עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה טיפ לא נכון.אתה צריך להביא את הישבן אחורה הכי הרבה שאתה יכול, וכמובן לתת לברכיים לצאת.
כתוצאה, לסקוואט שלי יש דמיון לגוד מורנינג, אבל זה נראה לי שקורה לי בגלל שהדליפט שלי מאוד חזק, אז אני סומך על הגב לעשות עבודה שמיותרת לו.
אין סיבה שבכוונה תוריד את הגב, תנסה לשמור על זקיפות בו בזמן.
לשאלה איך יודעים כמה? זה פשוט הכי הרבה שהגוף נותן. ככל שתצליח יותר, תרים יותר.
אני גם כאן ללמוד, תספר לי איך לדעתך אני יכון לדעת כמה, אם לא הנסיון להגיע למקסימום.זה טיפ לא נכון.
המשוואה של זוייות האגן, ברכיים וקרסול היא שונה מאדם לאדם, יש סקוואטרים מאוד חזקים ששופפים יחסית זקוף עם ברכיים קדימה וישבן לא כל כך אחורה.
כמו שאמרת, שלוקחים תחת יותר מדי אחורה, יכול להיווצר גוד מורנינג סקוואט שהוא לא טוב מכמה סיבות -אני גם כאן ללמוד, תספר לי איך לדעתך אני יכון לדעת כמה, אם לא הנסיון להגיע למקסימום.
בלתי אפשרי לא לקחת תחת אחורה, אולי רק בפרונט סקוואט.אני אישית (כל אחד אחרת) שמתי לב שאם אני לא לוקח ישבן אחורה אני מרגיש לחץ בגב בירידה
אז איך אתה יודע כמה?השאלה היא כמה אחורה.
כמו שאמרת, שלוקחים תחת יותר מדי אחורה, יכול להיווצר גוד מורנינג סקוואט שהוא לא טוב מכמה סיבות -
עומס על הגב (עומס זה לא רע, אבל העומס הספציפית הזה מעלה תשישות יותר)
לא משתמש בכוח ברגליים
זליגה של כוח בגלל הקושי לתרגם את הכוח מהרגליים לעלייה של המוט בצורה אנכית למעלה
אני לא אומר שלא צריך לקחת תחת אחורה, אני אומר שזה טיפ אוניברסלי שלא תמיד עובד ביעילות.
בלתי אפשרי לא לקחת תחת אחורה, אולי רק בפרונט סקוואט.
השאלה היא כמה אחורה.
אז איך אתה יודע כמה?
ברור שכדי להתחיל את התנועה התחת צריך ללכת אחורה, אני פשוט הבנתי בערך כמה אני צריך כדי שלא ארגיש לחץ בגב.
ואני לא מרגיש את הלחץ כי אני לוקח יותר מידי אחורה (לא חושב שלוקח יותר מידי) אלא אם אני מזלזל בזה דווקא.
אני די מתקדם בסקוואט, אבל יש לי הרבה ללמוד, אני עדיין מנסה להגיע לטכניקה נכונה בסקוואט עם המאמן שלי, אבל יש נראה לי דרך ארוכה.או ע״י ניסוי וטעייה או ע״י מאמן שידריך אותך.
הנטייה שלי הייתה לקחת כמה שיותר אחורה, מה שהפך את הסקוואט שלי ללא כל כך מאוזן וגרם לי לכאבים וכו׳ כי האגן היה עושה הכל.
היום אני מתמקד בלשלוח ברכיים קדימה חזק, אבל בגלל הנטייה שלי, זה עדיין נראה לגורם חיצוני כאילו אני מתיישב אחורה כמה שיותר.
או ע״י ניסוי וטעייה או ע״י מאמן שידריך אותך.
הנטייה שלי הייתה לקחת כמה שיותר אחורה, מה שהפך את הסקוואט שלי ללא כל כך מאוזן וגרם לי לכאבים וכו׳ כי האגן היה עושה הכל.
היום אני מתמקד בלשלוח ברכיים קדימה חזק, אבל בגלל הנטייה שלי, זה עדיין נראה לגורם חיצוני כאילו אני מתיישב אחורה כמה שיותר.
זו מערכת שלמה של הרבה מפרקים, אי אפשר לדעת ככה ע״י כמה משפטים בפורום, צריך לכל הפחות לראות סרטון שלך. הלחץ בגב יכול לנבוע מהרבה גורמים, לפעמים דווקא הדפוס תנועה הנכון מלווה בכאבים בגלל הרגלים לא נכונים וכו׳. לא תמיד כמובן.
אני די מתקדם בסקוואט, אבל יש לי הרבה ללמוד, אני עדיין מנסה להגיע לטכניקה נכונה בסקוואט עם המאמן שלי, אבל יש נראה לי דרך ארוכה.
לא נראה שאף אחד אמר משהו בסגנון הזה, אלה הנחות יסוד שלך, ופשוט אף אחד לא שלל את זה. תנסה לקרוא שוב מה שכתבנו פהאז מה המסקנה בסופו של דבר שלא ניתן לדעת בעצם כמה רחוק לקחת את האגן אחורה.
אך מהתגובות כאן אני הבנתי כמה דברים ותקנו אותי אם אני טועה.
1. הקו המנחה של לקיחת האגן אחורה תהיה מומלצת עד רגע שנימצא את התנוחה למתיחה באנסטרינג כדי ליצור את הקפיץ.
2. במקביל לקיחת האגן אחורה למצב של ישיבה כפי שמתואר בסעיף הראשון יהיה נכון למשוך ולהרים את הפלג גוף העליון כדי לא ליצור מצב של גוד מורינג וכתוצאה מכך לחץ מיותר על הגב.