הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה אם אני אוכל בעיקר גאנק וצורך מספיק ירקות וחלבון

קאמלרגיל

משתמש מתחיל
225
23
נק' מוניטין:
-180
225
23
וגרעון 500 אני יפסיד מסת שריר??

אל תדברו איתי בריאות לא כזה אכפת לי למות קצת מוקדם יותר ולהנות מאוכל שאני אוכל.
אני טבח במקצועי אז אוכל טעים זה דבר קדוש אצלי.

שונא חיטה מלאה אוהב חיטה ריקה
שונא חזה עוף אוהב פרגיות
שונא קוסמת מת על קוסקוס
שונא סלומון מת על חריימה
שונא לחם קל בעצם אוהב אבל מעדיף חלב.

האם אני עדיין יפסיד מסת שריר אם אני אוכל מספיק חלבון וירקות??

אם אתה בחיטוב, וצורך מספיק חלבון וויטמינים והערך הקלורי שלך בסופו של יום שלילי, אתה תרד במשקל, ותאבד כמה שפחות מסת שריר.

לאכול בריא או לא זו פונקציה של בריאות בלבד. כל עוד אתה אוכל טוב מבחינת ערכים (מספיק חלבון, שומנים, ויטמינים וכו') אז זה לא משנה כמה ג'אנק תאכל מבחינת החיטוב. אם לא אכפת לך מבחינה בריאותית, אז לבריאות.
מה שכן, ב-"ג'אנק" בד"כ היחס הקלורי לעומת השובע שהוא יספק לך לא ממש טוב. זאת אומרת שאם תאכל אוכל "בריא" יותר כמו קמח מלא ואוכל מופחת שמן ולא מטוגן, אתה תוכל לשבוע יותר מאותו סך קלורי שתאכל. לכן, אם אתה סובל מרעב במהלך החיטוב, אז אולי תשקול לאכול פחות ג'אנק.

• פותח/ת השרשור
לאכול בריא או לא זו פונקציה של בריאות בלבד. כל עוד אתה אוכל טוב מבחינת ערכים (מספיק חלבון, שומנים, ויטמינים וכו') אז זה לא משנה כמה ג'אנק תאכל מבחינת החיטוב. אם לא אכפת לך מבחינה בריאותית, אז לבריאות.
מה שכן, ב-"ג'אנק" בד"כ היחס הקלורי לעומת השובע שהוא יספק לך לא ממש טוב. זאת אומרת שאם תאכל אוכל "בריא" יותר כמו קמח מלא ואוכל מופחת שמן ולא מטוגן, אתה תוכל לשבוע יותר מאותו סך קלורי שתאכל. לכן, אם אתה סובל מרעב במהלך החיטוב, אז אולי תשקול לאכול פחות ג'אנק.

אני סובל מחוסר טעם לא מרעב .
לא יכול לאכול חיטה מלאה בכלל אפילו לא להכניס את זה לפה.

אני חושב עכשיו חצי חצי כיאלו מפחית הרבה בסוכר כל אחורה משלב ירקות אבל אני מעדיף לבשל חריימה עם חלה או לחם קל מאשר טונה עם מים.

השאלה שלי הייתה כיאלו עם גאנק באופן כללי פוגע בשריר עם צורכים מספיק חלבון ואוכלים הרבה ירקות שומן ברור שאני צורך.

לשבוע אני שובע מהירקות .

השאלה שלי הייתה כיאלו עם גאנק באופן כללי פוגע בשריר עם צורכים מספיק חלבון ואוכלים הרבה ירקות שומן ברור שאני צורך.
לא, אין סיבה. אני גם לא אוכל "בריא" במיוחד כבר כמה שנים ומשתפר יפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית