הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החיים בקליפורניה

• פותח/ת השרשור incin
  • פורסם בתאריך
קשור חלקית לשרשור - מישהו כאן הסב את תשומת ליבי שיש מבצע ב-www.vitaminshoppe.com על חלבון של אופטימום (השני ב-50% הנחה), יחד עם הקופון SHAMROCK לכבוד יום פטריק שמקנה עוד 20% הנחה ומשלוח חינם שני דליים של 5Lbs יעלו 70$ סה"כ.

אם בוחרים גם באפשרות auto delivery שאפשר לבטל בכל רגע המחיר יורד ל-62.63 דולר או 226 ש"ח לשני דליים של אופטימום (10 פאונד סה"כ) - אני לא זוכר שראיתי אי פעם מחיר כל כך זול עבור אופטימום וזה רלוונטי גם לדיימטייז למי שמעוניין.

קשור חלקית לשרשור - מישהו כאן הסב את תשומת ליבי שיש מבצע ב-www.vitaminshoppe.com על חלבון של אופטימום (השני ב-50% הנחה), יחד עם הקופון SHAMROCK לכבוד יום פטריק שמקנה עוד 20% הנחה ומשלוח חינם שני דליים של 5Lbs יעלו 70$ סה"כ.

אם בוחרים גם באפשרות auto delivery שאפשר לבטל בכל רגע המחיר יורד ל-62.63 דולר או 226 ש"ח לשני דליים של אופטימום (10 פאונד סה"כ) - אני לא זוכר שראיתי אי פעם מחיר כל כך זול עבור אופטימום וזה רלוונטי גם לדיימטייז למי שמעוניין.

הם שולחים לישראל או שזה רק לארה"ב ?

אפשר גם ? אבל מחיפה ?

אתה צוחק,אבל עוד 52 דקות אני מראיין בטלפון מישהו מברזיל. הסיכוי לעבור ככה הוא ממש קלוש אבל (אפשרי, אבל קלוש).

הם שולחים לישראל או שזה רק לארה"ב ?

זה אני כבר לא יודע. היה אתמול גם מבצע באמזון על 6 חטיפי חלבון ב3.7$, הטעם היה "עוגת יום הולדת" (?) אבל בכל זאת - מבצע טוב.
https://www.amazon.com/Pure-Protein...bars+birt,aps,285&sr=8-1-fkmrnull-spons&psc=1

בסופר יש לפעמים מבצעים לא רעים על חטיפי חלבון בדולר, אני קונה אותם כל הזמן.

אשכול מעולה 😃.

הייתי בקליפורניה פעמיים. פעם ראשונה בעיר לוס אנג'לס, כצ'ונג בן 10 עם המשפחה, ופעם נוספת באותו איזור לפני בערך שלוש שנים.
נדהמתי מהשינוי והצמיחה. כמובן שעדיין נשארו הומלסים, אבל אני זוכר שכל האיזור היה מוצף בג'נקיס וזונות רחוב. ממה שראיתי הכל הפך לנקי, הרבה יותר מקומות בילוי, פאבים ואטרקציות והכל היה מלא עד אפס מקום. העיר הזאת ללא ספק נמצאת בשיאה.

אשכול מעולה 😃.

הייתי בקליפורניה פעמיים. פעם ראשונה בעיר לוס אנג'לס, כצ'ונג בן 10 עם המשפחה, ופעם נוספת באותו איזור לפני בערך שלוש שנים.
נדהמתי מהשינוי והצמיחה. כמובן שעדיין נשארו הומלסים, אבל אני זוכר שכל האיזור היה מוצף בג'נקיס וזונות רחוב. ממה שראיתי הכל הפך לנקי, הרבה יותר מקומות בילוי, פאבים ואטרקציות והכל היה מלא עד אפס מקום. העיר הזאת ללא ספק נמצאת בשיאה.

אני לא כל כך אוהב את הצפיפות שיש בלוס אנג'לס. מבחינת אקלים - סן דייגו הרבה יותר נעימה.

הומלסים עדיין יש באיזורים מסויימים בלוס אנג'לס, בסן דייגו משמעותית פחות - אני לא כל כך זוכר את הפעם האחרונה שראיתי הומלס בכלל בעיר.

מה שכן, לוס אנג'לס היא בירת הקולנוע והטלוויזיה של העולם, כולם נמצאים שם - ממליץ בחום על יוניברסל סטודיוס וכמובן הדיסנילנד באנהיים (ממש קרוב ללוס אנג'לס).

לוס אנג'לס נמצאת במרחק שעתיים נסיעה ממני, נראה לי שציינתי את זה כבר.

ממה שראיתי הצפיפיות בלוס אנג'לס היא בעיקר באזורים העירוניים, הפרברים שם מלאים בשטחים פתוחים ובנייה מרווחת. מה שכן, את החום שם אני באמת זוכר כבלתי נסבל (הגעתי בקיץ).

בעניין הקאשבק,
לא הבנתי איך לאנשים שמרוויחים ''טוב'' יש זמן להתעסק עם כל הכרטיסים האלו? מילא אמריקאי שמרוויח מינימום, אבל זה באמת שווה לך את הכאב ראש? מבחינתי זה לא שווה את המאמץ הקוגנטיבי של חישוב הנחות וחיפוש כל מיני אתרים\חברות\איימילים וכו' כי הזמן והפוקוס שלי פשוט יותר יקרים.

נניח אני מרוויח 10,000 שקל בחודש, אין לי בעיה לאכול פעמיים בשבוע בחוץ ב-50 ש''ח, זה יצא בחודש סה''כ 400 שקל. אין לזה שום השפעה אמיתית מלבד ההנאה החיובית שבצריכה. לעומת זאת, בנאדם שמרוויח מינימום יפסיד מאותה התנהלות אחוז לא מבוטל מהשכר שלו למותרות. כלומר, החשיבות של ה-400 שקל האלה עבורו היא הרבה יותר גבוהה (יטב עמו הרבה יותר אם היה משלם עם זה חשבונות או חוסך לביטוח\טסט בסוף השנה).
בקיצור - גם בעסק הזה אין ארוחות חינם, ודי לחכימא ברמיזא.

נערך לאחרונה:
ממה שראיתי הצפיפיות בלוס אנג'לס היא בעיקר באזורים העירוניים, הפרברים שם מלאים בשטחים פתוחים ובנייה מרווחת. מה שכן, את החום שם אני באמת זוכר כבלתי נסבל (הגעתי בקיץ).

בעניין הקאשבק,
לא הבנתי איך לאנשים שמרוויחים ''טוב'' יש זמן להתעסק עם כל הכרטיסים האלו? מילא אמריקאי שמרוויח מינימום, אבל זה באמת שווה לך את הכאב ראש? מבחינתי זה לא שווה את המאמץ הקוגנטיבי של חישוב הנחות וחיפוש כל מיני אתרים\חברות\איימילים וכו' כי הזמן והפוקוס שלי פשוט יותר יקרים.

נניח אני מרוויח 10,000 שקל בחודש, אין לי בעיה לאכול פעמיים בשבוע בחוץ ב-50 ש''ח, זה יצא בחודש סה''כ 400 שקל. אין לזה שום השפעה אמיתית מלבד ההנאה החיובית שבצריכה. לעומת זאת, בנאדם שמרוויח מינימום יפסיד מאותה התנהלות אחוז לא מבוטל מהשכר שלו למותרות. כלומר, החשיבות של ה-400 שקל האלה עבורו היא הרבה יותר גבוהה (יטב עמו הרבה יותר אם היה משלם עם זה חשבונות או חוסך לביטוח\טסט בסוף השנה).
בקיצור - גם בעסק הזה אין ארוחות חינם, ודי לחכימא ברמיזא.

הקאשבקים למיניהם מסתכמים בכמה אלפי שקלים לשנה שאתה מקבל "חינם", לא צריך להשקיע יותר מדי מאמץ בשביל למקסם את הקאשבקים שלך ברגע שאתה מבין מי נגד מי. כמה זה כבר פוגע באיכות החיים שלך? ללכת לסופר ולשלוף כרטיס אשראי אדום במקום כרטיס אשראי כחול? לעשות קניות אונליין עם כרטיס א' במקום כרטיס ב'?

אותו דבר עם דלק - אז בהתחלה הייתי צריך "להשקיע", להתקין אפליקציה ולמצוא איפה התחנות הזולות ממוקמות - עכשיו אני כבר יודע איפה הן ולא צריך לחפש כלום. ברור שהייתי יכול לוותר על כמה מאות דולרים שחסכתי כתוצאה מכך - אבל אני ממש לא חושב שאיכות החיים שלי נפגעת מזה שאם אני עובר במקום מסוים ויודע שהדלק שם זול אני אעצור לתדלק במקום לתדלק ליד הבית ולשלם עוד כמה דולרים על בדיוק אותו דבר.

זו גם הסיבה שבלאק פריידי כאן הוא כל כך מטורף - ברור שאתה יכול לקנות טלוויזיה חודש לפני, אבל לא תעדיף לחכות חודש ולקנות אותה באלף דולר פחות? המבצעים כאן מאוד משמעותיים, זה לא 50 דולר הפרש.

הקאשבקים למיניהם מסתכמים בכמה אלפי שקלים לשנה שאתה מקבל "חינם", לא צריך להשקיע יותר מדי מאמץ בשביל למקסם את הקאשבקים שלך ברגע שאתה מבין מי נגד מי. כמה זה כבר פוגע באיכות החיים שלך? ללכת לסופר ולשלוף כרטיס אשראי אדום במקום כרטיס אשראי כחול? לעשות קניות אונליין עם כרטיס א' במקום כרטיס ב'?

אותו דבר עם דלק - אז בהתחלה הייתי צריך "להשקיע", להתקין אפליקציה ולמצוא איפה התחנות הזולות ממוקמות - עכשיו אני כבר יודע איפה הן ולא צריך לחפש כלום. ברור שהייתי יכול לוותר על כמה מאות דולרים שחסכתי כתוצאה מכך - אבל אני ממש לא חושב שאיכות החיים שלי נפגעת מזה שאם אני עובר במקום מסוים ויודע שהדלק שם זול אני אעצור לתדלק במקום לתדלק ליד הבית ולשלם עוד כמה דולרים על בדיוק אותו דבר.

זו גם הסיבה שבלאק פריידי כאן הוא כל כך מטורף - ברור שאתה יכול לקנות טלוויזיה חודש לפני, אבל לא תעדיף לחכות חודש ולקנות אותה באלף דולר פחות? המבצעים כאן מאוד משמעותיים, זה לא 50 דולר הפרש.
הבנתי שזה לא בדיוק ככה זה רק על X מוצרים ראשונים שנמכרים ואחר כך המחיר עולה יחסית לא?

הבנתי שזה לא בדיוק ככה זה רק על X מוצרים ראשונים שנמכרים ואחר כך המחיר עולה יחסית לא?

לא לרוב המכירות, יש מבצעים שתקפים רק לכמה שעות או עד גמר המלאי - בבלאק פריידי זה תקף לכל היום (או עד גמר המלאי).

אני אתן דוגמא - היה מבצע על מארז של 3 גרביים של נייקי שנמכר בארץ ב-50 שקל של $9 ל9 גרביים, ראיתי את המבצע בלילה ולא היה לי כוח להזמין, כשהתעוררתי בבוקר כבר המלאי נגמר.

במקרה הזה החסכון בכסף לא היה שווה לי את העשר דקות התעסקות כשאני רוצה לישון, אבל אם זה היה באמצע היום בכיף הייתי קונה.

מניסיון כמובן, אני חי פה.
לא יודע מתי עברת לגור שמה חשבתי אולי עוד לא הספקת לחוות את בלאק פריידיי

בכל מקרה חשבתי שיש מוצרים בחנות ועליהם יש את רוב ההנחות(זה מה שהבנתי מחברים שגרו שמה כמה שנים)

אם ככה למה יש את כל המכות ולא כולם מזמינים מהאינטרנט?

לא יודע מתי עברת לגור שמה חשבתי אולי עוד לא הספקת לחוות את בלאק פריידיי

בכל מקרה חשבתי שיש מוצרים בחנות ועליהם יש את רוב ההנחות(זה מה שהבנתי מחברים שגרו שמה כמה שנים)

אם ככה למה יש את כל המכות ולא כולם מזמינים מהאינטרנט?

אני כאן מינואר 2018, יש מכות כי חלק מהמוצרים הם door busters ותקפים רק אם אתה בא לסניף הספציפי ולוקח מהם במקום.

ואלו המוצרים הכי שווים לא?

בלי קשר מה יגרום לך לחזור לארץ?

ההנחות בדר"כ מאוד עמוקות עבור המוצרים האלו, חסכון של מאות דולרים לעומת מחירי "מבצע" רגילים.

מה יגרום לי לחזור לארץ? כנראה געגועים למשפחה ותחושת חוסר שייכות, סה"כ די רגוע כאן מכל הבחינות ואיכות החיים הרבה יותר גבוהה.

מהכיוון שלי, כאן אני לא בטוח אם יש קאשבק, אני אישית עובד חזק על נקודות של כרטיסי אשראי כדי להרוויח טיסות חינם.

הצטרפתי לאמריקס אקפרס וחסכתי 1100$ בטיסה הלוך חזור לאירופה/ארץ בגלל הבונוס נקודות.

כרגע עובד חזק על חסכון להלוך חזור ביזנס לי ולחברה שלי מתישהו ב2020 לארץ. היה עולה סביב 14,000$ לקנות ככה סתם. עם נקודות זה אשכרה אפשרי להגיע לזה.

ההנחות בדר"כ מאוד עמוקות עבור המוצרים האלו, חסכון של מאות דולרים לעומת מחירי "מבצע" רגילים.

מה יגרום לי לחזור לארץ? כנראה געגועים למשפחה ותחושת חוסר שייכות, סה"כ די רגוע כאן מכל הבחינות ואיכות החיים הרבה יותר גבוהה.

יש לי שאלה, אני יודע שסיימת את הלימודים שלך מזמן ועוד בארץ אבל אולי בכל זאת תוכל להסביר.

לאחרונה קראתי מעט על אוניברסיטאות בארצות הברית ובין היתר גם על שכר הלימוד, למשל, נוכחתי לדעת ששנת לימודים בהרווארד תעלה 70K$.

מעניין אותי לדעת, נניח ובאוניברסיטאות ברמה נמוכה יותר שכר הלימוד נמוך משמעותית ויסתכם ב40K$, עדיין, כיצד סטודנט ממוצע עומד בהוצאות האלו בלי מקור הכנסה משמעותי? יש תוכניות מימון מיוחדות שמכסות את ההוצאות האלו?

יהיה נחמד לשמוע גם לגבי אוסטרליה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית