הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש טיפים לעזרה

NiggerCutting

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
אני כרגע בחיטוב באזור ה8 שבועות כבר, ירדתי בערך 7-8 קילו.
אני כרגע עומד על 1650 קל' ביום רגיל, אבל אני כבר מרגיש שאני לא יכול מבחינה מנטלית ונפשית לסבול את זה כבר.
מה אני יכול לעשות כדי להמשיך כי אני כבר גמור מבחינה נפשית כל היום חושב רק על כמה שאני רעב ולא משנה מה אני עושה תוך כדי.

יש לך תפריט מסודר? אם כן אולי תחליף אותו כדי לגוון, וגם אולי תכניס מאכלים שיותר משביעים ביחס לערך הקלורי שלהם.
בנוסף, אולי הגרעון שלך גדול מדי ולכן קשה לך. מה קצב הירידה שלך? קילו בשבוע האופן עקבי?

• פותח/ת השרשור
יש לך תפריט מסודר? אם כן אולי תחליף אותו כדי לגוון, וגם אולי תכניס מאכלים שיותר משביעים ביחס לערך הקלורי שלהם.
בנוסף, אולי הגרעון שלך גדול מדי ולכן קשה לך. מה קצב הירידה שלך? קילו בשבוע האופן עקבי?
לא אין לי תפריט, ובערך קילו בשבוע באופן עקבי כן

זאת ירידה קיצונית מידי, תעלה קלוריות לניטרלי, תשמור על משקל יציב, ותתחיל עם הורדה מתונה של קלוריות.
סתם חבל למהר, אתה עלול לאבד את מה שעבדת עליו כל כך קשה.

• פותח/ת השרשור
זאת ירידה קיצונית מידי, תעלה קלוריות לניטרלי, תשמור על משקל יציב, ותתחיל עם הורדה מתונה של קלוריות.
סתם חבל למהר, אתה עלול לאבד את מה שעבדת עליו כל כך קשה.
כמה זמן מבחינתך אתה חושב להיות על ניטרלי עכשיו?
אני מרגיש שאני יעלה בנוזלים וזה קצת מבאס אבל לא הכי נורא כי בכל זה הגוף שלי. וכל כמה זמן לרדת במאזן בערך?

אתה בטוח שאתה רוצה להמשיך חיטוב?
המלצה אישית, עם קצת מסת שריר על ידי מסה מתונה תוכל להראות מחוטב יותר כי זה יעלה את אחוז השרירים וממילא יוריד את אחוז השומן.
הורדדת שומן במשקל כזה יכול להיות מאוד מאתגר, ואולי גם לא ישרת את המטרות שלך.
במידה והחלטת שאתה רוצה להמשיך לרדת, תשאר על ניטרלי שבוע אחד, ותוריד 100 קלוריות לפי קצב הירידה שלך.
כל קלוריה נחשבת במשקל כזה.

• פותח/ת השרשור
אני
אתה בטוח שאתה רוצה להמשיך חיטוב?
המלצה אישית, עם קצת מסת שריר על ידי מסה מתונה תוכל להראות מחוטב יותר כי זה יעלה את אחוז השרירים וממילא יוריד את אחוז השומן.
הורדדת שומן במשקל כזה יכול להיות מאוד מאתגר, ואולי גם לא ישרת את המטרות שלך.
במידה והחלטת שאתה רוצה להמשיך לרדת, תשאר על ניטרלי שבוע אחד, ותוריד 100 קלוריות לפי קצב הירידה שלך.
כל קלוריה נחשבת במשקל כזה.
אני ממש מתלבט אם להתחיל מסה נקייה ולתת את כל הכוח אבל אני מפחד להעלות הרבה באחוז שומן כי ישלי גנטיקה שנוטה להשמנה ומרגיש שירדתי יפה עד עכשיו פשוט הגעתי לרמה שאני לא מפסיק לחשוב על הרעב שלי לדעתך כדאי לי לנסות להשקיע במסה נקייה? או להמשיך עם החיטוב

אני ממש מתלבט אם להתחיל מסה נקייה ולתת את כל הכוח אבל אני מפחד להעלות הרבה באחוז שומן כי ישלי גנטיקה שנוטה להשמנה ומרגיש שירדתי יפה עד עכשיו פשוט הגעתי לרמה שאני לא מפסיק לחשוב על הרעב שלי לדעתך כדאי לי לנסות להשקיע במסה נקייה? או להמשיך עם החיטוב
לדעתי אחרי נטרלי של שבוע, כדאי להתחיל מסה נקיה עם כל הכוח.
אי אפשר תמיד לרדת, לא משנה הגנטיקה, באזשהו שלב זה כבר לא משרת את המטרה של גוף יפה ובריא.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אחרי נטרלי של שבוע, כדאי להתחיל מסה נקיה עם כל הכוח.
אי אפשר תמיד לרדת, לא משנה הגנטיקה, באזשהו שלב זה כבר לא משרת את המטרה של גוף יפה ובריא.
תודה רבה אחי עזרת לי מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית