הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן 8 חודשים שינוי ויזואלי לא מספק.

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי. אני מתאמן 8 חודשים כבר ובאמת התחזקתי ואני מעלה משקלי עבודה ומשתפר.
אבל הגוף שלי לא נראה מי יודע מה שונה..אני כן מתחזק ומשתפר אבל ויזואלית לא יותר מדי..
8 חודשים של האימונים עשיתי רק מסה ועכשיו אני רוצה לחטב רק..האם יש קשר בין זה שכול הזמן הייתי רק במסה או שאין קשר?
תודה לעונים

יש לך תמונה מלפני שהתחלת להתאמן ותמונה מעכשיו?
אין סיכוי שאין שינוי ויזואלי שעלית 17 קילו.
לדעתי אתה פשוט מסתכל במראה כל יום ובגלל זה לא שם לב לשינוי

• פותח/ת השרשור
יש לך תמונה מלפני שהתחלת להתאמן ותמונה מעכשיו?
אין סיכוי שאין שינוי ויזואלי שעלית 17 קילו.
לדעתי אתה פשוט מסתכל במראה כל יום ובגלל זה לא שם לב לשינוי
היה לי תמונה אבל לצערי מכרתי תפלאפון הישן ולצערי כבר אין...באמת אבל ויזואלית אין ממש שינוי

היה לי תמונה אבל לצערי מכרתי תפלאפון הישן ולצערי כבר אין...באמת אבל ויזואלית אין ממש שינוי
בואנה מה אתה גנוב?? מה זה אין שינוי?? 55 ל72.5 זה שינוי עצום. הבעיה כשמתאמנים אתה כל יום מסתכל על עצמך במראה והשינוי הקטן כל כך בכל פעם שאתה מסתכל גורם לך לחשוב שאין שינוי.

חבל שאין לך תמונה מלפני 8 חודשים שהיית משווה לעכשיו ורואה איזה שינוי נהיה לך

• פותח/ת השרשור
גובה?
משקלי עבודה בהתחלה ועכשיו
אחוז שומן בערך(תמונה אפילו)
באיזה תוכנית עבדת?
גובה 1.70 התחלתי משקלי עבודה נניח בנץ' 20 היום אני בנץ' 70 וסקוואט 80 כיום ודדליפט האמת לא
בואנה מה אתה גנוב?? מה זה אין שינוי?? 55 ל72.5 זה שינוי עצום. הבעיה כשמתאמנים אתה כל יום מסתכל על עצמך במראה והשינוי הקטן כל כך בכל פעם שאתה מסתכל גורם לך לחשוב שאין שינוי.

חבל שאין לך תמונה מלפני 8 חודשים שהיית משווה לעכשיו ורואה איזה שינוי נהיה לך
אחי חוץ מבטן של מסה שנהייתה לי הגוף לא השתנה הרבה בקטע של ידיים חזה וזה..
גובה 1.70 התחלתי משקלי עבודה נניח בנץ' 20 היום אני בנץ' 70 וסקוואט 80 כיום.. ודדליפט האמת לא עושה..

אחי חוץ מבטן של מסה שנהייתה לי הגוף לא השתנה הרבה בקטע של ידיים חזה וזה..

לפי המשקל שאתה מציג כאן כן התקדמת מאוד יפה , ככל שיש אחוז שומן יותר גבוהים הפרופרציות בגוף נעלמות אבל זה לא אומר שאין מסה שצברת במהלך התקופה הזאת, תצטרך לעשות חיטוב ולראות מה צברת במהלך המסה שלך ומשם להתקדם ותעקוב אחרי אחוזי שומן במהלך המסה ( היית אמור) כי אם אתה במסה ורק הבטן מתנפחת זה סימן שצבירת השומנים גבוהה ופספסת הילוך כנראה מבחינת קלוריות, תעשה חיטוב ותדע לאן הגעת, ותחליף תוכנית אימונים אם צריך שלא יהיה מצב שתכנס להסתגלות ואז אין גירוי לשריר , ולשאלתך זה לא קשור יש כאלה שעושים מסה שנה ואז מחטבים

• פותח/ת השרשור
לפי המשקל שאתה מציג כאן כן התקדמת מאוד יפה , ככל שיש אחוז שומן יותר גבוהים הפרופרציות בגוף נעלמות אבל זה לא אומר שאין מסה שצברת במהלך התקופה הזאת, תצטרך לעשות חיטוב ולראות מה צברת במהלך המסה שלך ומשם להתקדם ותעקוב אחרי אחוזי שומן במהלך המסה ( היית אמור) כי אם אתה במסה ורק הבטן מתנפחת זה סימן שצבירת השומנים גבוהה ופספסת הילוך כנראה מבחינת קלוריות, תעשה חיטוב ותדע לאן הגעת, ותחליף תוכנית אימונים אם צריך שלא יהיה מצב שתכנס להסתגלות ואז אין גירוי לשריר , ולשאלתך זה לא קשור יש כאלה שעושים מסה שנה ואז מחטבים
תודה על התשובה אחי. לגבי אחוז שומן,מעולם לא מדדתי ואין לי מושג בכלל..ומה זאת אומרת להחליף תוכנית? הייתי פול באדי 4 חודש ועכשיו אני כבר בAB...איי מתקדם במשקלי עבודה אבל לא עושה רוטציות או שינויים בתוכנית או התרגילים...אני אמור לשנות?

תודה על התשובה אחי. לגבי אחוז שומן,מעולם לא מדדתי ואין לי מושג בכלל..ומה זאת אומרת להחליף תוכנית? הייתי פול באדי 4 חודש ועכשיו אני כבר בAB...איי מתקדם במשקלי עבודה אבל לא עושה רוטציות או שינויים בתוכנית או התרגילים...אני אמור לשנות?
תחליף תוכנית ברגע שתרגיש שנתקעת במשקלי עבודה, גירוי לשריר = התקדמות , יש הרבה דרכים לעשות את זה ע׳י משקלי עבודה יותר גבוהים או סופר סיטים וכל מני, תקרא על זה קצת תעשיר את הידע שלך, אל תעבוד עם אותם משקלים כל הזמן תעלה במשקלי עבודה משבוע לשבוע , אם החלפת לAb ואתה מתקדם וטוב לך ואתה מתקדם זה בסדר, תמדוד אחוז שומן שתדע איפה אתה עומד כרגע ותתחיל את החיטוב וגם שם תבדוק ותצלם תמונות לפני ואחרי ותעשה השוואות.

• פותח/ת השרשור
תחליף תוכנית ברגע שתרגיש שנתקעת במשקלי עבודה, גירוי לשריר = התקדמות , יש הרבה דרכים לעשות את זה ע׳י משקלי עבודה יותר גבוהים או סופר סיטים וכל מני, תקרא על זה קצת תעשיר את הידע שלך, אל תעבוד עם אותם משקלים כל הזמן תעלה במשקלי עבודה משבוע לשבוע , אם החלפת לAb ואתה מתקדם וטוב לך ואתה מתקדם זה בסדר, תמדוד אחוז שומן שתדע איפה אתה עומד כרגע ותתחיל את החיטוב וגם שם תבדוק ותצלם תמונות לפני ואחרי ותעשה השוואות.
אה חח בסדר,תמיד אני מתקדם במשקלי עבודה חזרות וסטים שומר על התקדמות..

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא רואה שינוי ויזואלי מ55 ל72 קילו, אתה צריך משקפיים, לא תכנית יותר טובה.
חח לדעתך זה עליה טובה ב8 חודשי מסה? אני לא נראה עם מסת שריר כשמסתכלים עלי...יותר השמנתי...כמובן שהתחזקתי מאוד אבל אני לא רואה שריר....יש לי תור לתזונאית שלי בקרוב ואקח ממנה תפריט לחיטוב. מקווה שבחיטוב אני יוכל לראות את השינוי.

חח לדעתך זה עליה טובה ב8 חודשי מסה? אני לא נראה עם מסת שריר כשמסתכלים עלי...יותר השמנתי...כמובן שהתחזקתי מאוד אבל אני לא רואה שריר....יש לי תור לתזונאית שלי בקרוב ואקח ממנה תפריט לחיטוב. מקווה שבחיטוב אני יוכל לראות את השינוי.
אולי תעלה תמונות לפני ואחרי ואנחנו נחליט אם בא לך, אין דבר כזה שלא עלית שריר כל התקופה הזאת , זה שאתה לא רואה כי יש שכבת שומן מעל

• פותח/ת השרשור
אולי תעלה תמונות לפני ואחרי ואנחנו נחליט אם בא לך, אין דבר כזה שלא עלית שריר כל התקופה הזאת , זה שאתה לא רואה כי יש שכבת שומן מעל
הבעיה שאין לי תמונות של לפני..היה לי בנייד הישן והוא נמכר למישהו...בכול מקרה עודדתם אותי פה ובאמת אני מאמין שאראה את השינוי ברגע שארד באחוזי השומן שהעלתי..תודה

• פותח/ת השרשור
לך תפגוש אנשים שלא ראית כל השנה... הם יגידו לך
חח איזה ילד במכון אמר לי וואי גדלת חח וחברים אמרו לי גם אבל אני לא רואה על עצמי..בכול מקרה בחיטוב אני בטוח שאהיה מרוצה מהגוף..

הבעיה שאין לי תמונות של לפני..היה לי בנייד הישן והוא נמכר למישהו...בכול מקרה עודדתם אותי פה ובאמת אני מאמין שאראה את השינוי ברגע שארד באחוזי השומן שהעלתי..תודה
אז תעלה תמונה של עכשיו אם בא לך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית