הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא רואה תוצאות

• פותח/ת השרשור Cyber
  • פורסם בתאריך

Cyber

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני מתאמן כבר שנה באופן רציני בחדר כושר (לפני זה זה היה בעיקר שכיבות שמיכה ומתח) ואני לא רואה את התוצאות שאני רוצה
כמובן שיש שיפור אבל הוא לא מהותי
שיניתי את התכנית אימונים 4 פעמים
השלישית הביאה אותי למשקל הכי גבוה שהייתי בו ועכשיו אני ברביעית
לגבי תזונה אני מנסה לאכול הרבה חלבונים בימים שאני מתאמן בהם אבל זה קשוח, ולא כל יום יש לי דברים עם חלבונים לאכול (מה לעשות, ההורים מבשלים בבית)
בימים שאני כן אוכל הרבה חלבונים אני כן רואה שיפור במראה אבל הוא נעלם תוך כמה ימים
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע ולפעמים גם 5
האימונים מתחלקים ל-A ו B
A: חזה, יד אחורית, רגליים
B: יד קדמית, כתפיים, גב
בחזה אני תכלס משקיע הכי הרבה ולמרות שהוא קשיח כמו פלטה הוא לא מעוצב וגדול

תנו ייעוץ, תגידו מה לא בסדר ומה צריך לעשות.
תודה מראש

נתונים אישיים:
גובה: 17.5
משקל: תמיד נע בין 68.5 -71 ק"ג כשהמקסימלי היה 73

לגבי תזונה אני מנסה לאכול הרבה חלבונים בימים שאני מתאמן בהם אבל זה קשוח, ולא כל יום יש לי דברים עם חלבונים לאכול (מה לעשות, ההורים מבשלים בבית)

אני חושב שזאת סיבה מספיק טובה לחוסר התקדמות . (במשקל ובמראה )
ממליץ לך לאכול לפי תפריט קבוע עם פלוס קלורי של 500 +- ולהתמיד בו .

עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף תקרא את המדריך .

נערך לאחרונה:
אני מתאמן כבר שנה באופן רציני בחדר כושר (לפני זה זה היה בעיקר שכיבות שמיכה ומתח) ואני לא רואה את התוצאות שאני רוצה
כמובן שיש שיפור אבל הוא לא מהותי
בימים שאני כן אוכל הרבה חלבונים אני כן רואה שיפור במראה אבל הוא נעלם תוך כמה ימים
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע ולפעמים גם 5
האימונים מתחלקים ל-A ו B
A: חזה, יד אחורית, רגליים
B: יד קדמית, כתפיים, גב
בחזה אני תכלס משקיע הכי הרבה ולמרות שהוא קשיח כמו פלטה הוא לא מעוצב וגדול

תנו ייעוץ, תגידו מה לא בסדר ומה צריך לעשות.
תודה מראש

נתונים אישיים:
גובה: 17.5
משקל: תמיד נע בין 68.5 -71 ק"ג כשהמקסימלי היה 73
כמה טיפים
1. תוכנית-תבחר בתוכנית אחרת. משהו בסיסי למתחילים. ממליץ על fbw.
2.תרגילי בסיס-תרגילים מורכבים. סקוואט,בנץ׳ פרס,דדליפט, אוברהד פרס. כול התרגילים האלה צריכים להיות בתוכנית שלך.
3.בשביל לגדול צריך לאכול-תמצא RMR מוערך ותבנה תפריט בהתאם. פלוס קלורי זה הדבר הכי חשוב בשביל לעלות במשקל. תתחיל לבשל לבד חלק מהאוכל שלך. תכין ביצים קשות לכול היום, חזה עוף, אורז, פסטה.. זה דברים שקל להכין.
אתה יכול לקנות אבקת חלבון, לא חובה אבל יכול לעזור. לא לשכוח לשתות הרבה מים.
4.התאוששות- תקפיד לישון טוב.

מממההה ???? 😱😱😱
ואתה מצפה להתקדם כשאתה רק אוכל ביום של אימון. תאכל לפחות 140 גרם חלבון כל יום.
כמה טיפים
1. תוכנית-תבחר בתוכנית אחרת. משהו בסיסי למתחילים. ממליץ על fbw.
2.תרגילי בסיס-תרגילים מורכבים. סקוואט,בנץ׳ פרס,דדליפט, אוברהד פרס. כול התרגילים האלה צריכים להיות בתוכנית שלך.
לא נראה לי שזה הבעיה.
3.בשביל לגדול צריך לאכול-תמצא RMR מוערך ותבנה תפריט בהתאם. פלוס קלורי זה הדבר הכי חשוב בשביל לעלות במשקל. תתחיל לבשל לבד חלק מהאוכל שלך. תכין ביצים קשות לכול היום, חזה עוף, אורז, פסטה.. זה דברים שקל להכין.
אתה יכול לקנות אבקת חלבון, לא חובה אבל יכול לעזור. לא לשכוח לשתות הרבה מים.
4.התאוששות- תקפיד לישון טוב.
זה הבעיה כאן.

בשביל גוף יפה אפשר לעשות רק עם אוכל אבל אי אפשר לעשות אותו רק במכון.

אם אין מספיק חלבון אין תוצאות מספקות .
תאוכל בערך וכל העבודה הקשה שלך תיהיה בערך.

תשב כתוב תפריט תעבור לפלאו אפילו אבל אל תוותר על גרם חלבון.

אימון ויום רגיל אוכלים אותו דבר מלבד ציט מיל פעם בה לנפש.

אצל כל בן אדם המראה בהתקדמות שונה מהשוני הגנטי.. יש כאלו שייראו התקדמות תוך x זמן ויש כאלה תוך יותר..
המפתח להצליח ולראות התקדמות זה חלק מאוד גדול תזונה והאימון.. אתה צריך תפריט קבוע, ועצה ממני גם לי זה היה ככה ופשוט שיתפתי את ההורים שלי במטרות שלי והם התחילו לבשל לי ארוחות לפי התפריט.. ולפי דעתי אם האימון שאתה מבצע ב ab הוא אימון איכותי לא צריך את הכמות הגדולה.. הדוף צריך גם להתאושש..

מצטרף להמלצה לקרוא את המדריך, אמור לעשות לך סדר בדברים.
תוכנית כזאת או אחרת לא תעלה אותך במשקל, אלא הכמויות שאתה אוכל. ואין שום סיבה לשנות תכנית 4 פעמים בשנה.
ומה לגבי ימים שאתה לא מתאמן? בימים האלה אתה אמור להתאושש מהאימון לאימון הבא. ו"הרבה" זה מושג מאוד לא ברור. שוב, תקרא את המדריך ותבין לגבי תזונה (לא רק חלבונים).
אם אין לך אפשרות לאכול מספיק חלבון מהאוכל שההורים מכינים אז יש 2 אפשרויות: או שתתחיל לבשל, או שתקנה מקורות חלבון שלא דורשים הכנה כמו גבינות, טונה, אבקת חלבון...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית