים אני מניח שאתה מסוגל להבחין אם הכאב הוא כאב של שריר או כאב של עצמות / מפרקים (עמוד השדרה). כי אם הכאב הוא לא כאב של שריר אז אני חושב שהמצב לא טוב.

אם זה לא כאב שרירי - בטוח שאתה עושה משהו לא טוב.

אם זה כאב שרירי, אם זו עייפות של האיזור, זה לגיטימי. אם יש לך ״פאמפ״ בגב תחתון זו אינדיקציה כנראה לטכניקה לא אידיאלית.

• פותח/ת השרשור
אם זה לא כאב שרירי - בטוח שאתה עושה משהו לא טוב.

אם זה כאב שרירי, אם זו עייפות של האיזור, זה לגיטימי. אם יש לך ״פאמפ״ בגב תחתון זו אינדיקציה כנראה לטכניקה לא אידיאלית.

מה זה בדיוק פאמפ? סליחה אני בקיא במונחים יותר מדי...
תתחיל לשלב עיסויים לגלוטס עם גליל וכדור או כל דרך אחרת.
גם יוגה זו אופצייה נהדרת.

על איזה תרגילי יוגה אתה ממליץ?

נערך לאחרונה:
מה זה בדיוק פאמפ? סליחה אני בקיא במונחים יותר מדי...

על איזה תרגילי יוגה אתה ממליץ?
אני פחות בקיא בנושא אבל לי אישית יש מנוי באתר yoganow ואני עושה שיעורים שלמים מדי שבוע.
יש להם תקוםת נסיון חינמית ממליץ לך מאוד להיכנס להתרשם.
תעשה כמה שיעורים קצרים, קח לך כמה תרגילים לארסל ותוכל לתרגל אחרי אימון או בימי מנוחה.

יש להם שם שיעור מיוחד לספורטאים לאחר אימון, ממליץ מאוד, דלג על ברכות השמש בהתחלה, ביום ללא אימון מומלץ להתחיל בברכת שמש לחימום הגוף.

באופן כללי אני מאוד בעד הרעיון של שילוב מתיחה של השרירים לאנשים כמונו שרוב עיסוקם הוא לכווץ את השרירים .

פאמפ זה זרימה מוגברת של דם לשריר.
מבחינת הרגשה זה שהגב מרגיש קשיח ונפוח יחסית.

יוגה יכול להיות טוב, אבל זה לא ייעודי למצב שלך, אולי זה יקל על הסימפוטמים, אולי יפתור את הבעיה ואולי שום דבר לא יקרה.

תשמע
לי הייתה תקופה שהייתי מת מכאבים בסקוואט
הייתי עושה את זה טוב
כנראה אם המשקלים טכניקה השתבשה
מה עשיתי
פשוט צילמתי בפלאפון את מה שעשיתי
אתה יכול לשים איפה שהוא
או לבקש ממישהו
ולהסתכל מה אתה לא עושה נכון
אצלי ספיציפית הייתה בעיה שהייתי בהיפר מוגזם
אבל הסיפור הוא שתמיד טוב לצלם תעצמך פעם בכמה זמן לבדוק מה אתה עושה טוב מה לא
אפילו לעלות לאתר או לפייסבוק שאנשים יסתכלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית