סקוואט

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אני קורא פה על הstarting strenth שהבאתם לי לעשות
ונשמע ממש ממש טוב, אז תודה למי שהביא לי..
אתמול התחלתי סקוואט סתם אחרי האימון להבין איך זה עובד, אחרי שמאמן הסביר לי ואחרי שראיתי את כל הסרטונים של ריפטו...
התחלתי מרק המוט, שמתי 10 כל צד+2 סוגרים (45 קילו) ואז שמתי 15 כל צד+הסוגרים (55 קילו) 8 חזרות כל סט, עשיתי 3 סטים נראה לי עם 15... בשביל להבין טקטיקה.
אז הנה הבעיות שלי:
1. בסרטונים של ריפטו הוא עולה כזה קודם על התחת ורק אז מיישר את הגב, אבל במלא סירטונים אנשים לא עושים את זה... מה ההבדל בעצם? ולפי מה כדי לנהוג?
2. בלינק שהבאתם בעמוד של התרגיל רשום איפשהו:
3) Grip the bar as close to your head as possible. This will test your shoulder, elbow and wrist joint flexibility. The closer your hands are (within reason, your hands shouldn't touch your ears), the tighter your upper back will be, and the better the bar will sit on your back. Use a thumbless grip. You aren?t supporting the bar with your hands. You?re holding the bar DOWN against your back. Your wrist should NOT bend in either direction. It should be a straight line from your forearm across the wrist onto your hand.
וזו דיי בעיה אצלי, כי המפרק של היד כן עקום כזה למעלה... זה לא בכוונה, זה מחוסר גמישות נראה לי חחחח... איך מתקנים את זה?
3. המאמנים צועקים עלי שאני עושה סקוואטים :( בני זונות. יש מצב אתם באים למכון שלי ומרביצים להם?

תודה

אני אקרא , תודה .
למרות שקשה לי להאמין שדייב טועה .

אני לא טוען שדייב טועה. גם ריפטו בחיים לא יגיד שדייב טועה. או שהם מדברים על סקוואטים שונים, או שצריך לקרוא את כל המאמר כדי להבין על מה הוא מדבר.

אני לא טוען שדייב טועה. גם ריפטו בחיים לא יגיד שדייב טועה. או שהם מדברים על סקוואטים שונים, או שצריך לקרוא את כל המאמר כדי להבין על מה הוא מדבר.

קראתי אותו מליון פעם , זה קטע שהוא מדבר על נקודות חולשה , העתקתי את כל הציטוט .
The Eight Keys אתה בטח מכיר .

כן, עיינתי בו עכשיו. שים לב שהוא גם אומר:
If you have the bar driving back it'll travel in a straight line instead of going forward. The shortest distance between two points is a straight line and this is how the bar must travel.

מה שאומר שהוא גורם לך לדאוג לא לתת לברכיים ללכת קדימה, מה גורם לאותה תנועה שמארק מדבר עליה.

טוב קראתי עוד מאמר שלו וגם שם הוא כותב אותו דבר .
Phase IV: After you pause on the box you need to explode off by first driving the head and upper back into the bar, then by driving with the hips. When you begin the squat (during the eccentric phase) the hips move first then the head. The opposite of that (the concentric phase) should involve the head moving first then the glutes. It only makes sence to try to lift the bar first. If you don't drive with the upper back first then the bar will begin to move forward. If the bar is moving forward before you drive with the hips, you'll miss the weight and fall forward.

יכול להיות שזה באמת בגלל שיש סוגי סקוואט שונים .

כן, עיינתי בו עכשיו. שים לב שהוא גם אומר:
If you have the bar driving back it'll travel in a straight line instead of going forward. The shortest distance between two points is a straight line and this is how the bar must travel.

מה שאומר שהוא גורם לך לדאוג לא לתת לברכיים ללכת קדימה, מה גורם לאותה תנועה שמארק מדבר עליה.

אין לי בעיה עם ריפטו 🙌

יכול להיות גם שהם עושים דברים בצורה שונה בגלל שדייב כנראה מדבר על סקוואטים בחליפות לחץ.
בקיצור, לא יודע 😃
אפשר תמיד לשאול את מארק מה דעתו, אם אתה מעוניין.

יכול להיות גם שהם עושים דברים בצורה שונה בגלל שדייב כנראה מדבר על סקוואטים בחליפות לחץ.
בקיצור, לא יודע 😃
אפשר תמיד לשאול את מארק מה דעתו, אם אתה מעוניין.

יכול להיות , אבל דייב מדבר במאמרים שלו לכולם גם לPL חובבים וגם לסתם אנשים .
לדעתי התנועה כל כך מהירה שזה קורה ביחד בערך או בהפרש כל כך קטן שזה לא משנה .

יכול להיות , אבל דייב מדבר במאמרים שלו לכולם גם לPL חובבים וגם לסתם אנשים .
לדעתי התנועה כל כך מהירה שזה קורה ביחד בערך או בהפרש כל כך קטן שזה לא משנה .

יש מצב. הנה ציטוט של ריפטו בקשר לטייט (זה נאמר בהקשר שונה, אבל גם וויכוח על סקוואטים (על מיקום המרפקים):

Different cues work better or worse depending on the circumstances under which they are used. I am not sufficiently familiar with Westside methods to criticize them in a public forum such as this. I am pretty good at teaching people how to do the 5 lifts. But I am familiar with Louie's, Dave Tate's, and Jim Wendler's abilities with regard to making people strong, and they are better at that than I am by far. I shall always exercise caution when examining the methods of people who have demonstrated that they can produce results.

Dave and I disagree on this, but the reason may be that his cues work quite well for suit-and-wraps competition lifters, and I primarily deal with a general strength-training population. In speaking with Dave and Jim, I often find that we actually disagree on very few important things.

יש מצב. הנה ציטוט של ריפטו בקשר לטייט (זה נאמר בהקשר שונה, אבל גם וויכוח על סקוואטים (על מיקום המרפקים):

Different cues work better or worse depending on the circumstances under which they are used. I am not sufficiently familiar with Westside methods to criticize them in a public forum such as this. I am pretty good at teaching people how to do the 5 lifts. But I am familiar with Louie's, Dave Tate's, and Jim Wendler's abilities with regard to making people strong, and they are better at that than I am by far. I shall always exercise caution when examining the methods of people who have demonstrated that they can produce results.

Dave and I disagree on this, but the reason may be that his cues work quite well for suit-and-wraps competition lifters, and I primarily deal with a general strength-training population. In speaking with Dave and Jim, I often find that we actually disagree on very few important things.
תודה .
רק מראה כמה הוא תותח .

• פותח/ת השרשור
אתם מדברים על דברים חשובים פה? חחחחחחחחחחח
תחשבו שניה כמוני חחח, אני ילד בן 17, סה"כ רוצה לעשות סקוואט חחחח, אני יכול עכשיו לעשות עם 25 בכל צד אני מניח (15 כל צד אני עושה 12 חזרות אבל אני יכול לעשות 15) 6-8 חזרות, אני לא הולך להגיע למשקלים עצומים (אלא אם אני יעלה מהר כמו בשאר, אבל איןלי גנטיקת רגליים טובה...).
אני לא יודע מזה למשוך חזה קודם, למשוך רגליים קודם... אני פשוט עולה למעלה 😳
קיצור
מה עושים?

תודה 😃

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית