הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט בSS

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
לאחר התיעצות עם לטיסימוס(תודה:)) החלטתי להתייעץ בשאר חברי הפורום;
עוד שבועיים אני חוזר למאסה והפעם לSS. עשיתי באלקינג של לייל לפני כן.
השאלה היא האם יש מה לבנות תפריט ולהתייחס למספרים? או ללכת על גישה של טחון כפי יכולתך?
אין לי שום בעיה לבנות תפריטים ולמדוד וכו'- אני כבר רגיל בזה.
אם יש בזה צורך וזה אפילו מעט מועיל- מה היחס גרם לקילו שאני צריך לשים בפחמימות ושומן?
במאסה הקודמת של לייל עשיתי: פחמימות: 6.5 גרם לקילו
חלבונים 2.5
ושומנים1.5 לקילו
תודה

עשיתי פעם טחון כפי יכולתך ואני לא חוזר על כך בחיים, לדעתי בקרה קלורית גם ב SS חשובה, אחד יספיק לו 3000 קלוריות אפילו לכל תקופת SS לאחר 5K יהיה בקושי, הכל תלוי בגנטיקה, התאוששות, ועוד.

• פותח/ת השרשור
עשיתי פעם טחון כפי יכולתך ואני לא חוזר על כך בחיים, לדעתי בקרה קלורית גם ב SS חשובה, אחד יספיק לו 3000 קלוריות אפילו לכל תקופת SS לאחר 5K יהיה בקושי, הכל תלוי בגנטיקה, התאוששות, ועוד.
בכמה אתה חושב מבחינת גרם לקילו כדאי לי להתחיל? המספרים שכתבתי סבירים או שצריך להגדיל ובהרבה?

• פותח/ת השרשור
עדיין לא. אני עושה אותם החל משבוע הבא. 2000 בערך. וכדאי להכנס בSS כבר בנטרלי או רק יותר מאוחר?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
1.76
70 קג
בן 23
חשבתי באקסל של הפורטל

נערך לאחרונה:
תזכור שהקלוריות נועדו לא רק לתמוך בשרירים אלא גם בערכת העצבים .
אני חושב שכדאי להתחיל מכמה שבא לך (שהמשקלים יחסית מאוד קלים ) ואם אתה לא
עולה במשקל אז להוסיף . הייתי מתחיל עם משהוא כמו 3-4K תלוי בBMR שלך .

לא חושב שזה כזה נכון, אני מתחילת התוכנית עושה טחון כפי יכולתך, בהתחלה זה עבד מעולה, כרגע אני על תקיעה וצריך לטחון יותר מיכולתי 🤡. לדעתי תפריט מסודר היה רק אומר לי אויש נראה שאני אוכל הרבה והיה עושה אותי שבע יותר 😆, אני מאמין שהוא גם ידע מה יתאים לו. 😃

• פותח/ת השרשור
קיצור זה להתחיל עם המספרים שאמרתי ופשוט לשחק לפי התקדמות?
ויש מה להתחיל SS בשבועיים נטראלי או שלחכות?

לא חושב שזה כזה נכון, אני מתחילת התוכנית עושה טחון כפי יכולתך, בהתחלה זה עבד מעולה, כרגע אני על תקיעה וצריך לטחון יותר מיכולתי 🤡. לדעתי תפריט מסודר היה רק אומר לי אויש נראה שאני אוכל הרבה והיה עושה אותי שבע יותר 😆, אני מאמין שהוא גם ידע מה יתאים לו. 😃

כמו שאמרתי זה תלוי בגנטיקה, אני מאמין שאם הייתי אוכל כמוך הייתי עולה במשקל הרבה יותר ובשומן בפרט, למרות שאני כבד ממך ב 25 ק"ג לערך.

emz הנטראלי שלך סביבות ה 2000, אבל אם תוסיף לזה אימון לדוגמה משקולות אז 2100-2150, אם תוסיף עוד אירובי אז יותר...

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי זה תלוי בגנטיקה, אני מאמין שאם הייתי אוכל כמוך הייתי עולה במשקל הרבה יותר ובשומן בפרט, למרות שאני כבד ממך ב 25 ק"ג לערך.

emz הנטראלי שלך סביבות ה 2000, אבל אם תוסיף לזה אימון לדוגמה משקולות אז 2100-2150, אם תוסיף עוד אירובי אז יותר...

בדיוק. ואני לא נוגע באירובי. אז אתם אומרים להתחיל מ3500 ככה? ולהקפיד רק 2.5 גרם חלבון לקילו? או שפחות קלוריות בהתחלה ואז להעלות?

תלוי מה אתה עושה, אתה עושה תפריט רגיל? AD? UD2?
הייתי מתחיל מ 2500-3000 ועולה בהדרגה. (במיוחד כשהנטראלי שלך 2000)

תדאג לחלבון 2.5 ושומן 1 לפחות
תהיה בחיובי 500 ועם הזמן תוסיף קלוריות

אתה לא צריך תפריט, תעשה משהו שלדי ותראה שאתה באמת אוכל
אינדיקציה זה עליה במשקל של 2 קילו בחודש (לפחות)

• פותח/ת השרשור
אני עושה תפריט רגיל.
נראה לי שאני אתחיל מ2.5 חלבון. 1 שומן ו6 פחמימות.
אז תודה.
ולגבי הSS, להתחיל כבר בנטראלי או רק אחרי השבועיים כשאני במאזן חיובי או שזה בכלל לא משנה?

מה שmoo אמר הכי קל... ספירת קלוריות זה פשוט כאב ראש
תדע מה הערך התזונתי בערך של רוב המוצרים שאתה צורך הרבה, ומזה תקבל אינדקציה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית