עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחיזה משולבתהרבה תלוי באחיזה שלך.לאן הכפות ידיים פונות,זה משנה את השרירים הפועלים(את חלקם)
קודם כל תודה אחי. יש לי שאלה אליך:שניהם עובדים טוב מאוד בדדליפט
הרחב גבי הוא אחד ממייצבי הטורסו והכתף החשובים ביותר, אז בדדליפט הוא עובד המון.
האמות עובדות גם יפה מאוד בגלל האחיזה.
הבייספס והטרייספס עובדים מעט מאוד בדדליפט, אבל כן עובדים
תודה אחיהגב עובד חזק מאוד בדדליפט. בידיים היד קדמית ואחורית עובדות קצת כי המרפק שלך נעול אז אין פה תנועה של היד קדמית או אחורית, האמות עובדות חזק מאוד עקב האחיזה
זה לא נכון, חגורה רק מתגברת את מה שאתה עושה עם השרירים בכל מקרהאם אני שם חגורה? קראתי שחגורה מנטרלת עבודה על מייצבים
יודע להרים טוב, ברוך השםזה לא נכון, חגורה רק מתגברת את מה שאתה עושה עם השרירים בכל מקרה
אבל אין למה להשתמש בחגורה לפני שאתה יודע להרים טוב בלי חגורה
לגבי החגורה: היא לא מבטלת לגמרי את העבודה של המייצבים, היא תומכת בהם. אין סיבה להשתמש בחגורה אלא אם אתה באמת מרגיש שמה שעוצר את ההתקדדמות שלך זה המייצבים שחלשים מדי. אני אישית שמתי חגורה פעם אחת או פעמים בדדליפט ולא היה לי נוח בכלל.קודם כל תודה אחי. יש לי שאלה אליך:
אם אני שם חגורה? קראתי שחגורה מנטרלת עבודה על מייצבים
תודה אחי
תודה אחילגבי החגורה: היא לא מבטלת לגמרי את העבודה של המייצבים, היא תומכת בהם. אין סיבה להשתמש בחגורה אלא אם אתה באמת מרגיש שמה שעוצר את ההתקדדמות שלך זה המייצבים שחלשים מדי. אני אישית שמתי חגורה פעם אחת או פעמים בדדליפט ולא היה לי נוח בכלל.