הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הודעה מטעם הנהלת IPC: מפגש קרב 3 מטעם GPA-D.

TheTzadik

מנהל פורום Powerlifting/Weightlifting
1,220
2,037
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,661
1,220
2,037
בעזהי"ת

- ביום ירושלים, לקראת סוף חודש מאי, תתקיים בירושלים אליפות ישראל הפתוחה תחת איגוד GPA-D, לקרב 3.

- התחרות הינה רשמית לקביעת שיאי ישראל ושיאי GPA-D על פי דיוויזיות המשקל המקובלות.

- התחרות תהיה תחת ניטור בדיקות סטרואידים מדגמיות ותקופתיות, כמו גם מבחן פוליגרף ביום התחרות עצמו לכל קובע שיא וכל עולה על פודיום.

- בקרוב תתפרסם טבלת שיאי ישראל רשמית לשיאי עבר שנבדקו כנגד כימיה - ועל פיה תנוהל טבלת שיאים המשכית לשיאים מנוטרי סטרואידים.

- פודיום בתחרות יהיו על פי הדיוויזיות להלן:

א. גברים מעל גיל 18:
עד 85 ק"ג.
עד 105 ק"ג.
מעל 105 ק"ג.

ב. נשים כולל:
עד 60 ק"ג.
מעל 60 ק"ג.

ג. גברים עד גיל 18:
עד 85 ק"ג.
מעל 85 ק"ג.

(אנו מקווים שבמפגש הפאוורליפטינג הבא, על פי הביקוש, תהיה דיוויזיית נוער נפרדת גם למקצה הנשים).

- עולים על פודיום צפויים לקבל סך פרסים כספיים של קרוב ל-20,000 ש"ח, וכמו כן יחולקו עוד פרסי חסויות בערך של אלפי ש"ח, למדורגים במקומות הבאים לאחר הפודיום ולכלל הספורטאים.

- התחרות תיערך בכללי RAW. תותר חגורה ויותרו רצועות שורש כף יד, אך לא רצועות ברכיים ולא ברכיות.

פרטים נוספים ימסרו בהמשך.
הנהלת IPC ישראל:
גל אדטו, מרדכי בוכניק, אליהו הנקין.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

- ביום ירושלים, לקראת סוף חודש מאי, תתקיים בירושלים תחרות גביע ישראל בבנץ' פרס, תחת איגוד ה-GPA.

- התחרות הינה רשמית לקביעת שיאי ישראל ושיאי GPA על פי דיוויזיות המשקל המקובלות. בתחרות לא יתבצעו בדיקות כימיה או אחרות באשר הן.

גברים:
עד 95 ק"ג.
מעל 95 ק"ג.

- עולים על פודיום צפויים לקבל סך פרסים כספיים כולל של מעל 5000 ש"ח, וכמו כן יחולקו עוד פרסי חסויות בערך של אלפי ש"ח, למדורגים במקומות הבאים לאחר הפודיום ולכלל הספורטאים.

- התחרות תיערך בכללי RAW. תותר חגורה ויותרו רצועות שורש כף יד.

הנהלת IPC ישראל:

בעזהי"ת

- ביום ירושלים, לקראת סוף חודש מאי, תתקיים בירושלים תחרות גביע ישראל בבנץ' פרס, תחת איגוד ה-GPA.

- התחרות הינה רשמית לקביעת שיאי ישראל ושיאי GPA על פי דיוויזיות המשקל המקובלות. בתחרות לא יתבצעו בדיקות כימיה או אחרות באשר הן.

גברים:
עד 95 ק"ג.
מעל 95 ק"ג.

- עולים על פודיום צפויים לקבל סך פרסים כספיים כולל של מעל 5000 ש"ח, וכמו כן יחולקו עוד פרסי חסויות בערך של אלפי ש"ח, למדורגים במקומות הבאים לאחר הפודיום ולכלל הספורטאים.

- התחרות תיערך בכללי RAW. תותר חגורה ויותרו רצועות שורש כף יד.

הנהלת IPC ישראל:
כל הכבוד, יש לך קישור כלשהו לשיאים?

איזה כיף, שאפו

אגב מאיפה החסויות של התחרות אם אפשר לשאול, והאם בוכניק מחפש מאמן במכון (אשמח)

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

הודעה מטעם הנהלת IPC:
תגמול כספי ותגמולים נוספים לספורטאים באליפות ישראל מטעם IPC, במקצים GPA-D, ו-GPA.

======================

א. כפי שפורט בהודעה הקודמת, נמצאים בתחרויות ה-GPA-D וה-GPA, סך הכל שבע דיוויזיות בוגרים, ושתי דיוויזיות נוער, כלהלן:

קרב 3, GPA-D:
-- גברים מעל גיל 18:
עד 85 ק"ג, עד 105, מעל 105.
-- נשים בכל גיל:
עד 60 ק"ג, מעל 60.
-- נוער גברים, עד גיל 18:
עד 85 ק"ג, מעל 85.

בנץ' בלבד, GPA:
-- גברים בכל גיל:
עד 95 ק"ג, מעל 95 ק"ג.

ב. לכל אחת מדיוויזיות הבוגרים, יש פודיום נפרד.
מקום ראשון יזכה בפרס בסך 2000 ש"ח.
מקום שני, 1000 ש"ח.
מקום שלישי, 500 ש"ח.
מדורגים במקומות 4-6, יזכו בפרסי נותני חסות, דוגמת אבקת חלבון ומולטי ויטמין.

ג. מדורגי פודיום בדיוויזיות הנוער יזכו בתיק פרסים מטעם נותני חסות, והבאים אחרים במקום 4-6, יזכו בפרסי נותני חסות כמפורט לעיל.

ד. יתכן שהתגמול לספורטאים יהיה עוד יותר מקיף, בהתאם לנותני חסות שיתווספו. פירסום רשמי לפרטיו יצא בקרוב.

שהטוב ביותר ינצח!
בברכה, הנהלת IPC.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

כל הכבוד, יש לך קישור כלשהו לשיאים?

בימים הקרובים אשב על הטבלה. כעיקרון שיאי תחרויות ה-100% RAW שהיו כאן בארץ, יהוו את נקודת ההתחלה. נמצאות שתי אפשרויות: או לקחת רק את השיאים שעברו בדיקות, או לקחת את כל השיאים, אך לציין במפורש איזה שיאים עברו ניטור, לעומת השאר.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

איזה כיף, שאפו

אגב מאיפה החסויות של התחרות אם אפשר לשאול, והאם בוכניק מחפש מאמן במכון (אשמח)

א. יד ארוכה נשלחה לכיסים פרטיים, וכמו כן עבודה מול נותני חסות - בהיקף אחר לגמרי.
ב. בפעם הבאה שאהיה שם, אמליץ עליך.
יום טוב!

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

חבל שאין עד 70 או 75

שיאי ישראל יהיו בכל קטגוריות המשקל הקלאסיות.
פודיום יהיה רק באלה שפורטו. בהתחשב בעלות של פודיום, לא ניתן לחשוב במיידית על 14, במקום 7. שלא לדבר על מספר מתחרים קטן למדי, עדיין. כשיהיו 200 מתחרים, התמונה תהיה אחרת.

חבל שאין עד 70 או 75

ברגע שיהיו מספיק מתחרים במשקל הזה, אני מאמין שהמארגנים ישקלו בחיוב.

כל הרעיון הוא לתת פרסים שווים שיהיה צריך לעבוד קשה בשביל לזכות בהם.

אני מאמין שאליהו והמארגנים שותפים לדעה שלי שאם יש לך פודיום לא מלא (מתחרה או שניים) זה מבזה את הרעיון של התחרות.

אני מחכה לרגע שבארץ אנשים יתאבדו על דדליפט אחרון בקרב עם כמה מתחרים על המקום השלישי (!!) כי הוא עדיין מאוד מכובד בקרב עם מתחרים חזקים.
הקונספט נשמע מעולה, אני מאוד מקווה שהוא יצליח וישרוד במבחן הזמן כי רווח שיצדיק את ההשקעה למארגנים כנראה לא יהיה (כמו בהרבה תחרויות טובות).

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

ברגע שיהיו מספיק מתחרים במשקל הזה, אני מאמין שהמארגנים ישקלו בחיוב.

כל הרעיון הוא לתת פרסים שווים שיהיה צריך לעבוד קשה בשביל לזכות בהם.

אני מאמין שאליהו והמארגנים שותפים לדעה שלי שאם יש לך פודיום לא מלא (מתחרה או שניים) זה מבזה את הרעיון של התחרות.

אני מחכה לרגע שבארץ אנשים יתאבדו על דדליפט אחרון בקרב עם כמה מתחרים על המקום השלישי (!!) כי הוא עדיין מאוד מכובד בקרב עם מתחרים חזקים.

הקונספט נשמע מעולה, אני מאוד מקווה שהוא יצליח וישרוד במבחן הזמן כי רווח שיצדיק את ההשקעה למארגנים כנראה לא יהיה (כמו בהרבה תחרויות טובות).

בהצלחה!

אתה כותב נכון. אין שום טעם בתחרות עם אינספור מקצים, ומנצחים עד אין מספר. זו תחרות פאוורליפטינג, לא לונה פארק.

אגב, משהו שאולי קצת סמוי מן העין, הוא הפתרון של איחוד פודיום, במקום שימוש בנוסחאות. כי בהחלט עדיין ינוהלו טבלאות שיאים על פי דיוויזיות המשקל הקלאסיות, אבל במקום לצמצם פודיום באמצעות נוסחה מטופשת שאין בה מאומה, אנחנו מאחדים משקלים קרובים. זה לא הכי אדיאלי, אבל עדיין בעיני פתרון מוצלח יותר מאשר הנוסחאות.

בעזהי"ת

אתה כותב נכון. אין שום טעם בתחרות עם אינספור מקצים, ומנצחים עד אין מספר. זו תחרות פאוורליפטינג, לא לונה פארק.

אגב, משהו שאולי קצת סמוי מן העין, הוא הפתרון של איחוד פודיום, במקום שימוש בנוסחאות. כי בהחלט עדיין ינוהלו טבלאות שיאים על פי דיוויזיות המשקל הקלאסיות, אבל במקום לצמצם פודיום באמצעות נוסחה מטופשת שאין בה מאומה, אנחנו מאחדים משקלים קרובים. זה לא הכי אדיאלי, אבל עדיין בעיני פתרון מוצלח יותר מאשר הנוסחאות.
אתה מתכוון שהולכים לפי טוטאל ולא לפי וילקס?

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

אתה מתכוון שהולכים לפי טוטאל ולא לפי וילקס?

כן. כל פודיום בפני עצמו.
בניתוח התוצאות השגרתיות בפאוורליפטינג הישראלי, ובהתחשב בכך שאנחנו מדברים על קרב 3 בבדיקות, ובנץ' פרס ללא בדיקות, הדיוויזיות הללו נראות לי די הגיוניות. בהינתן יכולת שיא, מישהו ב-107 יכול להתמודד עם מישהו ב-118, ומישהו ב-92.5, יכול להתמודד עם מישהו ב-104.

בעזהי"ת

כן. כל פודיום בפני עצמו.
בניתוח התוצאות השגרתיות בפאוורליפטינג הישראלי, ובהתחשב בכך שאנחנו מדברים על קרב 3 בבדיקות, ובנץ' פרס ללא בדיקות, הדיוויזיות הללו נראות לי די הגיוניות. בהינתן יכולת שיא, מישהו ב-107 יכול להתמודד עם מישהו ב-118, ומישהו ב-92.5, יכול להתמודד עם מישהו ב-104.

מעניין אותי לשאול את דעתך בנושא של משקלים בקצוות,
מתמודד ששוקל 60-65 שמתמודד מול מתחרה במשקל 84-85(ואפילו יותר אם חתך נוזלים), ומתמודד ששוקל 109-110 שמתמודד מול חברה במשקלים של 135-140, ברור שבהינתן ומדברים על חבר'ה ברמה תחרות, למתמודדים של 65/110 קילו אין שום סיכוי, אז למה לא להשתמש בנוסחה בין כל קטגוריה?

רק שיהיה ברור, אין לי דעה מה עדיף, נטו שואל מה השיקולים.

מעניין אותי לשאול את דעתך בנושא של משקלים בקצוות,
מתמודד ששוקל 60-65 שמתמודד מול מתחרה במשקל 84-85(ואפילו יותר אם חתך נוזלים), ומתמודד ששוקל 109-110 שמתמודד מול חברה במשקלים של 135-140, ברור שבהינתן ומדברים על חבר'ה ברמה תחרות, למתמודדים של 65/110 קילו אין שום סיכוי, אז למה לא להשתמש בנוסחה בין כל קטגוריה?

רק שיהיה ברור, אין לי דעה מה עדיף, נטו שואל מה השיקולים.
אענה את דעתי, אני מאמין שאליהו שותף לה.
בספורט כמו פאוורליפטינג, אתה יכול להיות סופר הוגן, ליצור קטגוריה לכל משקל על מנת שלא יהיו פערים בין אף מתחרה. תיאורטית, אם ניקח קטגוריה של עד 110, מתחרה יכול להתחרות במשקל 101 מול מישהו ששוקל 110. או SHW מישהו ששוקל 141 מול מישהו ששוקל 180.

בנוסף, אתה יכול ליצור אינספור מקצים כמו בנץ׳ אונלי, דדליפט אונלי, פוש פול, רמות ציוד שונות, סלינגשוט, לחיצה רוסית וכו׳ וכו׳ וכו׳. זה הכי הוגן שכל אחד מוצא את המשבצת הכי נוחה להתחרות בה.

מה שאתה לא לוקח בחשבון, שהמתחרים צריכים להתאים את עצמם לספורט - לא להיפך. למה שהמתחרים לא ימקסמו את היתרון שלהם בתוך הקטגוריה הנתונה? אתה לא יכול לצפות מהמארגנים שיעשו את זה בשביל המתחרים.

אם רוצים לעשות תחרות עם אלמנט של תחרותיות (משמע כמה קשה לזכות) צריך קטגוריות מלאות. אחת המבוכות הגדולות של הספורט זה תחרויות עם 50 מתחרים, 40 מדליות זהב ו30 שיאי עולם בתתי-קטגוריות קיקיוניות.

לגבי הדוגמאות הקיצוניות שנתת - בארץ אין לך הרבה מתחרים ששוקלים 65 או 140. ככה שזה מיותר לשים אותם בקטגוריה נפרדת. אתה תמיד יכול לעבוד לקראת למקסם את היתרון שלך בקטגוריה, להעלות במשקל או לחתוך לקטגוריה מתחת. זה נהוג תמיד, גם בענפי ספורט באולימפיאדה.

אענה את דעתי, אני מאמין שאליהו שותף לה.
בספורט כמו פאוורליפטינג, אתה יכול להיות סופר הוגן, ליצור קטגוריה לכל משקל על מנת שלא יהיו פערים בין אף מתחרה. תיאורטית, אם ניקח קטגוריה של עד 110, מתחרה יכול להתחרות במשקל 101 מול מישהו ששוקל 110. או SHW מישהו ששוקל 141 מול מישהו ששוקל 180.

בנוסף, אתה יכול ליצור אינספור מקצים כמו בנץ׳ אונלי, דדליפט אונלי, פוש פול, רמות ציוד שונות, סלינגשוט, לחיצה רוסית וכו׳ וכו׳ וכו׳. זה הכי הוגן שכל אחד מוצא את המשבצת הכי נוחה להתחרות בה.

מה שאתה לא לוקח בחשבון, שהמתחרים צריכים להתאים את עצמם לספורט - לא להיפך. למה שהמתחרים לא ימקסמו את היתרון שלהם בתוך הקטגוריה הנתונה? אתה לא יכול לצפות מהמארגנים שיעשו את זה בשביל המתחרים.

אם רוצים לעשות תחרות עם אלמנט של תחרותיות (משמע כמה קשה לזכות) צריך קטגוריות מלאות. אחת המבוכות הגדולות של הספורט זה תחרויות עם 50 מתחרים, 40 מדליות זהב ו30 שיאי עולם בתתי-קטגוריות קיקיוניות.

לגבי הדוגמאות הקיצוניות שנתת - בארץ אין לך הרבה מתחרים ששוקלים 65 או 140. ככה שזה מיותר לשים אותם בקטגוריה נפרדת. אתה תמיד יכול לעבוד לקראת למקסם את היתרון שלך בקטגוריה, להעלות במשקל או לחתוך לקטגוריה מתחת. זה נהוג תמיד, גם בענפי ספורט באולימפיאדה.

כמובן, ריבוי הזוכים הוא משהו שצריך לצמצם ואני לגמרי בעד הגדלת הקטגוריות.
השאלה היא למה לא להשתמש בנוסחה בין כל קטגוריה, וככה לפתור את כל סוגיית משקל הגוף, הרי אומנם אין הרבה אבל כן יש חברה במשקלים שציינתי.
אני אקח את עצמי רק לשם הדוגמה, זה לא באמת משנה לי כי אני לא ברמה מספיק גבוה כדי להעז לדבר על ניצחון עדיין.
כמישהו ששוקל 113 קילו, ועוד לטווח הרחוק עוד צריך לעלות לאט ככה שלרדת לאיזור ה100 לא באמת נכון מבחינתי, אני מתמודד כן נגד מתמודד או שניים ששוקלים כמעט 140 קילו, ולא בהכרח הווילקס שלהם למשל גבוה משלי. אבל זה עדיין קרב אבוד מראש מבחינתי.

שוב, לא באמת אכפת לי אישית כי אני עדיין לא ברמה של לכוון לניצחון, אבל לא מוצא סיבה למה לא לחשב עם נוסחה את המנצח של קטגוריית המשקל אם פותחים כל קטגוריה לטווחים כאלה.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

כמובן, ריבוי הזוכים הוא משהו שצריך לצמצם ואני לגמרי בעד הגדלת הקטגוריות.
השאלה היא למה לא להשתמש בנוסחה בין כל קטגוריה, וככה לפתור את כל סוגיית משקל הגוף, הרי אומנם אין הרבה אבל כן יש חברה במשקלים שציינתי.
אני אקח את עצמי רק לשם הדוגמה, זה לא באמת משנה לי כי אני לא ברמה מספיק גבוה כדי להעז לדבר על ניצחון עדיין.
כמישהו ששוקל 113 קילו, ועוד לטווח הרחוק עוד צריך לעלות לאט ככה שלרדת לאיזור ה100 לא באמת נכון מבחינתי, אני מתמודד כן נגד מתמודד או שניים ששוקלים כמעט 140 קילו, ולא בהכרח הווילקס שלהם למשל גבוה משלי. אבל זה עדיין קרב אבוד מראש מבחינתי.

שוב, לא באמת אכפת לי אישית כי אני עדיין לא ברמה של לכוון לניצחון, אבל לא מוצא סיבה למה לא לחשב עם נוסחה את המנצח של קטגוריית המשקל אם פותחים כל קטגוריה לטווחים כאלה.

א. אתה לא מתמודד עם אף אחד רציני ששוקל 140 ק"ג. להזכירך, אנחנו מדברים על קרב 3 עם בדיקות. כמה אנשים אתה מכיר שיכולים להגיע ל-SHW בלי כימיה?

ובנוגע לבדיקות: פוליגרף באולם התחרות המשולב בבדיקות מדגמיות, ולא פחות חשוב: כל מתחרה חותם על הסכמה שאפשר לבדוק אותו בדיקת פתע בהתראת 12 עד 24 שעות, למשך שנה לאחר התחרות, ואי עמידה בכל אחת מהבדיקות הללו, או סירוב להיבדק אוטומטית שולל הישג, החזרת הפרס וככל שיהיה תלוי בי: גם קנס שישפה את עלות הבדיקה הספציפית (בימים הקרובים אני הולך להוציא הודעה רשמית גם בנושא הזה, אז יש כאן קצת הקדמת המאוחר). אנחנו נמצאים בארץ קטנה מאוד: ממש לא מסובך לעקוב אחרי לוג האימונים של מישהו ולדרוש ממנו בדיקה בדיוק ברגע הלא נכון מבחינתו.

ב. בהינתן היענות ספורטאים גבוהה לתחרות, בזו אחריה יהיו מעט יותר פודיום - אבל עדיין ברוח הנוכחית שאופיר סיכם אותה בצורה מעולה: הגיע הזמן לסגור את הקרקס.

בעזהי"ת

א. אתה לא מתמודד עם אף אחד רציני ששוקל 140 ק"ג. להזכירך, אנחנו מדברים על קרב 3 עם בדיקות. כמה אנשים אתה מכיר שיכולים להגיע ל-SHW בלי כימיה?

ובנוגע לבדיקות: פוליגרף באולם התחרות המשולב בבדיקות מדגמיות, ולא פחות חשוב: כל מתחרה חותם על הסכמה שאפשר לבדוק אותו בדיקת פתע בהתראת 12 עד 24 שעות, למשך שנה לאחר התחרות, ואי עמידה בכל אחת מהבדיקות הללו, או סירוב להיבדק אוטומטית שולל הישג, החזרת הפרס וככל שיהיה תלוי בי: גם קנס שישפה את עלות הבדיקה הספציפית (בימים הקרובים אני הולך להוציא הודעה רשמית גם בנושא הזה, אז יש כאן קצת הקדמת המאוחר). אנחנו נמצאים בארץ קטנה מאוד: ממש לא מסובך לעקוב אחרי לוג האימונים של מישהו ולדרוש ממנו בדיקה בדיוק ברגע הלא נכון מבחינתו.

ב. בהינתן היענות ספורטאים גבוהה לתחרות, בזו אחריה יהיו מעט יותר פודיום - אבל עדיין ברוח הנוכחית שאופיר סיכם אותה בצורה מעולה: הגיע הזמן לסגור את הקרקס.

מסכים לגמרי לגבי הקונספט, אני בעד העלאת התחרותיות וגם בעד הבדיקות.
לגבי אנשים בSHW ללא כימיה, מכיר אישית מתחרה אחד שמתכונן לתחרות שלכם במשקל של כמעט 140 קילו, יצא לי לפגוש עוד, הם מעטים אבל קיימים. אבל זה לא משנה, לא זאת הנקודה, זה עובד גם במשקלים הקלים.
אבל מקבל, אני אישית לא סגור על מה באמת הפתרון ומעריך את התשובה.

לגבי הבדיקות- אתם הולכים לפרסם את התקנון לגבי מה אסור, באיזה פרק זמן וכו'?

יוזמה מבורכת, כל הכבוד.
ההפרדה בין טבעיים לאנשים שמשתמשים בכימיה חשוב לדעתי, על מנת ליצור תחרות הוגנת.
לא מזמן גם הייתה תחרות פיתוח גוף של טבעיים, הייתה שם רמה יפה מאוד.

אתה צריך להסתכל סטטיסטית, אם תוכל להביא גיבוי כמותי שיצדיק לשנות את חלוקת הקטגוריות - אני מאמין שהמארגנים יקשיבו.

לדוגמא עם התחרות של אושר, בהתחלה היה חלוקה מסויימת בקטגוריית הנשים משקל קל ומשקל כבד, לאחר שהתברר שהחוצץ היה לא כל כך במקום (מתחרה אחת בקטגוריה הגבוהה ו5~ בקטגוריה הנמוכה) הפודיום היה עפ״י נוסחא.

הקונספט של מיעוט קטגוריות הוא בחיתולים בארץ, זה אולי לא פורץ דרך כי זה מתבצע במקומות אחרים (מעט מאוד) אבל זה דורש הרבה ניסוי וטעיה וכמובן סבלנות מצד המתחרים.

צריך להפנים שהמארגנים רוצים בטובת המתחרים, הרי בלי מתחרים אין תחרות. בנוסף, המתחרים צריכים להתאים את עצמם לתחרות, אפשר לדוגמא להגיד ״מה עם קטגוריה עם ציוד / בלי בדיקות / דדליפט בלבד״ הדברים האלה קיימים באיגודים אחרים, מי ששוקל 65 קילו ורוצה להתחרות בעד 67.5 קילו - יכול למצוא תחרות. המארגנים רוצים לדחוף את המתחרים האלה לשאוף למשהו יותר טוב. הם רוצים למשוך מתחרים שמאסו להתחרות בנפרד מהמתחרים החזקים ולשים אותם ביחד באותו כלוב.

מי ששוקל 113 יכול לנצל את החוסר הגבלה על משקל ולהעלות עוד במשקל, או לחתוך ל105. זה באמת לא כזה סיפור ועושים את זה גם באולימפיאדה ששם יש 105 ו105+ בהרמת משקולות.

לכל תחרות יש חוקים מסויימים, אתה יכול לבחור אם להתלונן או לנצל אותם לטובתך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית