הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה

aviv roimi

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
לאחרונה עבדתי המון על בעיות בסקוואט שלי , בעיקר באט ווינק וקריסה של הגב . על הדרך גם עזבתי את ss ( בידיעה שלא מיציתי אותה ) .
רציתי לראות את דעתכם על הטכניקה , אם אתם מזהים (בעיות\מקום לשיפור) בתנועה , קריסת ברכיים או קריסה של הגב . ואם אתם חושבים שהאמסטרינג נמתח בתחתית ועוצר את התנועה או שהירך מוקפצת מהשוק כמו בatg .

95kg rpe 8 , הסרטונים הם שני סטים שונים .
תודה לעונים 😁
ד"א אם למישהו יש טיפים לבאט ווינק אשמח לשמוע

@kotzer @TheTzadik @MasterSplitter @MikeRozner
אשמח לשמוע את דעתכם .

נערך לאחרונה:
א. אני חושד שאתה לא מכווץ את הבטן. אולי אני טועה, נסה לשים על זה דגש. הבטן צריכה להיות מכווצת לאורך כל התנועה. בין החזרות אתה יכול לנוח עם הכיווץ לשניה וחצי.

ב. אתה מכופף את הגב במהלך העליה. הגב צריך להיות ישר והמבט קדימה לאורך כל התנועה. מה שקורה אצלך (בחלק מהחזרות), זה שאתה עולה עם הרגליים אבל הגב נשאר כפוף ואז לקראת סוף התנועה אתה מיישר את הגב. זה קיים ברוב החזרות בסרטון הראשון וב2 האחרונות בסרטון השני (במיוחד בלפני אחרונה).

ג. בסרטון השני רואים שבעת הוצאת המוט הגב שלך לא ישר. הגב צריך להיות ישר וההתרוממות בעת הוצאת המוט צריכה לבוא מהרגליים ולא מהגב התחתון כמו שרואים שעשית בסרטון.

א. אני חושד שאתה לא מכווץ את הבטן. אולי אני טועה, נסה לשים על זה דגש. הבטן צריכה להיות מכווצת לאורך כל התנועה. בין החזרות אתה יכול לנוח עם הכיווץ לשניה וחצי.

ב. אתה מכופף את הגב במהלך העליה. הגב צריך להיות ישר והמבט קדימה לאורך כל התנועה. מה שקורה אצלך (בחלק מהחזרות), זה שאתה עולה עם הרגליים אבל הגב נשאר כפוף ואז לקראת סוף התנועה אתה מיישר את הגב. זה קיים ברוב החזרות בסרטון הראשון וב2 האחרונות בסרטון השני (במיוחד בלפני אחרונה).

ג. בסרטון השני רואים שבעת הוצאת המוט הגב שלך לא ישר. הגב צריך להיות ישר וההתרוממות בעת הוצאת המוט צריכה לבוא מהרגליים ולא מהגב התחתון כמו שרואים שעשית בסרטון.

א. אני בהחלט מנסה לעשות ברייסינג , אני חושב שאולי כדאי לי להתחיל לחגור כי אני לא מייצר לחץ חזק מספיק .

ב. כשכתבת "מכופף את הגב " אתה מתכוון לעמוד השדרה עצמו שמתעגל או זווית האגן ( גוד מורנינג יותר מידי ) ?

ג. נקודה שאף פעם לא ייחסתי לה חשיבות , וכדאי שאתחיל .

תודה רבה על המענה

ב. כשכתבת "מכופף את הגב " אתה מתכוון לעמוד השדרה עצמו שמתעגל או זווית האגן ( גוד מורנינג יותר מידי ) ?
הבעיה היא לא בעיגול של עמוד השדרה. אלא בכיפוף שמקורו מהגב התחתון. זה מפנה את הפנים שלך כלפי מטה. אם תחשוב על להסתכל קדימה זה דבר שיכול לעזור, ולזקף כמובן את הגב כל הזמן.

לאחרונה עבדתי המון על בעיות בסקוואט שלי , בעיקר באט ווינק וקריסה של הגב . על הדרך גם עזבתי את ss ( בידיעה שלא מיציתי אותה ) .
רציתי לראות את דעתכם על הטכניקה , אם אתם מזהים (בעיות\מקום לשיפור) בתנועה , קריסת ברכיים או קריסה של הגב . ואם אתם חושבים שהאמסטרינג נמתח בתחתית ועוצר את התנועה או שהירך מוקפצת מהשוק כמו בatg .

95kg rpe 8 , הסרטונים הם שני סטים שונים .
תודה לעונים 😁
ד"א אם למישהו יש טיפים לבאט ווינק אשמח לשמוע

@kotzer @TheTzadik @MasterSplitter @MikeRozner
אשמח לשמוע את דעתכם .

הסקווט שלך ממש בסדר, תפסיק לחפש בעיות איפה שאין.

מההה... אבל פחות או יותר על כל מה שכתבת פה.

הפואנטה הייתה שלא הבנתי שומדבר בערך ממה שכתבת
אוקי, אסביר את עצמי שוב.

1. נראה שהבטן לא מכווצת במהלך התנועה. אני ראיתי את זה בסרטון השני, הסתכלתי לו על הבטן ונראה שהיא רפויה. האם זה לא מובן?

2. בחלק מהעליות, אני משער שבגלל שהמשקל כבד מדי, אני חושב שיש כיפוף בגב, ומה שקורה זה שלקראת סוף התנועה נוצרת תנועה של פשיטת גו כביכול, מה שלא אמור להיות בסקוואט. הגב צריך להשאר זקוף והעליה צריכה לבוא מהרגליים.
זה קורה ב:
סרטון ראשון:
שתי חזרות אחרונות - שניה 0:38
סרטון שני:
חזרה רביעית (לפני אחרונה) - שניה 0:40.

3. בערך אותו הדבר כמו ב-2, אבל בעת הוצאת המוט. הוא פשוט מרים את המוט עם הגב ולא עם הרגליים. אני ראיתי את זה בסרטון השני.

אוקי, אסביר את עצמי שוב.

1. נראה שהבטן לא מכווצת במהלך התנועה. אני ראיתי את זה בסרטון השני, הסתכלתי לו על הבטן ונראה שהיא רפויה. האם זה לא מובן?

2. בחלק מהעליות, אני משער שבגלל שהמשקל כבד מדי, אני חושב שיש כיפוף בגב, ומה שקורה זה שלקראת סוף התנועה נוצרת תנועה של פשיטת גו כביכול, מה שלא אמור להיות בסקוואט. הגב צריך להשאר זקוף והעליה צריכה לבוא מהרגליים.
זה קורה ב:
סרטון ראשון:
שתי חזרות אחרונות - שניה 0:38
סרטון שני:
חזרה רביעית (לפני אחרונה) - שניה 0:40.

3. בערך אותו הדבר כמו ב-2, אבל בעת הוצאת המוט. הוא פשוט מרים את המוט עם הגב ולא עם הרגליים. אני ראיתי את זה בסרטון השני.
זה לואו באר, לא מבין למה ציפית.
אין שם באט וינק, אתה לא יכול לראות רפיון בבטן דרך חולצה. סה"כ מבין מה אתה אומר, פשוט לא מבין למה...
הסקווט שלו בסדר גמור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית