הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט 140

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
כן זה לא הרבה וזה חימום של רובכם, אבל אני התחלתי לפני שלושה חודשים תוכנית 5/3/1
קיצר אשמח לשמוע ביקורת ממה שרואים, הדגשים שאני נותן לעצמי זה הצוואר בעיקר.. אבל אשמח לשמוע מכם
קיצר 140 קילו על 62.5 משקל גוף

מחקתי את הסירטון מהאתר הזה אם מישהו יכול להסביר לי איך מעלים. ..

נערך לאחרונה:
לא בודקים טכניקה בסט של חזרה אחת.

בכל מקרה, הייתי מצר את העמידה שלך דבר ראשון. דבר שני שם יותר דגש על הסט אפ, מיקום של המוט מעל מרכז כף רגל ושמירה עליו עד תחילת המשיכה. אתה דוחף את המוט עם השוקיים לפני ההרמה ובזמן ההרמה נמצא על האצבעות.

בשביל פורם צ'ק יותר איכותי כדאי לעלות סט של 5 חזרות.

• פותח/ת השרשור
לא בודקים טכניקה בסט של חזרה אחת.

בכל מקרה, הייתי מצר את העמידה שלך דבר ראשון. דבר שני שם יותר דגש על הסט אפ, מיקום של המוט מעל מרכז כף רגל ושמירה עליו עד תחילת המשיכה. אתה דוחף את המוט עם השוקיים לפני ההרמה ובזמן ההרמה נמצא על האצבעות.

בשביל פורם צ'ק יותר איכותי כדאי לעלות סט של 5 חזרות.
דבר ראשון אתה צודק לא בודקים עם חזרה אחת
דבר שני דווקא העמידה שלי יחסית צרה כי אני קטן, ועוד יותר אני שם דגש גדול על מוט במרכז הכף רגל כמו הסירטון שלך הלן
בנוגע להרמה אני אשים לב יותר

אתה טוען שאתה מתרכז על הצוואר, אבל אתה מתרכז על החלק הלא נכון שלו. אני גם מלמד שהתרכז על הצוואר זה כנראה החלק הכי חשוב במשיכה, אבל תתרכז ליישר כמה שיותר את הראש עם הגב.
תנסה לדמיין שמושכים אותך למעלה עם חוט שקשור מהצוואר ומהטרפזים העליונים

• פותח/ת השרשור
אתה טוען שאתה מתרכז על הצוואר, אבל אתה מתרכז על החלק הלא נכון שלו. אני גם מלמד שהתרכז על הצוואר זה כנראה החלק הכי חשוב במשיכה, אבל תתרכז ליישר כמה שיותר את הראש עם הגב.
תנסה לדמיין שמושכים אותך למעלה עם חוט שקשור מהצוואר ומהטרפזים העליונים

כן אתה מתכוון שהצוואר יעלה בקו אחד עם הגב נכון?
אני באמת מקפיד על זה קראתי את החשיבות של זה בספר על הדדליפט אבל אולי בגלל שזה משקל שכבד לי אז זה היה אינסטינקט לא טוב
ועוד שאלה, אתה חושב שיש צורך בחגורה?

למה אתה מעלה לLIVELEAK חשבתי זה טרול בהתחלה
אחי אין לי מושג מה זה, לא הצלחתי לעלות רגיל כי זה קובץ mp4 עד שמצאתי אתר שמעלים אליו סירטונים, אם יש לך דרך אחרת תגיד לי

נערך לאחרונה:
כן אתה מתכוון שהצוואר יעלה בקו אחד עם הגב נכון?
כן, אבל גם תתרכז שהמשיכה תבוא משם, כאילו תופסים אותך מהעורף

אולי בגלל שזה משקל שכבד לי אז זה היה אינסטינקט לא טוב
זה למה לתת ביקורת על חזרה מקסימלית זה לא הכי יעיל, וזה למה צריך לבנות טוב לכיוון החזרות היחידות, כדי ששם תוכל להרים כמו שצריך בצורה אינסטינקטיבית

ועוד שאלה, אתה חושב שיש צורך בחגורה?
אין כזה דבר צורך בחגורה, יש אפשרות להשתמש בחגורה אם אתה חושב שאתה לא מצליח ליצור מספיק לחץ תוך בטני כדי להרים יותר משקל

אחי אין לי מושג מה זה, לא הצלחתי לעלות רגיל כי זה קובץ mp4 עד שמצאתי אתר שמעלים אליו סירטונים, אם יש לך דרך אחרת תגיד לי
יוטיוב, פייסבוק, אינסטגרם

• פותח/ת השרשור
כן, אבל גם תתרכז שהמשיכה תבוא משם, כאילו תופסים אותך מהעורף

זה למה לתת ביקורת על חזרה מקסימלית זה לא הכי יעיל, וזה למה צריך לבנות טוב לכיוון החזרות היחידות, כדי ששם תוכל להרים כמו שצריך בצורה אינסטינקטיבית

אין כזה דבר צורך בחגורה, יש אפשרות להשתמש בחגורה אם אתה חושב שאתה לא מצליח ליצור מספיק לחץ תוך בטני כדי להרים יותר משקל

יוטיוב, פייסבוק, אינסטגרם
אני מסכים איתך אני לא שואף לחזרה אחת בד"כ, זה היה בשבוע דילואוד ובספר מומלץ לבדוק שם את הtm אז אני אוהב לנסות את זה נטו בשביל הכיף, אני בטוח שהחזרות שלי עם משקל נמוך יותר ליותר חזרות הטכניקה יותר נכונה עם הצוואר
בנוגע לחגורה אני לא מרגיש צורך נכון לעכשיו אבל אולי בשביל לשמור על הגב ( אני יודע שהמטרה עיקרית שלה זה לשמור על לחץ בתוך הבטן)
ובנוגע ללאיפה לעלות אנסה פעם הבאה ביוטיוב

• פותח/ת השרשור
קראתי את הספרים, ולא רשום שם לנסות להעלות את ה-TM במהלך דילואוד
לא לנסות לעלות, אלא לבדוק אם הTM נכון
אצטט לך:

The 7 Week Protocol can also be used to shoot for a rep PR, but this is done rarely and only
with certain programs.

לא לנסות לעלות, אלא לבדוק אם הTM נכון
אצטט לך:

The 7 Week Protocol can also be used to shoot for a rep PR, but this is done rarely and only
with certain programs.
rep pr הכוונה למקסימום של חזרות, לא של משקל, וזה בגלל שאתה בודק כמה חזרות אתה יכול לעשות בלי להגיע לכשל, ובמקרה המדובר זה עם להגיע לכשל. וגם לא מדובר על לעשות את זה בדילואוד, אלה כנראה בשבוע של ה- 1+

• פותח/ת השרשור
rep pr הכוונה למקסימום של חזרות, לא של משקל, וזה בגלל שאתה בודק כמה חזרות אתה יכול לעשות בלי להגיע לכשל, ובמקרה המדובר זה עם להגיע לכשל. וגם לא מדובר על לעשות את זה בדילואוד, אלה כנראה בשבוע של ה- 1+
מצטער לא הבנתי ..
ואני כמעט בטוח שהוא מדבר על דילואוד אבל זה לא משנה כי אני לא עושה את הדרך הזאת גם ככה

מצטער לא הבנתי ..
ואני כמעט בטוח שהוא מדבר על דילואוד אבל זה לא משנה כי אני לא עושה את הדרך הזאת גם ככה
rep pr הכוונה היא לא לבדוק את ה-TM שלך, זה אומר לעשות שיא של חזרות (repetition personal record), ככה שזה לא קשור בכלל ל-TM שלך.
התוכנית היא תוכנית סאב מקסימלית, והסט האחרון הוא תמיד סט של מינימום 5, 3 או חזרה אחת, שבהם אתה עושה כמה שיותר חזרות, אבל לא מגיע לכשל, מה הוא טוען שם הוא שפעם בכמה זמן אתה כן יכול להגיע לכשל.
בכל מקרה וונדלר לא ממליץ ממש לבדוק מקסימלים, כי הוא לא ממש מאמין בזה, אלא יותר בכוח כללי

• פותח/ת השרשור
rep pr הכוונה היא לא לבדוק את ה-TM שלך, זה אומר לעשות שיא של חזרות (repetition personal record), ככה שזה לא קשור בכלל ל-TM שלך.
התוכנית היא תוכנית סאב מקסימלית, והסט האחרון הוא תמיד סט של מינימום 5, 3 או חזרה אחת, שבהם אתה עושה כמה שיותר חזרות, אבל לא מגיע לכשל, מה הוא טוען שם הוא שפעם בכמה זמן אתה כן יכול להגיע לכשל.
בכל מקרה וונדלר לא ממליץ ממש לבדוק מקסימלים, כי הוא לא ממש מאמין בזה, אלא יותר בכוח כללי

אבל אני מאמין שאם אני למשל עושה שלוש חזרות יהיה לי קשה לא לעשות לכשל, אני בדרך כלל מגיע למצב שיש לי אולי עוד חזרה אחת מקסימום

אבל אני מאמין שאם אני למשל עושה שלוש חזרות יהיה לי קשה לא לעשות לכשל, אני בדרך כלל מגיע למצב שיש לי אולי עוד חזרה אחת מקסימום
אז אתה עושה רק 3. ברגע שאתה יכול לבצע אך ורק, או פחות מכמות החזרות שצריך בלי להגיע לכשל, אתה עושה ריסט של 10%.
לרוב גם הייתי מחליף או מוסיף תרגילי עזר ברגע שהגעת למצב הזה

• פותח/ת השרשור
אז אתה עושה רק 3. ברגע שאתה יכול לבצע אך ורק, או פחות מכמות החזרות שצריך בלי להגיע לכשל, אתה עושה ריסט של 10%.
לרוב גם הייתי מחליף או מוסיף תרגילי עזר ברגע שהגעת למצב הזה
אם כבר מדברים על זה, רציתי לפתוח על זה נושא
יש לי אפליקציה של התוכנית 531 עם חישוב משקל והכל וגם כמה חזרות אני צריך לעשות בשביל pr
נגיד היום לא הצלחתי לעשות שתי חזרות של 135 בסקוואט
אז הורדתי ל125 ועשיתי שלוש כמו התוכנית
אני יודע שזה עוד הולך לקרות לי עוד הרבה.. השאלה מה לעשות?
יש גם את השבוע דילואד שאמור להיות סוג של ריסט כי פעם לא?
אני אשמח אם תוכל לעשות לי קצת סדר, אני מאוד נהנה מהתוכנית ומתקדם יפה
בכללי אני עושה גם BBB ותרגיל עזר לכל תרגיל

אם כבר מדברים על זה, רציתי לפתוח על זה נושא
יש לי אפליקציה של התוכנית 531 עם חישוב משקל והכל וגם כמה חזרות אני צריך לעשות בשביל pr
נגיד היום לא הצלחתי לעשות שתי חזרות של 135 בסקוואט
אז הורדתי ל125 ועשיתי שלוש כמו התוכנית
אני יודע שזה עוד הולך לקרות לי עוד הרבה.. השאלה מה לעשות?
יש גם את השבוע דילואד שאמור להיות סוג של ריסט כי פעם לא?
אני אשמח אם תוכל לעשות לי קצת סדר, אני מאוד נהנה מהתוכנית ומתקדם יפה
בכללי אני עושה גם BBB ותרגיל עזר לכל תרגיל
ריסט ודילואוד זה לא אותו הדבר.
תוכנית עבודה אמורה לגרום לך להגיע לעומס יתר פונקציונלי, כלומר שאתה למצב שאתה מקשה יותר ויותר על הגוף שלך עד שהמצב מקשה עליך להתקדם, ושם אתה אמור לצאת לדילואוד, שהוא ירידה בעומס הכללי כדי לגוף שלך להתאושש ולהתאים את עצמו לעומס. עומס יתר לא פונקציונלי יהיה להגיע למצב הזה בלי דילואוד, ולהיתקע ואף ללכת אחורה בהתקדמות.
ריסט אומר שאתה מוריד את העומס מכאן והלאה, כדי לבנות מומנטום התקדמות מחדש, שתהיה לך מחדש בניה של שלב על גבי שלב.
לגבי תרגילי העזר, בדר"כ כשאתה נתקע זה קורה בגלל שאתה כבר לא מקבל גירוי מספק לשיפור, ולכן לשנות את הגירוי, או להוסיף גירוי כנראה יעזרו לך הרבה יותר מסתם ריסט

• פותח/ת השרשור
ריסט ודילואוד זה לא אותו הדבר.
תוכנית עבודה אמורה לגרום לך להגיע לעומס יתר פונקציונלי, כלומר שאתה למצב שאתה מקשה יותר ויותר על הגוף שלך עד שהמצב מקשה עליך להתקדם, ושם אתה אמור לצאת לדילואוד, שהוא ירידה בעומס הכללי כדי לגוף שלך להתאושש ולהתאים את עצמו לעומס. עומס יתר לא פונקציונלי יהיה להגיע למצב הזה בלי דילואוד, ולהיתקע ואף ללכת אחורה בהתקדמות.
ריסט אומר שאתה מוריד את העומס מכאן והלאה, כדי לבנות מומנטום התקדמות מחדש, שתהיה לך מחדש בניה של שלב על גבי שלב.
לגבי תרגילי העזר, בדר"כ כשאתה נתקע זה קורה בגלל שאתה כבר לא מקבל גירוי מספק לשיפור, ולכן לשנות את הגירוי, או להוסיף גירוי כנראה יעזרו לך הרבה יותר מסתם ריסט
אוקי הבנתי את ההבדל מתי אתה מציע לעשות ריסט? כי אני כן מצליח להתקדם בתוכנית בנתיים מאמין שבקרוב כן אתקע
בנוגע לתרגילי עזר אני משתדל לעלות את המשקלים לעלות את הגירוי אבל בנתיים לא שיניתי תרגילים.. אני עושה מתח מקבילים עם משקל, לחיצת רגליים וכיסא רומי עם משקל בתור תרגילי עזר

אוקי הבנתי את ההבדל מתי אתה מציע לעשות ריסט? כי אני כן מצליח להתקדם בתוכנית בנתיים מאמין שבקרוב כן אתקע
ברגע שאתה מגיע לשבועות שלמים שאתה רק מנסה לגרד את העבודה המינימלית, זה הזמן לעשות ריסט

אני עושה מתח מקבילים עם משקל, לחיצת רגליים וכיסא רומי עם משקל בתור תרגילי עזר
אלה מעט תרגילי עזר. זה יכול להספיק, אבל תנסה להוסיף עוד סטים

רון כוהן 13 צודק, באמת וונדלר מדבר ב"פרוטוקול השבוע השביעי" לעבוד לחזרה אחת עם הTM הנוכחי כדי לבדוק אם המשקל תקין. אותה חזרה, אגב, אמורה לעלות דיי בקלות ולא להיות גריינדית בכלל. אני באופן כללי אוהב לדעת שיש לי 5 חזרות עם הTM במידה ואני צריך. גם וונדלר כתב על זה.

ולעשות ריסט זה מאוד פשוט ב531. קח 3-4 בלוקים אחורה, ותתחיל לשבור שיאים לחזרות. אתה תגלה מהר מאוד שהתחזקת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית