הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון כמה שאלות

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
אהלן
אני מתאמן בערך עשרה חודשים ועד עכשיו לא השתמשתי בשום תוסף .

חלבונים אני מקבל מאוכל בלבד
קוטג חזה עוף גבינה צהובה אממ יוגורטים טונה וכו...

בגלל שזה קצת התחיל להיות לי דיי יקר ןגם הזמן שאני מתעסק עם זה אני שוקל לעבור לאבקת חלבון.

רציתי לדעת בערך כמה אבקת חלבון ממוצעת עולה ולכמה זמן בערך היא מספיקה.

ומה הכמות חלבון שיש בשייק סטנדרטי שמכינים איתה .
הקפצהה בחייאתתת

החלבון של myprotein הכי משתלם ממה שאני מכיר. אתה יכול לקנות 2.5 קילו ב150 שח כולל משלוח, ואם אתה מגיע לסכום כולל של 255 שח אז המשלוח חינם.
בסקופ יש 25 גרם אבקה מתוכם 22 גרם חלבון (אני מדבר על הisolate).

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה

אני לא יודע אחיין שלי אמר לי שהוא משתמש במשהו שמספיק לו לחצי שנה וזה עלה לו 300 שקל משהו כזה

מסכים לגבי MYPROTEIN, משתלם יחסית לאחרים.
אני לא יודע אחיין שלי אמר לי שהוא משתמש במשהו שמספיק לו לחצי שנה וזה עלה לו 300 שקל משהו כזה
זה תלוי כמה מנות ביום אתה שותה. כמו שאמרו, ה 2.5 קילו יספיק ל 50 יום אם אתה שותה פעמיים ביום. אם תשתה סקופ פעם ביומיים זה יספיק ל 200 יום.

• פותח/ת השרשור
מסכים לגבי MYPROTEIN, משתלם יחסית לאחרים.

זה תלוי כמה מנות ביום אתה שותה. כמו שאמרו, ה 2.5 קילו יספיק ל 50 יום אם אתה שותה פעמיים ביום. אם תשתה סקופ פעם ביומיים זה יספיק ל 200 יום.

טןב אני לא טיפש אני יודע שאם אני אשתה גם סקופ פעם בחודש זה יספיק לכמה שנים טובות זה לא הכוונה ...

הוא משתמש בזה בתדירות גבוהה זה הקטע

טןב אני לא טיפש אני יודע שאם אני אשתה גם סקופ פעם בחודש זה יספיק לכמה שנים טובות זה לא הכוונה ...

הוא משתמש בזה בתדירות גבוהה זה הקטע
לא התכוונתי לזלזל או משהו 😃
אני מציע שתשאל אותו בדיוק מה האבקה שהוא קונה (חברה, סוג, משקל), בכמה הוא קונה וכמה הוא שותה ביום.
אשמח אם תפרסם כאן גם אחרי זה, תמיד טוב לדעת על אבקת חלבון משתלמת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית