הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם לעשות חיטוב קצר באמצע מסה או לחכות לסוף המסה

Danielbhdjx

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
עושה 4 חודשים מסה, התחלתי מאחוז שומן די גבוה איזור ה15 16 א''ש עם אפס מסת שריר, הבעיה שבזמן המסה עליתי המון בשומן ועכשיו אני בערך 21 20 א''ש.
האם לעשות חיטוב לתקופה של חודש חודש וחצי?
קראתי שאחרי שמגיעים לא''ש גבוה במסה העליה תהיה רק בשומן וכמעט ולא בשריר.
כדאי לעשות חודש וחצי חיטוב ואז לחזור שוב למסה?
בן 14.5 גובה 167 משקל 62

במשקל כזה לדעתי לא כדאי חיטוב בגדול זה לא חד משמעי אבל הייתי עושה מסה נקייה עם כיוון לעלות 1-1.5%ממשקל הגוף בחודש

התחלתי 44 עכשיו 62 סהכ 18 קילו
אני לא הייתי מתחיל לחטב במקומך כרגע כנראה, לאור הנתונים שאתה 20-21% שומן ושהתחלת ב15-16% שומן
אם אני לא טועה המרה של טסטוסטרון לאסטרוגן מתרחשת רק כאשר יש עודף משקל רציני. אל תתרגש מזה. אפילו להפך, מתאמן שמתחיל מסה ב7% שומן יעלה מהר יותר באחוזי שומן ממתאמן שמתחיל מסה ב20%.. נשמע טיפשי לכאורה, נכון? לדעתי כן. אבל תחשוב על זה.. מבחינת חיטוב המתאמן הראשון ברמה גבוהה הרבה יותר מהמתאמן השני, וככל שמתאמן ברמה יותר גבוהה, הוא מתקדם פחות מהר וקשה לו יותר לשמור על התוצאות שהוא השיג (בהנחה ששני המתאמנים שומרים על תזונה טובה, שינה טובה ואימונים כבדים, המתאמן הראשון יעלה באחוזי שומן מהר יותר. שאל אנשים על 7% שומן אם זה קל\ היה קל לשמור על אחוזי השומן הללו.
לדעתי תמשיך מסה עד 70 קילו, ומשם תחטב. אתה לא רוצה להתחיל חיטוב מוקדם מדי בכדי שלא תתחיל מסה מוקדם מדי. כל דבר בעתו. תמשיך להרים כבד ותדאג לעלות במשקלי עבודה (כמובן, עם טכניקה נכונה), לעלות במשקל, לישון מספיק ובעזרת השם אתה תאהב את התוצאות של סוף החיטוב.. ומאמין שגם את אלו של סוף במסה, בעזרת השם

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית